America (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Miericico, sanatate lui Aidan...si eu zic ca operatia o sa fie mai bine. Am auzit numai de bine de la mamici care au recurs la acest remediu. Aveti niste poze superbe...si baietilor mei li s-a cam facut dor de Disney, dar e scump al naibii in ultimul timp.

Eu ard gazul feroce pina la 12...ia uitati ca am gasit in ziar: http://www.nytimes.com/2010/07/16/nyregion/16pool.html?ref=nyregion

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ha, ce idee originala! Pui si costumul de baie in poseta cand mergi la servici.

Da, e f scump la disney, noi am platit doua bilete si am stat cred ca max 3 ore, se facuse atat de cald si juniorul a urlat in continuu o ora, incat am ajuns la hotel cu nervii franjuri si nu am mai avut chef sa ne intoarcem. Nu sta mai frate in carucior, maxim juma de ora, vrea ori sa alerge (si mi-era teama ca il pierd pe acolo) asa ca l-am dus kilometri intregi in brate, si are 13 kile, am iesit pagubita rau cu spatele din toata povestea asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Buflea, ai un fel de-a vorbi de copiii altora.. Nu te-as vrea pe-aproape.

Ocebine banuiesc ca stii de one kigs lane, ideeli, gilt, etc?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ocebine banuiesc ca stii de one kigs lane, ideeli, gilt, etc?

Limbi straine, doamna...edifica-ma!

Anamaria

Mergi la inceput

cluburi online cum erau designer sales in NY.

ideeli.com
onekingslane.com
gilt.com
..etc

vind haine de designer pina la 80% off. Au si d-alea scumpe reduse de la 1500 la 300 care nu ma intereseaza dar cu si chestii de pina la 50 de dolari depinde de sale.
In fiecare zi au cite 4-5 designeri si incepe la 11AM, trebuie sa cumperi rapid daca e ceva ce iti place ca sint citeva. De ex o geaca de mor dupa ea Michael Kors, in magazin era 360, aici o vindeau cu 45 am pierdut-o de 3 ori pina acum.

Designerii sint de la Prada pina la Andy the Anh (asta e favoritul meu)

Am cumparat citeva chestii dragute.

Mergi la inceput

Nu m-ai lamurit inca cu Asos...eu port size 6...deci de acolo trebuie sa comand 10 sau 12 (ca unele mi-au placut)? Cum e cu returns?

Anamaria

Mergi la inceput

uk size 10 e us size 6

Iei Marimile lor de pe site si:

La haine scazi 4.
La pantofi adaugi 2.

Am primit asta in email. Mi-a placut ultima fraza:

But not everyone is as lucky as I am......

The economy is so bad that I got a pre-declined credit card in the mail.

I ordered a burger at McDonald's, and the kid behind the counter asked, "Can you afford fries with that?"

CEO's are now playing miniature golf.

If the bank returns your check marked "Insufficient Funds," you have to call them and ask if they mean you or them .

Hot Wheels and Matchbox stocks are trading higher than GM.

McDonald's is selling the 1/4 'ouncer'.

Parents in Beverly Hills and Malibu are firing their nannies and learning their children's names.

A truckload of Americans was caught sneaking into Mexico .

Dick Cheney took his stockbroker hunting.

Motel Six won't leave the light on anymore.

The Mafia is laying off judges.

BP Oil laid off 25 Congressmen.

Congress says they are looking into the Bernard Madoff scandal. Oh Great!! The guy who made $50 Billion disappear is being investigated by the people who made $1.5 Trillion disappear !

And, finally...

I was so depressed last night thinking about the economy, wars, jobs, my savings, Social Security, retirement funds, and our bleak future, that I called the Suicide Lifeline and was connected to a call center in Pakistan . When I told them I was suicidal, they got all excited, and asked if I could drive a truck.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Miere, sa explic ce am vrut sa spun ...

Din cate stiu, infectiile astea la urechi se pot face si pe fond alergic. Cum Aidan are si astm, deci tot un fond alergic, poate de aici se trage totul. Ce trebuie facut in cazul asta - nu stiu exact, am auzit pe la unii ca schimba mediul - se duc in zone mai uscate. Sigur, asta asa cu bataie lunga.

Am mai auzit de infectii din astea la urechi de la apa / umiditate - unii copiii fac o reactie alergica la clorina din bazin - nu stiu exact daca Aidan se duce la bazin ... deci pana la urma, speranta buna este ca poate nu sunt infectii bacteriene, care sa necesite neaparat antibiotic ci doar o sensibilitate a lui la un mediu umed si alergen - deci nu de la daycare.

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Buflea, ai un fel de-a vorbi de copiii altora.. Nu te-as vrea pe-aproape.

Andrada, suntem pe aceeasi lungime de unda. Stai linistita ca nici n-o sa ma ai ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, sanatate multa! Sper sa se rezolve. Si eu am auzit lucruri bune despre tuburi. Imi pare rau ca cei de la asigurare nu acopera tot ce e nevoie.::(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

A da, Buflea clar la el problema cu urechile e legata si de alergii.
de asta sunt mai mult decat sigura. De aia si face tratament pt astm plus alergie plus antibiotic acum. Alergia/asthma face ca lichidul din urechi sa se stranga mai repede, apoi asta se infecteaza din cauza de bacterii stranse de pe la gradi...si tot asa.

De apa de piscina mai putin, pt ca problemele au inceput cand nu mergeam la piscina, iarna, cand a inceput gradinita.

Acum merge la inot, dar medicul nu ne-a pus vreo restrictie inca.

Nu intelesesem exact ce ai vrut sa spui, era cam vag.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput