America (206)
Raspunsuri - Pagina 15
polux spune:
Ruxij ati fost in Chicago? cum a fost. Tare mi-ar fi placut sa ne cunoastem, poate data viitoare. Si spui ca e smecher telefonul? Si eu vreau sa mi-l schimb si tot la T-mobil, desi citisem ca T-mobilul e pe lista de mari companii posibil sa dispara in 2011.
O duminica frumoasa fetele.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Carmenbr spune:
Mai apar si eu pe aici.
Nici nu stiu ce zile sa numar mai intai, pana merg la rezultate sau pana plec in Ro?!
Din pacate nu ma simt bine si totusi sper sa nu se confirme prediagnosticul. Om vedea.
Nu am reusit sa citesc decat ultimele 2-3 pagini.
Miere tin pumnii sa sa faca bine Aidan.
Adriana, tin pumnii sa se intoarce Isabelle, daca chiar nu se intoarce, sa treceti usor amandoua de cezariana.
Am si eu o rugaminte la fetele din Florida. Am o prietena tare buna care a venit acum 5 zile cu loteria vizelor. Are 2 baieti, unul de 2 ani si altul de 6 ani. Cel de 6 ani s-a nascut cu circulara de cordon in Brasov, era sa moara la nastere, din fericire traieste, dar nu merge. Deocamdata nici unul, nici prietena mea nici sotul ei nu au servici. Daca auziti de vreo oferta, de ceva job, chiar si in constructii pt sotul ei, v-ar ramane indatorati. Ei au pe tatal ei care e cu ei sa aiba grija de copii si ar putea lucra si ea, daca stiti ceva de munca pentru ea.
De asemenea stiti cum se numesc asigurarile medicale pentru cei cu low income in Florida?
Miere tu stii cumva?
Ca ei ar putea aplica si la asta. Si orice alte beneficii la care ar putea alica pana isi gasesc un servici, dar doar chestii legale, ca sa nu piarda green cardul, chestii gen WIC, asigurari medicale, etc.
Acum sunt in Miami, de zapacita ce am fost am uitat sa intreb unde stau. Pana acum au lucrat amandoi vreo 6 ani pe vase de croaziera cu imbarcare chiar de acolo din Miami.
Multumesc mult pentru orice informatie.
Pup toate fetele.
blackpanterro spune:
Multumesc Carmen, sper si eu sa fie bine!
Tu cum esti? Eric?
Bafta multa prietenilor vostri! Si noi ne calificam in WIC. Numai copiii pana in 5 ani si femeile gravide si 6 luni post-partum pot beneficia si venitul trebuie sa fie mic dar nu stiu care e limita.
Adriana 33+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ocebine spune:
'Neata, fetelor...m-am intors din weekend. Fara copii nu am avut chef de absolut nimic. M-am mutat de la soare la umbra si de pe o canapea pe alta. Am vazut vreo trei filem si am mincat ca o purcica (multam, Andrada, de idee). In schimb, m-am invrednicit sa pun pozele din vacanta (pentru cine are chef, ca-s muuuuulte): http://travel.webshots.com/album/578186603gtQtem
Ma mai intorc ca azi am ceva timp liber pina la 2 cind intru in sedinte si apoi trebuie sa ies la dinner cu niste clienti.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Cum va calificati pt WIC? M-am uitat si eu dar am vazut ca limita e de 30.000 pt doua persoane pt 2010! Astea sunt "bonurile alea pt mancare" sau fac eu confuzie?
Aici am gasit conditiile (dar sunt pt anul trecut)
http://www.fns.usda.gov/wic/howtoapply/incomeguidelines.htm
Carmen multa sanatate!
Asigurarea pt copii este aceasta
http://floridakidcare.org/
Alte resurse
http://floridakidcare.org/resources.html
De joburi nu stiu mai nimic, dar in zona aceea sunt multi romani care lucreaza in constructii, poate gasesc vreun contact pe la biserica romaneasca din FT Lauderdale.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
blackpanterro spune:
Miere, sotul e sclav pe plantatie :)) de aia ne calificam. Are undeva la 30K salariul de baza, ca ei asta calculeaza, fara COLA(cost of living allowance) si BAH(basic housing allowance)
Sunt cecuri cu care poti cumpara anumite alimente, nu de toate, noi luam lapte organic(19litri), oua(12), suc stors de mere,(2x64oz), branza(mozarella si provolone sau swiss), legume si fructe dar numai cecul asla e de numai $10, unt de arahide, brown rice, fasole la cutie sau varsata, la femeile ce alapteaza se mai ofera in plus ofera conserve de ton si oatmeal si la bebei formula, follow on milk si mancare solida, piureuri din alea de mere si restul.
Mai sunt si alte alimente pe cec dar nu le-am cumparat niciodata, painea americana nu imi place, sucul ala congelat nu imi place si nici macar nu e suc, mai degraba apa dulce...si mai cateva nesanatoase ce nu le-am cumparat niciodata.
Pe mine ma enerveaza ca daca alaptez nu pot sa inlocuiesc formula cu scutece, pe vremuri insa se dadeau.
Adriana 33+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
miereamara spune:
Da, stiu ce poti cumpara cu WIC pt ca m-am interesat si eu cand am nascut, atunci am fost tare fraiera pt ca am raportat salariul lui Lucian desi noi nu suntem casatoriti si nu ar fi avut de unde afla, eu nu aveam nici un venit, ei zicea household income, bla, bla, prea multa sinceritate , de aia nu m-am calificat nici la health insurance pt Aidan.
Acum m-am uitat si limita pt doua persoane pt 2010 este in jur de 30.000, nu ma mai calific nici eu chiar dc nu l-as baga pe Luc in ecuatie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
arminad spune:
Anamaria, frumoase pozele si mai ales protagonistii!
Carmen, multa sanatate si drum bun in Romania!
Cred ca se pot califica si pentru SSI pentru copilul de 6 ani, nu stiu daca trebuie sa fii cetatean sau doar rezident, pot macar sa intrebe.
http://www.socialsecurity.gov/disability/disability_starter_kits_child_eng.htm
Andrada spune:
Frumoasa vacanta! Ati inchiriat casa ca de obicei? E scump ?
Carmen tin pumnii.
Palin cica se simte refututa (s-a luat lumea de ea ca nu stie engleza):
http://voices.washingtonpost.com/44/2010/07/palin-invents-word-compares-he.html?nav=rss_email/components
ocebine spune:
Armina, multumim
Andrada, casa cu 3 dormitoare si complet utilata (AC, jucarii de plaja, umbrele, body boards, gas grill, deck, etc) a fost $1600/saptamina.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."