America (206)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Stiti cumva dc a aparut si in america filmul Bebes/Babies?
http://www.imdb.com/video/imdb/vi867173401/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
miereamara spune:
Ah da? eu nu am cablu , nu ne uitam la tv. Cand am mers weekendul trecut la Orlando mi s-a parut asa de ciudat sa deschid tv-ul la hotel,parca ma retinea ceva:D, avem cam 2 ani cred de cand am renuntat.
De abia astept sa il vad.
ruxij spune:
Eu tocmai am intrat in randul lumii, ca ramasesem singura cu un jaf de telefon trantit pe jos de tzashpe mii de ori, ciobit si amarat. Asa ca m-am ajuns si mi-am luat si eu un telefon d'ala smecher, cu internet si alte alea, gen iPhone, da' nu iPhone ca eu am Tmobile si iPhone parca e la AT&T, nu? Asta al meu se numeste myTouch 3G slide si mi l-am luat ROSHU, uite ashea
Maine mergem in Chicago pentru weekend, stam pana luni. Luaram bilete la tur d'ala hop on hop off, ca merg si cu tata si altii si e mai simplu pt. toti asa.
miereamara spune:
Felicitari Ruxi, chiar azi am vazut tel de care vorbesti la tmobile cand mi-am platit factura:)) sunt frumusele foc.
Eu nu poci deocamdata sa fac miscarea asta, tel meu a aterizat in wc, are lapte, biscuiti, tot felul de chestii lipicioase pe el, il baga fi-miu sub jetul de apa si culmea merge...e sadomaso samsungu meu.
ruxij spune:
Haha, pai atunci tin'te de el pana devine juniorul mai mare. Ca asa telefon erou nu mai gasesti curand:) Problema mea este ca daca m-am ajuns acu' cu telefon smecher, trebuie sa si am grija de el, ceea ce nu imi prea sta in fire. Cel actual e intr-o stare jalnica de ce crezi, din cauza mea, nu poci sa dau vina pe copil, eu il trantesc pe unde nimeresc of of
buflea spune:
Ruxij, felicitatiuni pentru telefon ... invidiile mele sincere.
Mai fa-ne o lista cu tot ceea ce stie sa faca ... masaje ?
Miere, cum de merge tel tau dupa ce l-ai muiat in apa, ca eu doua am scapat in WC si nici unul nu a mai mers. Acum am unul cadou de la barbat de Cracin, pink, care are o baterieeeeee ...pe mine asta ma intereseaza la tel, sa suna unde vreau eu si sa tina mult bateria.
miereamara spune:
De fiecare data cand a intrat la apa, i-am scos bateria si l-am lasat la uscat 24 de ore.
Cam am probleme cu receptia,adica uneori nu ma aude lumea, dar asta cred ca e din cauza ca mi-a infundat juniorul microfonul cu piure.
ruxij spune:
Pai ce sa faca Bogdan? Se joaca. Nimic nou/special. De vacanta/calatorie am povestit mai demult la subiect, am fost in iunie. A mai ramas mai putin de o luna pana incepe scoala.