America (206)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Stiti cumva dc a aparut si in america filmul Bebes/Babies?
http://www.imdb.com/video/imdb/vi867173401/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da, a fost si prezentat la pbs.
Superb!

Mergi la inceput

Ah da? eu nu am cablu , nu ne uitam la tv. Cand am mers weekendul trecut la Orlando mi s-a parut asa de ciudat sa deschid tv-ul la hotel,parca ma retinea ceva:D, avem cam 2 ani cred de cand am renuntat.
De abia astept sa il vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu tocmai am intrat in randul lumii, ca ramasesem singura cu un jaf de telefon trantit pe jos de tzashpe mii de ori, ciobit si amarat. Asa ca m-am ajuns si mi-am luat si eu un telefon d'ala smecher, cu internet si alte alea, gen iPhone, da' nu iPhone ca eu am Tmobile si iPhone parca e la AT&T, nu? Asta al meu se numeste myTouch 3G slide si mi l-am luat ROSHU, uite ashea
Maine mergem in Chicago pentru weekend, stam pana luni. Luaram bilete la tur d'ala hop on hop off, ca merg si cu tata si altii si e mai simplu pt. toti asa.

Mergi la inceput

Felicitari Ruxi, chiar azi am vazut tel de care vorbesti la tmobile cand mi-am platit factura:)) sunt frumusele foc.

Eu nu poci deocamdata sa fac miscarea asta, tel meu a aterizat in wc, are lapte, biscuiti, tot felul de chestii lipicioase pe el, il baga fi-miu sub jetul de apa si culmea merge...e sadomaso samsungu meu.

Mergi la inceput

Haha, pai atunci tin'te de el pana devine juniorul mai mare. Ca asa telefon erou nu mai gasesti curand:) Problema mea este ca daca m-am ajuns acu' cu telefon smecher, trebuie sa si am grija de el, ceea ce nu imi prea sta in fire. Cel actual e intr-o stare jalnica de ce crezi, din cauza mea, nu poci sa dau vina pe copil, eu il trantesc pe unde nimeresc of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ruxij, felicitatiuni pentru telefon ... invidiile mele sincere.
Mai fa-ne o lista cu tot ceea ce stie sa faca ... masaje ?

Miere, cum de merge tel tau dupa ce l-ai muiat in apa, ca eu doua am scapat in WC si nici unul nu a mai mers. Acum am unul cadou de la barbat de Cracin, pink, care are o baterieeeeee ...pe mine asta ma intereseaza la tel, sa suna unde vreau eu si sa tina mult bateria.

Mergi la inceput

De fiecare data cand a intrat la apa, i-am scos bateria si l-am lasat la uscat 24 de ore.
Cam am probleme cu receptia,adica uneori nu ma aude lumea, dar asta cred ca e din cauza ca mi-a infundat juniorul microfonul cu piure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lia mazel tov.
Nu mi-ai zis ce face Bogdan?

Mergi la inceput

Pai ce sa faca Bogdan? Se joaca. Nimic nou/special. De vacanta/calatorie am povestit mai demult la subiect, am fost in iunie. A mai ramas mai putin de o luna pana incepe scoala.

Mergi la inceput