oligoastenoteratozoospermie 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

salutare,
sunt intr-o situatie asemanatoare cu a voastra.Sotul meu a descoperit dupa ani de zile, in care eu am facut diverse investigatii, ca are oligoastenospermie severa. La inceput au banuit un varicocel, nu foarte mare.Am operat cu succes. Problema nerezolvata.Apoi tratament cu nebido in urma caruia a ramas cu azoospermie. La cateva luni dupa tratament au aparut mititeii din nou.Dar foarte putini.Doar 3 milioane.Acum am fost la clinica Gynera sa ne pregatim de fiv. Dar in sufletul meu sper totusi la un rezultat bun pe cale naturala.Ma intereseaza daca cunoasteti si voi un tratament naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

Ma intereseaza daca cunoasteti si voi un tratament naturist.

Sunt convinsa ca toate/toti cunoastem tratamente naturiste, caci sotii nostri au urmat astfel de tratamente. Dar un astfel de tratament nu prea da roade daca e luat dupa ureche...adica trebuie sa fie prescris de un medic, care cunoaste istoricul medical al cuplului. Pentru FIV aveti destul material genetic din partea sotului. Intra si la azoospermie, sa vezi ca acolo lucrurile stau foarte rau in comparatie cu OATS.
Succes la FIV!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Buna Doina
si noi avem aceesi pb..acuma facem tratament naturist cu vitamina E,vit.A,napraznic,tablete,telina,branca ursului,polen,laptisor de matca,Maca.
am luat reteta de pe acest forum..si stiu ca unele fete chiar au reusit sa ramana natural..dar....

noi o sa refacem spermograma peste 2 luni sa vedem cum stam..
pana atunci,ii dam cu naturiste.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinaelena78 spune:

va multumesc pentru sfaturi. Am gasit pe forum ceva tratamente. Vom incerca si cu el
Aristica sotul meu nu mai are azoospermie, deci nu mai am motive sa ma ingrijorez din aceasta cauza.Azoo la el fusese produsa de un tratament neadecvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinaelena78

va multumesc pentru sfaturi. Am gasit pe forum ceva tratamente. Vom incerca si cu el
Aristica sotul meu nu mai are azoospermie, deci nu mai am motive sa ma ingrijorez din aceasta cauza.Azoo la el fusese produsa de un tratament neadecvat.

ce tratament ai gasit?

Mergi la inceput

alla, ne mai citesti din umbra?
nu mai stiu nmk de tine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare trebuie sa-i fac sotului o spermocultura, eu as vrea si spermograma dar doc nu recomanda acum, as vrea sa-mi recomandati si mie un laborator bun in bucuresti.
merci mult

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Xidi, noi am fost multumiti la Medlife, sectia Materno Fetala, Genetica, la una din cele 2 doctorite - Sandu L. sau Mustata Andreea; cand suni sa te programezi, neaparat sa ceri sa faci spermograma aici si nu in spitalul Medlife (daca cauti bine pe site-ul lor, o sa observi din acest motiv si 2 preturi diferite la spermograma)

Va rog spune-mi si mie : vitamina E ii dau sotului 10 zile pe luna pana in ovulatia mea, dar trebuie dat 1 capsula pe zi sau doua capsule? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

alla, ne mai citesti din umbra?
nu mai stiu nmk de tine ...

sunt in zona. nu facem foarte bine...
spermograma s-a inrautatit (injumatatit chiar)....
am scris cum stam aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=154528&REPLY_ID=6237310
luni fac HSG-ul
am avut emotii cu papanicolaul facut in iulie: CIII ASCUS posibil LSIL cu recomandare de testare pt HPV. a fost adanc morcovu' infipt, abia se mai vedeau frunzele. ieri am luat rezultatul la PAP repetat, si am rasuflat usurata CII proces inflamator nespecific moderat; fara aspecte dis-/neoplazice
ma mai lupt cu ureaplasma tratata si tot acolo.
in rest...speram in continuare la o minune

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000
Va rog spune-mi si mie : vitamina E ii dau sotului 10 zile pe luna pana in ovulatia mea, dar trebuie dat 1 capsula pe zi sau doua capsule? Multumesc.

eu stiu ca se ia (de catre partea masculina) din prima zi de cm pana in ziua 10, cate 1 capsula/zi

Mergi la inceput