Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***226***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Eu ma refeream la Mihaelacg ca fiind "la reia de la cucina", nu stiu cum s-a inteles ca eu as putea avea asa titulatura ![]()
Uitai sa va salut, da' m-a umflat risu'/plinsu' cind am vazut ce s-a inteles; deci: hola chicas!!!!!!!! O zi buna sa avem! 
PS. Ilinca, ce am scris eu acolo, e ceva f. simplu, un fel de "ABC" sau "1, 2, 3"; nici eu nu ma incumet la "sofisticaturi" ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aoleu, cuscra, chiar ca esti "la reina de la cucina"...eu cand vad retete dezertez de la primele randuri ca mi se par complicate, nici nu le pot citi ca ma ia cu ameteli... Cat despre Sophiphi, era ea bipeda la Cluj, dar era spatiu interior, tufete, era...ca intr-o camera (in casa nu se sfia sa mesrga in 2 picioare) daaar, afara, in plina "salbaticiune", nu avea curaj s-o ia la trap, decat pe distante scurte. Acum nu ne mai baga-n seama. Dada, Mihaelacg musai de nominalizat la frumoase! Ea pentru mine a avut si titlul de "cea mai frumoasa gravidutza", alaturi de Aris, pe ele chiar ca le-a influentat pozitiv sarcina, efectiv radiau, nu ma mir ca a iesit Maria asa serena si Vitamina asa seducator ![]() Si eu ma gandeam ca uali n-a mai apaut de multa vreme; uali, te rugam sa nu ramai la stadiul de "tanara sperantza"! Dodo, misto de tot cate-o iesire de-astea, fie si de numai cateva ore, pe mine ma reincarca. TUFETE, anyone priin Sibiu in perioada 11-14 iulie?... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Multa sanatate!
Desi mi-ar placea sa te pot ajuta in orice fel, nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru ca sint total pe dinafara; ai incercat sa gasesti cazuri asemanatoare?
si sper sa gasesti solutia cea mai buna.
| citat din mesajul lui petrean neatza..fetele Felicitari Karina! Eu sunt intr-o mare dilema..ganglionii lui Andrei s-au retras, am inlaturat posibilitatea unui TBC, pentru ca asta se cere prima data la asemenea ganglioni..si acum pediatrul din spital ma tot bate la cap ca dc nu se trag tb sa faca biopsie. Eu nu sunt de acord cu asa ceva, la fel si pediatra mea spune ca nu se cere biopsie, pentru ca ganglionii se retrag destul de greu total 3-4 sapt. Ori el ii are de o sapt, nush ce se asteapta dr. Tb sa agsesc un dr bun sa mai cer o parere:(((:((( Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Nikoleta20 spune:
ce faceti dragele mele?ma mai tineti minte?daca nhu,intrati pe picasa si veti vedea ca va veti aduce aminte cu siguranta de piticul meu
.
noi suntem ft bine,avem gura ft bine mobilata...8dinti+ 4 masele+3canini si jumatate
...
in rest,tot ce pot spune este ca mario este un copil foarte cuminte si ft istet...am mai vazut poze cu ghioceii pe aici,nu imi vine sa cred ce mari au crescut toti si cat de frumosi sunt.
va pup pe toate si va urez vacante placute tuturor.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui uali Ina, Ilinca si celelalte tufete...nu raman la "tinere sperante"...nici n-am cum, ca nu mai sunt asa de tanara... va citesc mereu, mai pierd io un capitol, asa, problema e lipsa timpului...toata ziua sunt la serviciu si s-au mai aglomerat treburile lately, de-aia nu mai apuc sa scriu. iar acasa..ce sa zic..cand ajung de la birou ba gatesc, ba spal, ba fac curat...cu maimutza dupa mine ca nu scap de ea...iar la comp nu mai ajung. Ina, m-ai innebunit cu mancarile astea...asa sunt si io, nu-mi ies toate, dar la cateva sunt maestra. remarcati modestia.... Te-as ruga sa-mi zici care-i treaba cu montignac asta evident ca am mai citit despre monti, dar as vrea parerea obiectiva a unei adepte din aceeasi zodie cu mine:)) Medeea |
Ti-am scris un mesaj cit China si a picat netu' cind l-am trimis. O sa revin, ok?

Welcome back, anyway

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
uali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Ti-am scris un mesaj cit China si a picat netu' cind l-am trimis. O sa revin, ok? ![]() Welcome back, anyway ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
nu-i bai:))
...am vazut pozele tale de la o nunta...gosh, cat de bine iti sta...si outfitt-ul si atitudinea:))
ramona7575 spune:
Nikoleta - am vazut poze cu copilasul tau si arata ca un copil de 3 ani, super-dezvoltat, inalt ca un brad si cu un chip deosebit de frumos 

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=24
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Nikoleta - am vazut poze cu copilasul tau si arata ca un copil de 3 ani, super-dezvoltat, inalt ca un brad si cu un chip deosebit de frumos ![]() ![]() ![]() http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=24 |
ramo,mersi de complimente

,pupici pt stefanel(sper sa imi aduc aminte bine
Dodo-pui spune:
Bogdana
multa putere
Daca vreti sa "vedeti"cam ce se cred/simte despre copii cu dizabilitati gasiti aici...si totul datorita faptului ca puii mei sunt pe primele locuri la concursul de pe DC...
si
-ici tuturor celor mi-au votat puii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aditapop spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Bogdana multa putereDaca vreti sa "vedeti"cam ce se cred/simte despre copii cu dizabilitati gasiti aici...si totul datorita faptului ca puii mei sunt pe primele locuri la concursul de pe DC... si -ici tuturor celor mi-au votat puii![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2![]() ![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo, acum citeam... incredibil cata rautate!

Nu pune la suflet, nu merita! Asta e nivelul unora, atata pot!
Bafta! Am votat

POZE NAZDRAVAN
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Bogdana multa putereDaca vreti sa "vedeti"cam ce se cred/simte despre copii cu dizabilitati gasiti aici...si totul datorita faptului ca puii mei sunt pe primele locuri la concursul de pe DC... si -ici tuturor celor mi-au votat puii![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2![]() ![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Doamneee! Eu aseara chiar la subiectul asta citisem si chiar imi bateam capul ca despre ce o fi vorba, ce serviciu are aia de "promoveaza handicapatii" fara ca ei sa aiba alte merite...si azi ce vad!! Ce nesimtita!! Cum s-a dat ea pe dupa visin si ce o rodea de fapt!

Ce oameni!!!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Vlad si