DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...
Raspunsuri - Pagina 21
alexa_bebe spune:
sunt o belea pe capul omului ...de asta mi-am luat avertismentsper sa nu se mai repete ca nu imi place sa stau la coltcrezi ca trebuie si un cap 2?
auzi ACCEPT cred ca ar trebui sa imi cer scuze(daca vrei sa mi le accepti) probabil am depasit si eu masura...nu avem aceeasi gandire dar cred ca putem sa cadem de acord ca nu suntem de acord
Mama de prichindel poznash
Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe
Just and my
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexa_bebe
auzi ACCEPT cred ca ar trebui sa imi cer scuze(daca vrei sa mi le accepti) probabil am depasit si eu masura...nu avem aceeasi gandire dar cred ca putem sa cadem de acord ca nu suntem de acord Mama de prichindel poznash Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe Just and my |
glumeam...roaga un moderator sa il inchida...ca deja e subiect tabu...
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
cati ani are fetitza ta..?
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alexa_bebe spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 cati ani are fetitza ta..? Blackmoon Lady&lipishtocul
|
fetita mea are 1 an si 7 luni
Just and my
alexa_bebe spune:
am rugat moderatorul sa il inchida,va urma...
Just and my
hannen spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denizel
+
Eu as fi recunoscatoare daca discutia s-ar stramuta mai incolo de bigotisme de felul asta + de desfiintare a calitatii de om a barbatului. Despre desfiintarea lui Dumnezeu si afundarea lui prin mocirlele omenesti nu mai vorbesc, fiindca El n-are nevoie de aparatori. Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Ce crezi tu e absolut irelevant si neinteresant!Nimeni nu a desfiintat calitatile de om ale barbatului ,asta e tipic ...auzi,pina si pe Dumnezeu l-am tirit in mocirlele omenesti.
Whatever happens don`t let go of my hand!
denizel spune:
citat din mesajul lui hannen Ce crezi tu e absolut irelevant si neinteresant! ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Io zic sa reformulezi si sa iti ceri scuze, nu de alta, dar incalci (iar :)) ceva puncte din Regulament .
Pai, daca domnu' Alah a creat barbatii poligami si mai neastamparati asa , barbatii musulmani care sunt monogami traiesc in pacat si il sfideaza pe domnu' cu pricina.
Dat fiind acest fapt, orice sotie musulmana credincioasa a unui sot monogam, daca da vreun ban pe Alah si pe creatia lui, are datoria de a-i gasi sotii sotului pacatos monogam. Nu de alta, dar nu o sa-i fie moale sotului cu o singuta sotie in ziua judecatii .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Laura25 spune:
Inchis la cererea autoarei si pt devierea discutiei. Daca doriti continuarea dezbaterii temei, va rog sa deschideti capitol nou.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me