Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 22
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinus_25
Andreea, ati ajuns? AMR in scadere, cu sau fara ceza tzin pumnii sa fie bine. Curios, stiam ca nu se recolteaza Pap pe sarcina, ca necesita raclare adanc in col si poate dauna. ![]() Sper sa scapi de pacatosul virus dupa nastere. Ce a propus dr in sensul asta? Povesteste-ne de Vladi, sunt convinsa ca e minunat! Si poze! nu uita de poze. [/i] [/teal][/size=1][/font=Georgia] |
Revin asupra mesajului.Cu siguranta ca nu asta vroiai sa auzi.

Sunt convinsta ca esti pe mana celor mai priceputi medici, ca dealtfel mereu. Te consider cea mai puternica dintre noi, si criteriile sunt multe!
Sarcina cat mai usoara in continuare si bblus perfect!
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) MAI 2010 - mustind de fericire - Teo 31+ Doris 8+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Imi pare rau sa aud asa vesti cu bolnaviori. Sanatate multa tuturor! Apropo si mie mi s-au parut horror pozele cu bubite.
Azi am fost si eu la dr cu pitica, am schimbat medicul de familie, mai aproape de casa si ma bucur tare mult pentru ca ne-am inteles din prima foarte bine, iar Adelina a fost foarte cooperanta. Am mai scapat de o grija, ca nu-i mai facusem Adelinei un bilant cred ca de la ultimul vaccin.
Are 13.7 kg si 98 cm. Pentru linistea mea ne-a dat si un set de analize de facut.
In rest toate bune de la noi, stam mai mult prin parculet iar eu incerc sa combin programul ei cu al meu sa-mi mai fac si eu timp de mine. De joi am fost la tara si ne-am intors duminica seara, planuisem sa stam mai mult, dar am venit ciupiti peste tot, noroc ca s-a inventat autanul, ca era ceva de groaza, erau tantari si ziua.
La mare speram sa plecam si noi saptamana viitoare daca nu mai intervine ceva, ca plecam un grup mai mare si tot timpul se iveste ceva.
Noi la intalnire nu putem ajunge e cam peste mana, mai asteptam o intalnire pe aici pe aproape. Saraca Luy mereu este cea cu initiativa.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
sim_stoian spune:
Si apropo de Fafan, am fost in we la BC, iar el ne-a tratat destul de interesant, a vrut sa doarma cu taica-meu in continuare si a mers cu ei in masina (am fost pana la Lacul Rosu)
. L-au invatat sa faca kk la olita, am scapat si de grija asta. L-am gasit destul de schimbat - in bine - statea rabdator sa ii spuna tataie povesti, parca era o idee mai cuminte.
Sabina,
.
Picio, parca a trecut un secol de cand nu am mai vb. Uneori am impresia ca eram in alta viata cand scriam aici muuuulte mesaje, cand reuseam sa vb. Uf...
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Mariana nu are masina si atunci ar fi mai simplu pt ei sa mergem in zona unde locuiesc. A zis ca are un parc amenajat frumos pe langa bloc, asta inseamna de la Piata Iancului pe Soseaua Iancului a 4-a straduta pe stanga cum mergi spre Piata Delfinului. Straduta se numeste Cristescu Dima, e un pub/o terasa pe colt, nu mai stiu numele. Parculetul e undeva in spate. Iar ora... cred ca 19.30, sa avem timp sa ajungem si noi. Mi-ar face placere sa fim cat mai multe .Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 29+ cu la purtator |
poti sa dai mai multe amanunte referitor la locatie, nu gasesc pe harta strada.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Piciulika spune:
Alinus,draga de Doris... la noi abia au aparut, inca sunt ca niste mici si dese intepaturi de ac (Micha) sau cosulete raare (Alex). Dar din tot ce am citit si mi-a spus mami de Anna, asa ca Doris arata si ea: pliiiiina de bubite, intre timp cu vezicula, peste tot, nu doar mana-picior - si mai ales in zona scutecului. Febra a facut primele 48 de ore, acum e ca un cintezoi, maine e la cresa.
Ieri seara am tot citit: poate fi foarte variata prezentarea. Daca nu ti-au spus medicii ca e (fereasca Domnul!) scarlatina (aia e aspra pielea, zmeurie si inflamata limba, ochii rosii) - atunci cam asta ramane sa fie! Ar fi f straniu sa ia doua forme diferite - asa ar putea face de doua ori una dupa alta aceeasi boala (s-au vazut cazuri!). Cred doar ca au o imunitate diferita: in aceeasi familie toti au diverse manifesari, copii usor de tot, parintii mediu pana la horror! Deci fiind o infectie virala, fiecare cum i-e sistemu'...
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Io ma laud cu o zi teribila, Alex a facut pe seara si el 38.6 si i-au aparut ca niste cosulete, putine, inainte ca Micha sa aiba ceva pe corp... Abia acuma la kuki Michael era ca batut cu mii de ace pe talpi - dar nu-l mananca. (Inca!?). Si febra nu e mare, dar e bizar de staruitoare si agitatoare...
L-am dus pe Alex la cantarit la control (nu la 14:40, ci doar la final de program, sa nu infestez toti pruncii pe acolo) ca sa stiu ce supozitor sa-i dau. Are 9,240 kg @ 6 luni; sper ca ii ajunge de Paracetamol de 125 - medicii spuneau ca fisele de produs sunt cam "rezervate" cu doza si toti prescriu mai mare...
Sa vedem ce noapte superba ne e scrisa in stele. Sunt calma cu boala, ca e cam inofesniva.
E extrem de contagioasa, dar la gradi ti-i ia daca nu mai au febra si nu sunt maraiti, pentru ca sunt contagiosi deja cu 3 zile inainte de manifestare - deci cine a incasat-o...
In fine.
Luy, Sim, Sabina Y, Marunzika, Cecilia, Rox ...toate! - mi-e dor de voi... As scrie multe mesaje de incurajare la mamici, burtici, bolnaviori - dar sunt cam mata.
Sim, daca ai sti ce des ma gandesc la voi, si ce speram ca "no news" sa fie "good news" - aveam asa o indoiala si tot voiam sa te sun. Dar cu iezii mei...!
Sabina, stii ca sunt cu bratul pe umaul tau: mai de consolare - mai de sprijin
. Va fi bine. Hai, iese soarele imediat si pe analizele tale.
Gandirea pozitiva, credinta ca va fi bine, da? Asta e ce misca stelele si muntii, nu medicatia!
Ce-as mai scrie dar mi-s ochii in gura. Ma iertati! Nu intentionam sa intru doar la vaicareala.
Acuma asa a iesit. Sorry.
Micha e extrem de agitat, ma duc sa-l sprijin pe Tati...
U all.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Sabina spune:
Va imbratisez cu drag.
Piciu

, sa treaca usor noptile astea.
Rox, scuze, eram la terapie...dar maine imi fac curaj si ma duc la busteni, asa ca prindem un moment sa vorbim. te imbratisez.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
'Neata si o
pentru doritoare, poate asa va mai faceti curaj sa scrieti.![]()
Piciulika, sper ca ati trecut cu bine peste noaptea asata si nu o sa fie o forma asa urata....nu stiu nimic despre ce scriati voi aici, dar ma ingrozeste, brrrrr, sper sa scapati cat mai repede.
Aniast, te asteptam cu vesti bune de la dr.
Papanash, cum stati cu camera, ai gasit pe cineva sa-ti faca lateralele de la patut, abia astept sa ne povestesti cum a iesit si cum reactionat Adi la masinuta.
Noi am scapat de pampers si noaptea, mai avem cate un accident, tot mai rar, se trezeste singurel si cere pp, doarme numai in patul lui de cateva zile, cere el in patut chiar si ziua....ne-am facut baieti mari. Ne-am revenit si cu mancarea, papam normal si asta ma bucura, tare m-a chinuit in concediu.....
Roxana, sa sti ca nici Cristi nu este mare amator de apa, cand am fost la Duni abia in ultimele zile si-a facut curaj sa intre singurel in apa( daca am incercat sa-l duc in apa striga ajutorrrr , era tare haios), pana la brau, iar in ultima zi l-am luat in brate si ne-am balacit impreuna( bagat cap la apa si tot tacamul), recunosc ca la inceput nu a fost incantat, apoi zicea hai mami 1, 2, 3 siiiiiii capul la apa. In schimb la piscina a fost tare incantat sa se balaceasca, mai cu teama la inceput apoi nu-l mai puteam lua....asa ca am amanat ideea de a-l duce la inot anul acesta.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
Cecilia, uite aici : http://family.webshots.com/photo/2321045850085581627LEfmgB
Piciulika, Alinush, imi pare tare rau de puiutii vostri, mi s-au parut horror pozele cu Doris. Of, saracutii ... Multa, multa sanatate... Si pentru voi putere - chiar de zice Piciulika despre boala ca e destul de inofensiva, numai sa-i vezi asa si-ti vine sa
si sa
.
Sabina, tin si eu pumnii sa iasa analizele bune. Deci pana la urma te duci la munte azi, nu ne mai vedem ?
tare
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
29+ cu
la purtator

cu
(AMR 6-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)