Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am fost si eu acolo...in luna de miere Sunshine...frumos...absolut superb...am stat la o pensiune super...am dat 350 euro pt o saptamana..dar tot putin mi s-a parut acolo...
Acum ce gasesc...cam 300 de euro ne duce numai cazarea, fara mancare sau transport...

am vrea sa mergem www.christin.gr/_english/fotos.html" target="_blank">aici luam un apartament cu 2 camere, ca mai mergem cu cineva..si ne-ar costa 665 de euro (pt 2 familii) acum astept un raspuns de la proprietar!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!
Katy - astazi ne luam de mana...cred ca a fost ziua plangacioaselor...si eu am clacat la un moment dat,in seara asta,nu mai pot ,alergatura multa ,treburi de rezolvat,stres,copii( care neascultatori ,care mofturosi ) si uite asa... simt ca innebunesc!Rabdare nu mai am nici cu Stefanut,cand este vorba sa pape ceva cu lingurita ,e jale...ma chinui de nu mai pot,inca nu-mi este clar daca nu-i place sau nu stie sa manance cu lingurita .Si mie imi trebuie odihna muuuulta,de vreo doua zile am dormit la amiaza cu strumfii ( asa cu reprize,cum mi-au dat ei voie ) dar am dormit...si se pare ca nu este suficient,sunt in urma tare cu odihna !!!!
Colac peste pupaza,cum nu era suficient,am mai aflat si ceva groaznic, sotul va sta mult si bine internat , pt ca are tuberculoza .Nu va spun ce eforturi fac , sa ma pastrez calma ,caci sotul e cu moralul la pamantpt ca stie ca imi este f greu acasa...am inceput sa facem si noi analize,radiografii sa vedem daca avem si noi microbul,of,of.!Dar stiu ca trebuie sa fim tari ( teoretic ) ...se va face bine si vom trece si peste asta
O felicit si eu pe Lady pt nota obtinuta la licenta
A_driana , Sunshine - nu mi-a recomandat pediatru branzica calcica pt ca ar avea lipsa de calciu ci pt ca asa se face branzica , din lapte praf cu pastilute de calciu lactic.In timp ce fierbe laptele se pun pastilutele sfaramate in el si se branzeste imediat,apoi il strecor si e gata . A mai facut cineva asa la bebei ?Eu asa i-am facut si lui Razvan cand era mic.Ei deocamdata nu au voie branza de vaca si cea din comert...nu e de ei , asa ca ramane varianta cu cea facuta in casa de noi,dar cu lapte praf...
Gata,m-am descarcat si eu un pic,acum pot sa merg la culcare...
Noapte buna fetelor !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

offffff Allexa...sanatate ii doresc sotului tau...sa se faca cat mai repede bine...
Asta cu oboseala...si eu patesc la fel, sunt franta...si mai rau este ca nu trece oboseala asta deloc...ca si la tyine...degeaba dorm...ca tot nu-mi trece oboseala...

Ma duc si eu langa baietii mei...noapte buna!

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

In primul rand "La multi ani!" fulgusorilor care se serbeaza azi!

Off, Allexa, imi pare rau ca ai vesti asa de proaste. Doamne-ajuta sa fie totul bine cu voi, restul familiei, si sanatate multa sotului.

Eu am facut branzica de vaci in casa dupa alta reteta: am adaugat 4 linguri de iaurt in 4 litri de lapte, am amestecat si tinut cratita 2-3 zile in bucatarie la temperatura camerei (nu era inca foarte cald in casa). Am pus apoi totul pe foc mediu pana s-a separat branza de zer, apoi am trecut-o prin tifon.

Multumesc Sunshine pentru link, din pacate din germana nu mai recunosc decat cateva cuvinte per fraza Oricum, am cautat si eu pe google in engleza, dupa "backpain and stiffness after giving birth" si am gasit cam aceleasi lucruri pe care le-ai scris si tu, mai putin despre reumatolog- ce am gasie eu spune de fizio si/sau chiropractori. Am retinut insa si de suplimentele de Omega. Am sa incerc sa nu mai uit sa le iau, ca am o cutie mare in casa

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

"pesarici"....dar pe unde umblati voi?
la gratare...caci soare nu-i...de altele..
am intrat sa va spun doar ca Rebeccai i-a spart ieri gingia...si iese un dintzoc.
si intrati aici:HANNEN

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata!

Eu mai bantui pe aici, ca nu pot sa dorm. Sophia s-a agitat si ea vreo ora inainte sa pice rapusa de oboseala.

Nu stiu cum mai e vremea prin Romania, aici la noi e cald. Noi maine e posibil sa mergem la o gradina zoologica- daca reusesc eu sa ma trezesc dimineata...

Voi ce planuri de weekend aveti?

Mergi la inceput

noi azi stam in casa..ploua....
...nu am chef de nimic...am comandat pizza...si o portie de clatite..cu ciocolata..stafide..rom... ca sa ma fac cat o balena.....ca nu ma pot abtine..nu stiu ce-i cu mine....

Maine cascam gura prin oras...plimbari usoare...ma duc sa-mi caut costum de baie ..ca de plecat..cred ca alegem litoralul romanesc..iar (din motive de bebe mic..prea mic..si prea neastamparat..)..offffffffff...disper de la atatea cautari de vacante.... disper ca astia pe site-uri scriu povesti frumoas pe bani putini...si cand le ceri o oferta, lesini cu ea in brate cand vezi scorurile...asta asa..ca e criza....unde e frate criza asta..ca la ce preturi baga astia....

In fine...acum astept pizza..sa mai creasca putin...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

ma gandesc la Bussymummy...oare ce mai face?????? Vladut cum mai este oare???..sper din inima ca bine!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

hai mah fete...pe unde umblati???
katy, cum te mai simti?
busydoc....cum mai e printisorul....ai fost la neurolog??va tin pumnii....
camy....nu ne-ai mai zis nimic nou de flavi..paseste?cati dintoci are?ce ii mai faci de papa?ce cuvinte noi mai zice...
gabitza..cum cresc "mucosii"..ce nazbatii mai fac....?
dienutze...intri asa rar..ce mai face printesa ta?tu?
tiusca mi-ai promis niste poze odataaaa...
madutzuleeee
...si celelalte....pishko, lauraandrea, rony, pirelia, andrutza, alexxa,lorelix,cryss, sunny, romanitza
nighty night

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

pizzzzzzzzzzaaaaaaa
eu am facut un pui cu smantana....si mi se....daca ma ingras...cine ma place, ma place oricum
see you!

Citat:

Mergi la inceput