Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Aolica Dodo, nu am avut rabdare sa citesc pana la capat...doar primele pagini si ultimile...asa ma mananca limba...dar mai bine tac...cel putin acolo...

Iata ce i-as fi scris: "sa stii ca si eu sunt una dintre cele care l-au votat pe Bodo...din principiu. Am vrut sa iti spun ca sa nu tac...si nu mint, pe bune!!! As fi votat orice copil al unei prietene...de fapt am mai facut-o(la concursul cu ratzushte...dar asta nu intereseaza pe nimeni)...Ah, sa stii ca am votat-o si pe Iza si ea nu e cu handicap..."

Asta e varianta cenzurata...ca sigur nu as scapa neavetizata de moderatori daca as pune prima varianta ce mi-a iesit din cap dupa citirea textului...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna,hai ca nu mai stiu ce vroiam sa spun, am vazut subiectul cu concursul si m-am enervat rau,cata rautate poate exista.Dodo si eu am votatAnca, esti fenomenala, imi place de tine ca iti traiesti viata asa cum simtiTheo mananca mai bine daca ii pun pe legumele fierte si carne putina zeama de lamaie si am observat ca daca nu mananca 6 ore linge tot ce ii dau si chiar mai cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, intrasem si eu sa ma laud cum haleste copilul meu clatite cu branza sau cu gem, da' m-o enervat teribil subiectul pus de Dodo.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Dodo nu te mai supara..exista atata lume rea ...
am votat si noi cei doi pui succes

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

So, cateva adaugiri, ca ieri ams cris pe fuga.

Legat de ce zicea kea, sigur ca era riscant dc ii lasm pe copii cu un necunoscut, dar de fapt, "combinatul tinerel" [21] nu era chiar necunsocut pt mine, ca il stiam din blocul din fata de mic, doar el nu ma stia pe mine, si in plus era si prietena acasa, cu un cap mai intalta decat el :)). Aaa, si faze simpatice:
1. vazand combinatul cum fac vero si tudor, ca nu prea ascultau de prietnea mea [el era inca in faza cand credea ca noi 2 suntem baby siterre de noapte], intreaba pe prietena: "dar..., parintii copiilor astia nu ii mai bat din cand in cand, pt ca... sincer, ar cam merita?" . Si prietena raspunde: ee, de batut nu, dar mai tipa la ei, insa copiii nu ii baga in seama"
2. si combinatul adauga: de fapt, parca ii stiu pe parintii astia [el de fapt a confundat cu alti 2 parinti si copii de pe scara], sunt un el so ea, el e cam brunet, si ea are parul lung si cam grasuta :)))))

Revenind la prezent, aseara am vb cu dl exp pana la 2, pe mess [iar sunt obo la serv], si surpriza: desi a facut 1 an de fizica la magurele si s-a lasat, apoi 1 semestru la med vet si nu i-a placut, acum e in anul 4 la drept si pe asta il termina, a fost jurnalist la cotidianul si altele [i-am gasit articole pe net] culmea e caaaaaaa: e poet!!!!! Imi da aseara iute niste evrsuri pe mess, crezand ca ma va da gata, mie sincer nu mi-au placut, erau ff aglomerate de metafore grele de genul: "se aude motorul masinii care tipareste fiinta", credeti-ma, citeam cu degetul pe ecarn cuvant cu cuvant si reluam versul, ca nu7 prea intelegam, , si el ma intreba dc imi plac ca stie ca majoritatea nu prea le inteleg. Acuym na, nu puteam sa par sub nivelul de intelepciune pe care mi-l alocase, asa ca i-am raspuns [fara sa mint]: sa stii ca scrii si gandesti ff complex pentru generatia ta de 85'-90'... El a zis ca da, simte ca e un inadaptat [desi e f dragut, gelat, nu ar parea inadaptat] pentru ca el simte ca rezoneaza doar cu anumiti oameni/femei mai mari ca el, mai ales ca pe el il fascineaza mult mai mult intelepciunea unei femei decat fizicul [dadea bine aici], pe care oricum il va iubi daca va ajunge sa iubeasca acea femeie , ma rog, a scirs o gramada..., si sa vedeti: la un moment dat zice: spune-mi repede un singur cuvant la care te gandesti ACUM! Eu... inchid ochii si incerc sa imi privesc sufletul, si parca parca eram usor mai calda fata de persoana lui, astfel incat ii scriu: "vino la mine [stiu, sunt 3 cuvinte, , dar 1 singura idee], si el, ce credeti ca raspunde????? "ok, stai 2 sec" eu: pai faci mai mutl de 2 sec :))), daaar, dupa cateva secunde, el scrie: vreo 4 versuri, ce contineau textul "vino la mine" el de fapt facea poezie on-demand :))))) i-am zis ca nu ma i9ncanta ideea sa scrie asa, la comanda, fara sa simta, si el zice: hai mai zi alt cuvant! eu: nuuu, dau enter, si apoi, nu vreau asa Dar el instanmt, dupa alte cateva secunde, tranteste 4 versuir cu cuvantul "nu" :)))), ceva de genul: Nu este un fel de da, insa mai trist, etc.... si peste timp eu stiu ca orice nu va putea deveni un da" ma rog, abia ol-am oprit din creatie... apoi, zice: da-mi si tu ce ai scris [la inceput zisesem ca ne trimitem unul atuia ce am mai scris], insaaaa, dupa ce citisem de la el, i-am zis: stii, ce am scris eu e doar ca publicitatea din timpul unui film dramatic, nu e cazul, el totusio da-mi da-mi, asa ca i-am trimis 1 poezie si un text. Asta este, jurnalist si poet nu mai avusesem pana acum, la 39+, dar daca trebuie, o facem si p=asta!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

multumesc fetelor...in zile ca aceasta imi e greu...asta e n-am ce face...si sigur nu va fi ultima persoana care gandeste asa...Dar maine e o alta zi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Salutam si noi pe toata lumea...si ne pare rau ca nu am mai avut tim sa intram pe la mamici cu copii frumosi. Motivat dealtfel.....
momentan suntem la bunici la aer,...sau mai bine zis la ploi cu soare, asa un fel de dus scotian...dar e bine e frumos iesim de cate ori ne dorim afara si ne-am facut prieteni de joaca peaici..."bineinteles mai mari ca noi".Avem o problema, la copii mai mici ca el le baga mana in ochi, iar cei deoseama ii impinge cu piciorul sau ii trage de par....Jucariile le imparte mai obligat mai fortat de mine, dar daca-i pica pata pe un copil care il enerveaza..tipa de raguseste sa nu se apropie copilul si arunca in el cu ce nimereste.
Cu sanatatea suntem pe linia de plutire, am trecut prin 2 epis. diareice(tratate acsa- nu a tolerat marul si ficatul), o muceala de sezon cu 2 nopti de nerespirat bine si niste crize de masele...ca ies toate..da toate odata.
Plecam la mare la EF. Sud; pe 22 Aug., daca suntem sanatosi si vrea Dumnezeu sa fim bine(am gasit la Vila Andreea).
Fetelor mai organizati ceva intalniri de vacanta?!, venim si noi asa pe aproape daca sunt: Moeciu,Predeal, Busteni, Lacu Vidraru, Cheia...
Andiaroro, este in tara si mi-a zis ca vroia sa se vada cu voi, poate reusim, ei nu-i merge netul si ma roaga sa luati legatura cumva cu ea....eu am sa-i transmit nr. ei, Ancai(mie mi-a furat tel. cand am fost cu baiatul la spital...am urlat de necaz,toate nr. la dr. la tot tot....am recuperat nr. meu este acelasi), anca poate reusesti sa iei tu legatura cu ea, daca mai face-ti intalniri....
Mesaj de la andiaroro :noi avem bilet de avion pe 17 iulie.
altfel, eu cu mare greutate am reusit sa ma conectez doar pe mesaje private si le promisesem fetelor ca ma vad cu ele
sunt disponibila we viitor 9 vineri inclusiv, dar nu prea am cum sa le scriu<<<ar fi super, daca le-ai putea tu transmite mesajul si, daca ia gasca vreo hotarare de intalnire, imi puteti trimite si mie mesaj la ........ >>>eu nu am nici un no de tel din lista cu numere.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Petrean, eu faceam haz de necaz. Da nu-i nimic, o las asa. Multa sanatate tuturor!

Dodo...ce sa zic. Eu am gasit topicul dimineata si speram sa il ratezi. Vorba unei fete, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

Florinela, distractie placuta la mare!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Florinela,

am notat nr lui8 andioaroror i-am trimis si sms ca sa stie ca in principiu e vineri intanuire, o sa o anunt eu detalii. Pup si ditsractie placuta la tara si la mare!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

anca...foarte tare !!!

inapreda...sa nu ma uiti cu monti, ce si cum faci tu:))...cochetez cu gandul ca ar trebui sa fac "ceva" in privinta siluetei, nu ca am musai nevoie, dar nu ma plac asa cum sunt acu...mai am vreo 3-4 kg ca sa ajung ca inainte de a ramane gravida...nici nu fac eforturi, e adevarat....
nu-mi plac restrictiile, asta e problema...de aia nu renunt nici la fumat(m-am re-apucat dupa ce am terminat alaptarea)

va pup!

Mergi la inceput