Rugaminte: AJUTATI-MA SA POT AJUTA
Ma numesc Nicoleta Ignat. Membrilor comunitatii de aici le sunt cunoscuta sub numele de Lior. Prietenii apropiati, din viaaa de zi cu zi stiu ca numele de Lior este numele pe care îl are onorific fiul meu si este un nume primit în urma cu multi ani cu ocazia sansei la o noua viata.
In paginile acestui forum aparea acum ceva timp, povestea mea si a fiului meu, o poveste cu happy-end. Povestea scrisa aici nu isi propunea altceva decât sa dea o scanteie de speranta in sufletele celor ce simt ca au pierdut-o si de asemenea sa ajute asa cum si eu fusesem ajutata mai înainte.
Recunosc, la vremea respectiva am reusit sa ajut cativa copii, dar nu atât de multi pe cât mi-as fi dorit.
Acum, am demarat un proiect la care vin sa va cer si voua spijinul. Am decis sa scriu o carte-jurnal în care sa descriu odiseea nasterii si renasterii fiului meu, iar din banii castigati din vânzarea acestei carti doresc sa sponsorizez actiuni de ajutorare a copiilor nascuti cu malformatii de cord. Este visul meu si vreau sa mi-l duc la indeplinire.
Nu am nevoie, cel putin deocamdata, de bani. Ajutorul pe care vi-l solicit voua acum este sa ma ajutati cu traducerea literara a materialelor în limbile engleza, franceza si ebraica.
Ma veti intreba de ce si ebraica atata vreme cat nu este o limba de circulatie internationala? Si ebraica deoarece fundatia care m-a ajutat pe mine la vremea respectiva este o fundatie din Israel, fata de care eu am datorii morale. Din versiunea in limba ebraica a cartii, o parte însemnata din bani ii voi dona acestei fundatii si prin ea spitalului care mi-au dat copilul inapoi atunci când nimeni nu ii dadea sanse la o noua viata. Ei m-au ajutat din banii donati de alte persoane, iar din banii donati de mine vor putea fi ajutati alti copii.
Povestea fiului meu se afla arhivata pe acest site si poate fi citita AICI:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26743
Materialele la care va cer ajutorul cu traducerile se gasesc AICI:http://nicoletaIGNAT.com/blog
Va multumesc anticipat tuturor celor care ma veti ajuta in realizarea meu,
Liora
Raspunsuri
denisa220972 spune:
Te-asi ajuta cu mare drag dar, engleza stiu cat sa ma descurc sa nu raman cu bagajele in drum..Spun eu ca este spre mediu. Ma bucur ca, finalul este unul fericit
Sanatate multa si noroc in tot ceea ce ti-ai propus.
lior spune:
Multumesc. Sunt sigura ca voi reusi mai usor sau mai greu.
Si eu stiu o engleza cam tot pe acolo sau poate putin mai mult. Pentru ce mi-am propus eu este nevoie clar de mult mai mult decat atat.
Inca o data, multumesc.
Luna1 spune:
Lior pot incerca eu sa te ajut. Nu stiu insa cat timp necesita asta, cu timpul stau mai prost. Insa daca vrei poti intra si la Dioaspora la fetele din Marea Britanie si te putem ajuta mai multe (daca doresc si alte fete) pe fragmente. Asa ar merge treaba mai repede si nu ar fi doar o singura persoana dedicata.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
DanaAlex spune:
succes!!!...nici eu nu te pot ajuta (nu stapanesc limbile respective la nivel de traducere literara), dar te apreciez pentru initiativa
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
LauraNicole spune:
Te ajut eu cu engleza in masura posibilitatii timpului .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alina023 spune:
Nicoleta, cred ca cel mai bine ar fi sa rogi un moderator sa mute subiectul cateva zile la generale. Aici intra mult mai putine persoane decat acolo.
Din pacat nici eu nu te pot ajuta cu traducerea literara in nici una dintre limbi, insa in mod sigur se poate gasi cineva, macar si pentru franceza!
Ti-am citit azi povestea si am fost foarte impresionata! Sa-ti traiasca feciorii si sa te mandresti cu ei toata viata!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
Eseea spune:
am citit si eu povestea voastra acum cateva zile, esti o mama MINUNATA!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...