Rulouri exterioare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

si pe mine m-ar interesa pentru o casa.
absoluta, daca ai aflat da-mi si mie un pm.
merci frumos!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Chiar azi la 18 vin sa-mi ia masuratorile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Buna
Poti sa imi spui ce firma ti=a montat tie jaluzelele?
multumesc

Citat:
citat din mesajul lui nicopuscasu

Noi am montat anul trecut rulouri de pvc( cred) albe, la 3 camere ne-a costat 750 lei.
Ni le-a montat un tip care montase deja la 1/3 din vecini.
Sunt f eficiente, si eu dupa tura de noapte sau ca sa doarma piticii mai mult, le trag, se face un intuneric in toata camera, fac racoare vara si iarna nu mai bate zapada fix in geam, la fel sunt bune pe ploaie ca mai amortizeaza si din zgomot si nu se aude tot.
Sunt montabile in 2 ore cred, nu adurat mai mult, nu s-a facut mizerie, tot mecanismul fiind in exterior, doar "chestiile"/ sfoara de care se trage fiind in interior.
Mentionez ca noi aveam deja montate termopanele, deci nu interfereaza cu tipul de geam.
Eu te sfatuiesc sa iti pui, suma asta nu mi se pare extrem de mare, avand in vedere ca este o investitie pe termen lung ca doar nu se schimba anual aceste rulouri

Mie imi placeau cele maron, dar sotul zicea ca in timp se decoloreaza si eu l-am crezut pe cuvant ca doar e inginer:-)

www.nico.stfp.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns websoftro spune:

Dezavantajul la rulori este ca se curata foarte greu daca nu ai deschideri la toate geamurile. Noi avem fereastra impartita in 3, cu deschidere doar la mijloc si ma chinui foarte mult sa le curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laiacoman spune:

Am pus eu jaluzele exterioare la casa (rulouri PVC), iar la pret mi s-au parut cei mai ieftini.

Sunt din Sibiu, pentru cine vrea poate sa ii contacteze de aici: http://jaluzele-romania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Anul trecut am pus rulouri exterioare din aluminiu maro cu firma RTH. De fapt am inchis un balcon de 10 mp numai cu rulouri ext. cu scopul ca ele sa fie inchise doar in caz de ploaie sau zapada in rest ele sa stea deschise. Calitate / pret la acel moment a fost bine. Numai stiu cat a costat.
Detalii pentru a cere o oferta de pret aici http://www.rthc.ro/rulouri.htm

Mergi la inceput