oligoastenoteratozoospermie 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Buna fetelor,

noi facem parte din cei pe care naturistele nu i-au ajutat.
Am facut FIV in februarie la Gynera si am avut 250.000 gigei in spermograma(constanta un an) ,eu am avut 4 ovule si din 2 probe la sot am avut 500.000 gigei (in ziua punctiei) suficienti cantitiv /si ca mobilitate sa fecundeze cele 4 ovule fara ICSI. Acum, la FIV 2, am avut peste 25 ovule din care 17 mature toate fecundate prin ICSI, din 3 probe la sot, acelasi numar-500.000, dar mobilitate 3%. Se pare ca sezonul cald si-a spus cuvantul. Maine aflam cati au rezistat si mergem pe blastocisti. Oricum costul final ajunge la 5000 euro (tratament, FIV standard, anestezie punctie, ICSI, extindere blastocisti si criogenare embrioni-doamne ajuta sa avem ce transfera si congela)

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

CAMELIA28, bafta maxima!

Mergi la inceput

e liniste aici ...
ati fost la zilele bucurestiului, fetelor? cum vi s-a parut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Fetelor cu urmatoarele valori ale spermogramei 43.2mil/ml,tip a 2.6%,tip tip b 20.5% credeti ca se poate face inseminare? Sau e caz de fiv?

Mergi la inceput

Ma scuzati cei de tip b sunt 7.5 %
Spermatozoizi totali functionali pe ejaculat sunt 3.2 milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

CLARIS, NU AM INTELES, CATI SUNT PE ML??

Mergi la inceput

Sunt 43.2 mil/ml insa multi nu au o morfologie normala ,mobilitate scazuta si mai raman 3,2 mil spermatozoizi functionali pe ejaculat,si totusi dintre atatia in 4 ani jumatate nu s-a gasit niciunul destul de vioi care sa sparga ovulul
Deci nu mai pot astepta !M-am saturat! Trebuie sa ma decid incotro sa apuc ! Daca ajung la concluzia ca sunt sanse minime pt inseminare o sa trec direct la fiv pt ca nu imi permit si una si alta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claris

Fetelor cu urmatoarele valori ale spermogramei 43.2mil/ml,tip a 2.6%,tip tip b 20.5% credeti ca se poate face inseminare? Sau e caz de fiv?

la valorile astea, fiv; insa si acolo tre' "indeplinite" niste "conditii"(ar fi bine ca a+b=50%); detaliaza spermograma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Fetelor, eu dupa fiv doi ratat, am primit pe foaie asa: INFERTILITATE MASCULINA.
Asta deoarece dupa laparoscopie am o trompa permeabila si sper sa si functioneze.
Beleaua acum e ca sotul are OATS severa si la FIV, desi am avut 7 ovocite mature, desi am facut ICSI, am avut un singur embrion de grad 1 si 3 de grad 2. Eu am 27 de ani si totusi mi-au fost introdusi toti cei 4 embrioni, de aici tragand concluzia ca nu prea erau de calitate. Initial, Dr. voia sa-mi bage 2, dar dupa ICSI au zis ca nu sunt sanse sa se prinda toti 4...Eu ma multumeam si cu unul...

Iata intrebarile mele:
1.La ce fel de medic ar trebui sa mearga sotul meu?
2.Ce fel de tratamente urmeaza sotii vostri? (puteti detalia, va rog)
3.Majoritatea medicamentelor sunt naturiste?

Va multumesc anticipat.

P.S. - ma intereseaza in mod special doctori din Bucuresti.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

fetelor, ma puteti lamuri, va rog ; tot citesc de grade/clase la embrioni, 1 sau 2; ce inseamna asta, mai exact?

Mergi la inceput