polita RCA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Papanash te contrazic. Proprietarul masinii este firma de leasing, este persoana juridica.

si eu te contrazic .
RCA se calculeaza pe CNP sofer, deci tarif de persoana fizica. tocmai asa se evidentiaza bonus/malus de la an la an, daca era sa se calculeze ca acum cativa ani, nu era relevant istoricul soferului, era un tarif dintr-un tabel. s-a trecut la modul asta de calcul, personalizat functie de CNP, cilindree, vechime carnet.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Se calculeaza pe cnp daca proprietarul este persoana fizica. Proprietarul masinii in speta este persoana juridica(firma de leasing)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna,nu stiu daca am postat bine dar am o intrebare....dupa reinnoirea permisului auto trebuie sa ridici permisul personal sau il poate ridica si o alta persoana in lipsa ta?
Va multumesc,astept raspuns!

DD ne-a daruit o minune 26+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Arianna,

Iti trimit link-ul site-ului oficial al Politiei romane referitor la intrebarea ta. Am tot cautat in site, dar se pare ca se poate elibera permisul unei alte persoane decat titularului doar in caz ca titularul nu se afla/nu locuieste in Romania.

Iata si adresa de internet - http://www.drpciv.ro/info-portal/searchPublicInfo.do?resetForm=true

N-am gasit nici un nr. de telefon, ci doar adrese de e-mail pentru contact, asa ca cel mai bine mergi tu sa intrebi la ei...undeva in Pipera au sediul.

Succes !!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julyjuly

Arianna,

Iti trimit link-ul site-ului oficial al Politiei romane referitor la intrebarea ta. Am tot cautat in site, dar se pare ca se poate elibera permisul unei alte persoane decat titularului doar in caz ca titularul nu se afla/nu locuieste in Romania.

Iata si adresa de internet - http://www.drpciv.ro/info-portal/searchPublicInfo.do?resetForm=true

N-am gasit nici un nr. de telefon, ci doar adrese de e-mail pentru contact, asa ca cel mai bine mergi tu sa intrebi la ei...undeva in Pipera au sediul.

Succes !!

19+

Ms mult de raspuns

DD ne-a daruit o minune 26+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Se calculeaza pe cnp daca proprietarul este persoana fizica. Proprietarul masinii in speta este persoana juridica(firma de leasing)

inseamna ca se calculeaza diferit, functie de firma de asigurari.La AZT se calculeaza strict pe utilizator, pe CNP. Daca e sau nu in leasing, e doar o bifa care nu influenteaza cotatia, doar se completeaza ca sa apara pe polita ce apare si pe talon. Asa se poate bonusa/malusa conducatorul auto, functie de vechimea permisului, a evenimentelor rutiere, e cilindeei masinii. Astea sunt de fapt, singurele variabile in calculul cotatiei.
Stiam ca e peste tot la fel, ca e baza de date comuna societatilor de asigurari si CSA.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Buna,

Eu am iterat acest subiect pentru ca polita RCA platita pentru anul 2009 avea o valoare dubla fata de cea platita pentru 2010. Si polita a fost incheiata de acelasi broker. Iar situatia referitor la masina era identica, masina era si atunci in leasing si utilizatorul era tot persoana fizica.

Cel mai simplu ar fi sa ma duc la broker si sa-mi spuna el daca polita e ok sau nu. Am incheiat polita CASCO intre timp cu alt broker si mi-a cerut RCA-ul; nu a observat nimic aiurea in polita RCA. Asa ca tot nu mi-e clar daca e o eroare sau nu.

20+

Mergi la inceput