Licurici de ianuarie-februarie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

carol vorbeste in propozitii si fraze

dar nu stim in ce limba

4+

Eu suspectam ca Alexia vorbeste suedeza, cam asa suna vorbele ei.

Mai sunt 10 zile si plecam in vacanta!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la noi un fel de japoneza, ca seamana cu filmele cu bruce lee. sau cu samuraii din shogun. inclusiv privirea taioasa si tonul ferm....

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
iiccchh, iar e luni
oooooooooo Cristi!!! buna dimineata!!! deci de la mare s-a petrecut? felicitari sa fie intr-un ceas bun!!!!

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
Roxana, invatam bas, cum sa nu. Daca trebe... cu mare mare placere. Mai ales ca avem si de la cine invata he-he.

Selene, eu cred ca se va rezolva din nou problema mancarii si dupa ce trece refacerea dupa enteroviroza.
Ira, cum mai de porc???? . io vorbesc de groopies din alea misto, nu cu droguri. adica dansat in background, facut backing vocals... din astea
Irino da sms-uri ca te duc la psiho imidiat. da copchilu cu off/autan!! io la 38.1 bag mana in foc ptr neste dinti noi.
Miere, sanatate lui Aidan. si succes la control joi.
Anna, bine ati revenit, sa va fie de bine concediul. poze?
Patricia, glumesti? ce naiba de poezii
Ingrid, felicitari pentru mersul singurei. mai bine mai tarziu, ca e mai sigur
Bee, Cristi, si Pupu vorbeste o limba exotica. din ea in romana e doar "unde-i tati?" si "unde-i ham" (persoanele importante iun viata ei )
gata, la munci cu mine ca m-am intins teribil.
sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

rox, nu la mare ca acolo mi-au venit rusii.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Irina cum au iesit rezultatele lui Andrei?

Sanatate multa si lui Aidan, sa treaca repede mucii si bafta la control

Cristi felicitari pentru bebel ...o sarcina usoara si un bebelus sanatos

Anna asteptam pozici din vacanta...multi lui Vladut pentru curajul de la piscina...asa este, in Bucuresti este cam greu sa gasesti o piscina pentru copii, nu ca nu ar fi, ci pentru ca sunt scumpe rau...mi-as dori sa-l pot da si eu pe Razvi la innot, insa cu preturile astea ne mai gandim.

Carmen sa-i fie de bine tunsoarea lui Nazdravanel...

Ingrid felicitari pentru mers ...de-acum inainte sa te tii, fugareala dupa el la greu

Oau Bebelusi...20 de poezii????...pai al meu nu zice nici macar cuvinte, daramite poezii ...

Selene imi pare rau sa aud ca Dariuta nu mananca din nou...nici nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate acum isi revine si ea dupa intoxicatia alimentara.

Cami felicitari doctoresa ...acum asteptam vestea cea mare despre bb2...tinem pumnii

Bee sper sa treceti si voi repede peste perioada asta de nemancare...usurel-usurel o sa-si intre ei intr-un ritm...si eu am observat ca Razvi merge asa, tot cu piciorul drept...am facut programare la ortoped in septembrie dupa ce ne intoarcem din vacanta sa vadem ce si cum

Ledi voi cum mai sunteti?

Noi cred ca ne-am revenit complet...sa va zic ce fericit e copilul meu la aerosoli? Am crezut ca nu o sa apuc ziua asta toata viata ...mey rade in hohote cand ii pun mascuta, dimineata se trezeste si arata spre nebulizator si cand il intreb daca vrea sa-i puna mami mascuta, zice "da"...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

eu am doua cezariene si la ambele dungile(aproape suprapuse) sunt albe.

parca mai tb sa zic ceva, dar am uitat

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ah da..Ingrid voiam sa iti spun ca cezariana mea nu e nici alba nici rosie, nu se mai vede deloc aproape, e o dungulita un pic mai inchisa decat restul pielii.
Nu stiu dc are vreo importanta dar eu nu am avut fire, am avut lipici sau cum se numeste chestia aia (glue special).

Urasc ziua de luni

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Felicitari Cristi si un bebe sanatos si voios!

Si eu urasc ziua de luni...iar in cazul meu urasc toata saptamana asta. Colegii sunt in vacanta, am de lucru gramada, recuperez consultatiile de pe vremea varicelei.....si in plus weekendul asta lucrez, atat sambata cat si duminica.....dimineata la spital, iar apoi de garda de acasa, 48 de h de garda pe tot spitalul (in afara de chirurgie:).

Merge si Paul de azi la piscina in mod regulat.....nu stiu ce o sa iasa din treaba asta, daca va invata sa inoate mai repede sau nu....cert e ca ii place si rade tot timpul...isi baga capul sub apa fara probleme, cu ochii deschisi.....ba chiar vorbeste sub apa (face cucu-bau, adica zice cucu afara din apa... si bau sub apa!). Imi place sa cred ca a mostenit asta de la mine, caci eu sunt inotatoarea familiei, cu ani buni de inot de performanta:)

Noi am intrat in faza cu NU! Sau varianta NU VREAU! Invariabil raspunde prin NU la orice intrebare.....plus ca si-a schimbat radical comportamentul. El care manca la masa frumos in scaunul lui, in care mai ca nu se urca singur.....acum urla, se tranteste pe jos si striga "NU VREAU sus" (mai exact "veux pas us" sau "pas hopa us").

Simt ca ma asteapta vremuri grele:)

Incerc sa nu ii mai pun intrebari la care sa poata raspunde cu nu:) ..... si sa nu rad cand vad ce mutrite face, ca sa nu-l incurajez. Trece pe la 3 ani perioada asta......sper!

De vorbarit vorbareste bine, propozitii destul de multe, amesteca ambele limbi si e tare haios. Evident ca trebuie sa cunosti ambele limbi, plus bebeluseasca lui, ca sa-ti dai seama de ce zice ("veux lolo a papa"...adica vrea sa se incalte cu pantofii lui taica-so...lolo fiind pantofii).

Mai avem pana la 20 de poezii...dar sigur sunt copii capabili de asa ceva la varsta asta. Depinde de parinti ce vor face din acesti copii mai inteligenti decat normalul:) Eu am fost un astfel de copil si nu am avut nicio copilarie ratata, nici dificultati relationale sau de alt ordin, nici nu m-a fortat nimeni....Sincer m-as bucura sa fie si Paul un copil ca si mine, care sa invete fara dificultati......dar imi e teama de genele pe care le mosteneste de la taica-so:)

Pup pe toate fetele si vacanta frumoasa celor care pleaca zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cine imi poate spune - ca tot s-a vorbit pe aici de asa ceva - care sunt semnele indicatoare ale depresiei? Ce ar trebui sa ne dea de gandit sau sa le dea de gandit celor din jur?

Io is iar ofilita pe ziua de azi, am trantit iar o criza de nervi (nu m-am razbunat pe copil, sa nu intelegeti asta), dar, cu mancatul, suntem iar in stadiul 0 - miere, n-a functionat sa o las sa ma hraneasca - varza mi-a facut bucataria, aragazul, masuta, pe ea, si in gura, nimic...

Am o stare de-aia ca, daca as fi barbat, direct sa ma imbat m-as duce...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Ira a zis medicul meu de familie ca o sa ma trimita
la un cardiolog bun...numai ca,acum n-am timp...sa se
intoarca ai mei din concediu si ma duc...

Ce ,poezii,nene?Amedeo a inceput sa vb la 1 an si 8 luni,cand
i-am scos si pampersul...Annamaria deja vorbea la 1 an si 2 luni
Tanarul Miguelito zice mama deosebit de bine,pe diverse tonalitati,
papa(mancare) si papa pui ta-su care vb italiana cu el obligatoriu,
tita(catelusa noastra pe care o cheama lady),bobo(papagalul maica-mii),
dadu(garfield,motanul nostru),aiiia(sor-sa,adica ariya),pa cu dat din
aripioara cand plecam,haide zis chiar cu h corect,dai,dai cand vrea
sa-i dam ceva...si cam atat cred...e bine pt varsta lui...cand va incepe sa vb ,stiu eu cum o sa fie-o sa ma rog de el sa taca macar 2 minute...
Fetele cu bolnaviori,sanatate muuuuulta!
Miere,prietena mea,care sta in Cambridge,i-a facut acea operatie copilului ei,care,acum ,are tubulete...e ok ,copilul,nu a avut dureri ,deci e de bine...daca vrei informatii,ceva,spune-mi ca o intreb sau iti dau amilu' ei sa vb tu cu ea...asa ,poate,te mai linistesti un picutz!
Irinucaaaa si eu vreau la dr de creieri!!!!
CRISTI,FELICITARI!
va pup pe toate!
Aoleu,felicitari cami dottoressa!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput