Viatza in Germania (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

A castigat Spania...dar meciul nu a fost grozav. Nemtii i-ar fi batut la fund si pe spanioli si pe olandezi. Pacat ca s-au lasat intimidati asa usor de spanioli... raman la parerea ca nemtii au fost cei mai buni la WM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Daca erau cei mai buni aveau cupa in brate :)), cel mai bun a castigat.

E cineva in Essen? am vrea sa mergem sa vizitam Sea Life(e langa Essen) sa il vedem pe Paul :)). Mai e altceva de facut acolo?

Adriana 32+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

Blackpantero,da,vineri la prima ora asa aparuse in presa ca Paul a ales Olanda,apoi s-a mai razgindit insa cica el e atras de culoarea rosu si a ales mereu steagurile cu cit mai mult rosu si probabil ca totul a fost o coincidenta.

Si eu ramin la aceeasi parere ca Spania a luat cupa cu mult noroc aseara si in celelalte meciuri,aseara a tinut arbitru vizibil cu ei,chiar si la faza de dinainte de gol au fost furati de un corner care poate ar fi schimbat soarta meciului .Oricum,e inadmisibil sa fie un asa arbitru slab la o finala de cupa mondiala .
Eu zbor miine la Barcelona,sper sa prind ceva din fiesta spaniola .

Edit sa zic ca simbata am luat buggy la copil,am ales un Chicco Lit Way din colectia de 2010.E relativ usor (9 kg)si merge f f bine,ia curbele usor,e robust,sotul l-a ales si sper ca de data asta sa fie ok in concedii,dupa un timp va zic eu ce afacere am facut .Eu am optat pt modelul acela Moon,imi placea tare mult ca design dar e total instabil,se duce usor pe spate,copilul nostru era sa cada din el,se ridicase cumva in spate si cum nu e suficient de stabil,se rastoarna usor pe spate .
Suntem deja la al 5 lea carucior si chiar sper sa ne oprim aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Alina, sa ne tii la curent cu buggy, ca intr-un an suntem si noi tot acolo .

Fetelor, sper ca nu trebuie nici una dintre voi sa mearga cu trenul in saptamina asta. Sa nu credeti ca se exagereaza in Spiegel. Sotul e acuma intr-un tren, deja intirziere de 20 de min din cauza caldurii (bineintels inseamna legatura pierduta), in vagonul lui nu functioneaza racirea, au fost mutati in alte vagoane. Asta imi aduce aminte de celebrele trenuri spre mare din vremea comunista unde nu puteai sa respiri si aungeai pe umatate lesinat...

In rest eu intru destul de putin pe aici , nu sunt in stare de nimic cu caldura asta, nici macar sa desfac cartoanele si sa aranjez lucruri prin casa. Da cum bebe e mai important, asta e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, drum bun maine. Noi abia ce ne-am iuntors azi din Spania:-)) Sa va zic cum a fost aseara??? Sau dupa meciul cu Germania??? Nebunie, petarde, artificii, chefuit pina la 4-5 dimineata

Aschiutza, cit mai ai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Aschiutza, cit mai ai?

Andreia

O luna. Am intrat oficial in panica . Eu am teroare de doctori si de spitale de cind ma stiu... Si de ace in spate, asa ca inca ma gindesc daca sa accept PDA sau nu (mi-a ramasa amintirea din copilarie cu operatia de apendicita ) . Da cum mi-e teama si de durere ....

Cum e sa vii din Spania si sa gasesti aceeasi caldura ? Eu i-am prins pe spanioli veseli la un carnaval in Malaga, asa ca imi inchipui ce nebunie e acuma. Fain ca ai prins acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Andreia ,multumesc .Eu merg la un congres,vom fi peste 5000 de participanti dar am si destul timp de plimbare,relaxare,shopping.Voi unde ati fost?

Aschiutza,nu te mai gindi si tu la rele.Asa am fost si eu cu pda-ul taaare nehotarita,in ultimul moment am acceptat-o si nu a prins decit cam 70-80% asa ca am avut niste dureri groaznice,am urlat probabil ca mai tare ca la o nastere naturala,mai ales cind l-au scos pe bebe am simtit ca m-a calcat trenu'.Bine,la mine cica am fost vinovata de chestia asta,nu a nimerit bine locul pt ca nu reuseam sa ma aplec in fata din cauza burtoacei,vai,bine ca am scapat .Si noi in mai putin de o luna serbam anu',Doamneeee,ce trece vremea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Daniela, a fost maisupartabila caldura din Spania, decat cea de aici, ieri la aterizare, ca acum s-a mai racorit. A plouat peste noapte putin.

Alina, in Costa del Sol, Torremolinos (linga Malaga) am fost. Fain, merita! Distractie placuta in Barcelona. E unul din orasele care mi-au ramas la suflet!

Edit: Daniela, acum 4 ani am prins finala Italiei in Italia

Acum a jucat/cistigat Spania si eram in........Spania Chiar vorbeam cu Bianca ieri ca trebuie sa ne programam deja concediul de peste 4 ani si sa prindem finala in tara care apoi va fi campioana

Cum mai e burtica, a mai crescut? Se vede acum ca esti insarcinata?

Mergi la inceput

Andreia, deci data viitoare concediu fie in Romania , fie in Germania, da?

Burtica mea se vede si inca cum, mai intii intra burtica pe usa si dupa cinci minute si eu .

Noi tot la Torremolinos am fost anul trecut , dar in februarie cind era liniste si pace. Noi am inchiriat masina si ne-am plimbat in toate zarile ca vreme de plaja nu am prins, ah ce as mai merge acolo!

Alina, incerc sa nu ma panichez, dar zau ca as lua-o la goana. Sa nasca sotul in locul meu! Ca tot e el incintat si incearca sa imi faca curaj, ca spitalul arata grozav, camerele de travaliu portocalii si cu CD-player, ca doctorii si asistentii sunt draguti. Mai, da eu tot durerile alea o sa le am . Si tot nehotarita daca sa scriu de la inceput ca vreau PDA sau nu. Saptamina viitoare ne-am facut programare la spital pt toata hirtogaria inclusiv formularul de PDA si ar cam trebui sa ma hotaresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce este PDA? Epidurala? Ce alte metode de anestezie se mai practica in Nemtia? Eu am avut la Aidan trombocite foarte scazute - 80.000 - si numai cu semnatura de la mine au bagat epidurala dar acm mi-a spus dr ca nici macar nu mi se ofera sa semnez ca e prea periculos...o sa vad ce zice vineri ca imi verifica trombocitele.
Daca bebe nu se intoarce tare mi ca imi fac cezariana cu anestezie generala...

Adriana 32+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput