Aspirante optimiste > 20!Felicitari Anaxena!(537)
Raspunsuri - Pagina 19
cos_minutza spune:
Offf Madutza,multa sanatate sotzului
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Scuze Cosmi. am tot zis ca va pun poza si am uitat. ![]() si ca sa va si demonstrez ca nu am burtica uitati aici ![]() ![]() Raluca va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+ 858 SMS PT COPII |

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
Maduta..sanatate multa sotului!!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
bebelu86 spune:
CAmi 

Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
PaulaFrida spune:
Salut fetele 
Acum am venit si noi de la strand,a fost fain,ne-am balacit in apa,am stat la soare si ne-am bronzat cat de cat ![]()
am crezut ca o sa am de citit capitole intregi,dar vad ca e cam liniste pe aici
ne punem si noi sa ne uitam la tv
bebelu eram si eu curioasa daca se vede burtica,
am avut 2 colege asa mai slabutze si cand au fost gravidutze abia a inceput sa li-i se vada burticile pe la 5 luni,la 9 luni aveau cat aveam eu la 5 luni,eu am fost burtoasa tare![]()
o sa creasca si burtica,
important e ca e bebelushul sanatos

fetelor,va 

-acesc pe toate si va doresc o zii minunatat

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
felicityhope spune:
Salut,
Lia bafta la testare, din tot sufletul iti doresc doua liniute-poate ne punem si noi numele la fluturasi.Dupa calendarul meu sunt 3 zile de intirziere si am un test negativ la activ. Mai incerc unul miine dimineata.Nu mai am rabdare sa astept sa imi vina.Da Doamne sa nu imi vina- te rog eu frumos, noi am asteptat atit de mult sa ajungem aici- si eu si Zmeul meu ne dorim un copilas foarte mult!!
Acu, am o intrebare pt cine a folosit betisorul,eu mi-am cumparat 2 pregnacy test de la acelasi store,aceeasi marca. Ce parere aveti, ar trebui sa schimb marca-e o intrebare stupida acum ca scriu imi dau seama-da nah parca nu mai am minte-asta e!
BB yasmine- ma bucur ca te simti bine in vacanta-sper sa te bronzezi frumos, sa maninci multe fructe&legume negatite,sa faci poze la greu,si...spor la cumparaturi.
Bebelu- nu imi vine a crede ca bubulina ta are deja 14 saptamini-sanatate maxima.Pupici tuturor burticilor!!
Bafta mare pt toate, ma bucur ca am ocazia sa impart gindurile mele cu voi-sunteti niste dragute 
cami_antonia spune:
fetele
am intrat f putin
luni sustin teza
sa imi tineti pumnii
va roggggggg
nu se mai testeaza nimeni zilele acestea????????
bebelu86 spune:
bafta multa CAmi 
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
cos_minutza spune:
Neatza
Haideti la cafelutza
si o barfa mica
Felicity mai incerca un test zilele astea,poate ai avut o ovulatie tarzie.Tu ai ciclul regulat?Doamne ajuta sa fie cu ochisori
Cami_Antonia tinem pumni si multa,multa bafta
Paula ma bucur ca v-ati simtit bine la strand!Tu cam in ce zi esti?
Madutza cum e sotzul?
Bebelu,Camy_pus si tuturor fetelor multi 
O duminica superba!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Aaaa Felicity scrie vreo 10-12 mesaje sa scapi de moderare si te asteptam mai des pe la noi