America (206)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

imi bag "nasul" si zic: buflea, din nefericire, nu maresc! Fac totul sa para tare neclar (is proaspata posesoare de biciclete de alea pe nas)

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui arminad
Habar n-am ca aveam ochelarii de citit, nu p-aia de vezi la distantaciteam "Eat, pray, love"

Aham ... te-am prins - pai ochelarii de distanta MARESC orice obiect pe care pui ochii ...

P.S. Normal ca te uiti la cioroii din jur daca citesti cartea aia - pe mine m-a plictisit la culme. Nici acum nu imi explic succesul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Nu stiu cum oi reusi cu pantalonii aibi cu ostropel. Esti o doamna. (pina nu uit are fuste pencil cum iti plac tie la asos.com sa te uiti gen victopria beckham, o frumusete)
Eu am asa aptitudini de porc cind vine vorba de mincare, juma e pe mine.
Cind am puloverul misto pe mine intru in ramadan pina seara (sa nu mint am doua pulovere).

Azi dimineata fire-drill, toate doamnele cu poseta pe umar, eu am insfacat cutia de dunkindonatz si cafeaua si asa m-am inghesuit pe scari. cind am trecut pe linga oglinda am vazut ca am si praf alb pe mustatza, jenant zau asa

Pai de ce crezi ca eu ma felicit aici singura??? Ma mir ca am ajuns cu ei albi la servici...de obicei eu sint atrasa ca magnetul catre scaunul cu ciocolata topita, samd!!!

Ma duc sa-mi clatesc ochii la asos.com. N-am auzit pina acuma...ia zi cu e cu marimile (runs small)???

Noi am avut ieri "Emergency Evacuation Drill". Am ramas toti perplecsi (spelling??) cind au anuntat ca trebuie sa ne asamblam la "WATERFALL"...cum noi nu posedam asa ceva, a iesit o porcarie de drill...de fapt nenea zbierase in megafon: "WARDEN PHONE".

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Noi am avut ieri "Emergency Evacuation Drill". Am ramas toti perplecsi (spelling??) cind au anuntat ca trebuie sa ne asamblam la "WATERFALL"...cum noi nu posedam asa ceva, a iesit o porcarie de drill...de fapt nenea zbierase in megafon: "WARDEN PHONE".

Hahahahahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ne-am intors si noi de la Disney. Ne-am intalnit cu Sinzi si Kay,
aveti pozici aici cu copii frumosi Sonia si Aidan.

http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/page2/
si aici
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

moama ce a crescut Aidan, miereamara! ce frumos este!
cum faceti voi pozele de fundalul este neclar? e vreo optiune speciala sau aveti aparate speciale?
cite saptamini de antibiotic mai aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai are trei saptamani de antibiotic, dar s-a uitat prietena mea azi la urechile lui si in dreapta are lichid si cica si un pic de sange??! iar stanga arata mai bine, dar tot mai are lichid. nu pricep ce e cu sangele ala acolo, timpanul mi-a spus ca nu e perforat. Saptamana viitoare am app si cu pediatrul lui.
Sunt cam suparici. Cred ca il doare si burtica un pic cu toate probioticele pe care i le dau, plus ca are acum un rash cam ciudat pe picioare...cred ca tot de la antibiotic.

Fundalul poti sa il prelucrezi sau cred ca si in functie de lentila, nu ma pricep prea bine, barbatul e cu pozele, poate iti spune Sinzi ca si are niste lentile mai performante.

Voi ce mai faceti? Nu ne-ai mai spus nimic de pitica, sunteti bine?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Si sunt asa intr-o cumpana cu operatia asta, mi-e teama sa nu-si piarda si mai mult auzul dc nu o facem...pe de alta parte mie mi se pare ca a inceput sa pronunte mai multe sunete, intreaba tot timpul si arata cu degetul "this"?, dobitocii astia de la insurance nu imi acopera testele de auz si nimic care tine de speach therapy decat in conditiile in care copilul e diagnosticat cu autism si inca ceva ???intarziere nu stiu cum..mi-au platit fee-ul doctorului, dar nimic din testele de auz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Irina, doua prietene de-ale mele au facut operatiile copiilor (una la amindoi baietii, una unicului baiat). amindoua sunt foarte multumite. cea cu doi baieti a fost uimita sa afle ca mezinul auzea foarte putin de aia si vorbea mai deloc.
ptr dureri de burtica exista pro-biotics. din pacate al meu pachet a expirat acum in iunie ca altfel ti-l trimiteam tie.
rush-ul nu e vreo alergie??

o sa pun niste poze cu Diana. de la 13 luni juma a inceput sa mearga in sfirsit. acum deja fuge. cel mai mult fuge cind ii spun sa-mi dea ceva ce nu vrea. fuge fuge si dc vede ca nu are succes si o prind arunca in fuga ei obiectul cu pricina. e totala.
mai nou se cafteste cu frate-su mai mare care are din cind in cind momente de tandrete. too bad for him ptr ca ea atunci sare cel mai cu spor la bataie. el se lasa mingiiat, ea ii trage una. se joaca doar cu trenuri, masini si avioane. azi are un pic arcada vinata.

Mergi la inceput

Pai sa pui poze
Probiotics ii dau in fiecare zi.
Oricum a revenit la programul de bebelus, adica se trezeste iar de 2-3-4 ori pe noapte. Sunt terminata de somn a doua zi la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Miere, sanatate multa lui Aidan ...despre ce operatie vorbesti (scuze, nu am citit in urma) ? Din aia in care ii pune tuburi in urechi ?

Daca este operatia aia, sa stii ca este foarte, foarte eficienta, mai ales la copiii cu infectii dese. Eu cunosc mai multe persoane care au facut aceasta operatie copiilor lor si toti mi-au spus acelasi lucru - ca este o solutie foarte buna. Plus ca operatia nu dureaza mult, nici nu il tine in spital, de duci dimineata si il aduci acasa dupa amiaza ... tin pumnii sa fie bine. Mult ai mai tras si tu cu Aidan, ma intreb daca toate problemele astea or fi numai din cauza daycare-ului ...

Mergi la inceput

Da, despre tuburi e vorba.

Ce altceva ar putea fi, ce alta cauza in afara gradinitei? nu inteleg ce vrei sa spui.
El e din ce in ce mai bine, nu a mai racit de vreo 3 luni daca nu si mai bine, doar cu urechile are probleme.
Nici tratamentul pt astm nu il mai dau de cateva luni, doar acum am inceput din nou pt ca asa ne-a recomandat pediatrul, ca cica steroizii aia reduc si inflamatia la urechi.

Mergi la inceput