Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Cris M de aprecieri. Bravo pentru mica printzesa mancacioasa! La mai multe mese copioase!
de
Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Cris M ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
mersi
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cristies spune:
citat din mesajul lui ana_g o sa scriu mare si rosu sa sara in ochi FETELE CARE ATI FACUT PASAPORT LA BEBEI, CE ACTE V-AU TREBUIT SI CUM S-AU DESFASURAT OSTILITATILE?! CA NU IMI RASPUND AIA LA TELEFON SI SA NU MA DUC VACA...PLIIIZ!!! MOOAMA...SCUZE PENTRU ATACUL ASUPRA OCHILOR.... mama unui pui...Stefan |
A trebuit asa:
- certificat de nastere original si copie
- buletinele parintilor original si copie
- certificatul de casatorie original si copie
- chitante de la cec (vreo 2 milioane si ceva, stiu fetele alea)
- parintii si copilul in original
Sper ca n-am uitat nimic
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Nu inteleg in ce ai fiert piersica aia neam... intr-o lingura de apa cu lamaie ![]() ![]() ![]() Eu stropesc legumele oxidabile (vanata, dovlecelul, avocado etc) pentru uzul nostru direct cu lamaie... esential la multe dintre ele e sa elimini surplusul de apa, de-aia se lasa pe servetele, n-am mai auzit sa pui apa pe ele...oricum pentru gaza nu voi folosi lamaie decat mult mai tarziu si probabil in ceai si din cauza potentialului alergen si din cauza aciditatii... _ Povestea unei ![]() Cresc |
nici eu n-am inteles in ce s-a fiert piersica, dar important e ca s-a fiert
![](icon_smile_big.gif)
si pe mine m-a deranjat ideea de aciditate din lamaie, dar m-am gandit ca se merita pentru vit C, nu m-am gandit la potentialul alergen
![](bang.gif)
uite am mai citit retete, supe de legume drese cu un pic (nu stiu cat vine acel pic) de zeama de lamaie... cer sfat avizat - cata lamaie punem in mancarea bebelusului? si de la ce varsta?
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
mersi muuult de tot!!!! ca tot sun la directia pasapoarte si suna ocupat.......si pot achita la orice sucursala cec taxa aia. mersi inca o data!
daaa, vazut poze din grecia.....frumoasa rochita si purtatoarea...am simtit brusc nevoia unui mare AMR adaugat la semnatura, care se va vedea la mesajul urmator
cris.d, branzica bio mi-a spus si mie sa iau...dar care o fi aia? scrie pe ea?....vad la fata locului....
mama unui pui...Stefan
Ruxita spune:
A trebuit asa: - certificat de nastere original si copie - buletinele parintilor original si copie - certificatul de casatorie original si copie - chitante de la cec (vreo 2 milioane si ceva, stiu fetele alea) - parintii si copilul in original Sper ca n-am uitat nimic _ Povestea unei ![]() Cresc |
parintii si copii in original?
![](icon_smile_big.gif)
cred ca si eu voi avea nevoie de pasaport...
![](bang.gif)
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
cris_mario spune:
A trebuit asa: - certificat de nastere original si copie - buletinele parintilor original si copie - certificatul de casatorie original si copie - chitante de la cec (vreo 2 milioane si ceva, stiu fetele alea) - parintii si copilul in originalSper ca n-am uitat nimic _ Povestea unei ![]() Cresc |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Andreea
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](hagi.gif)
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
plateea spune:
sunteti bestiale!
ce dor mi-a fost de voi! Doamne, Doamne...
bine ca mai traiesc, sa pot fluturi cu voi! I will survive...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
xela_07 spune:
ana_q - uite aici http://www.prefecturabucuresti.ro/paapoarte/298.html
si da, la orice sucursala cec se poate plati taxa
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 Catalutza - merci mult ![]() Haircut – m-a inebunit Andreea toata seara ca sa mergem si noi la petrecere cu tine. Da noi de ce nu mai mergem odata la petrecere ![]() ![]() ![]() Alexutza – ura!!! Mi-a iesit musacaua! Sotul a fost incantat, Andreea nici nu a gustat ca era burdusita de mancare cand a sosit acasa. Eu sunt multumita, comparativ cu cea locala zic ca stratul de bechamel nu a fost atat de generos. Acolo era stratul de bechamel de 1 deget ... Next time. Ieri am facut si un tort, cred ca doar ptr mine ca ai mei nu prea sunt cu dulciurile. A iesit gustos, aspectuos si unde mai pui ca e si light cu crema de branza si frisca. Care mai doriti, care mai poftiti? Am inceput sa refolosesc wrapul ca nu pot sa-l mai las pe pici nicaieri in deplina siguranta. In patut nu sta binenteles. Asa ca ieri a gatit agatat de mine. Imi aduceam aminte de prietena lui cris.d cand prajeam cartofii si vinetele ptr musaca. Tinut copilul intr-o parte, ferit de un zid, iar mana mea intinsa la maxim la wok-ul cu ulei. Circul de pe lume ... Ratusca – Eu zic sa-i faci mai bine branzica din lapte normal cu grasime 3.5. E mult mai OK decat laptele praf care ti l-a recomandat Mr. X. Noi azi dimineata am fost prin oras, am rezolvat niste treburi. Abia acum am vazut PM. Poate ne vedem vineri? Si ptr restul fetelor ( se stiu ele) vineri, Moghioros ora 10? Oani – sanatate multa pentru Andu! Plateea – bine ai revenit!! Nu esti tu mama ratata, asta e clar. Ai terminat examenele? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Pe de o parte imi pare rau ca ti-am dat motiv de stres aseara
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
mmm, ce de papa bun gatit acrobatic
![](icon_smile_big.gif)
Eu incerc sa vin vineri, desi pe la 10 papa fructe, dar incerc sa ajung si eu, chiar daca mai tarziu putin
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)