Viatza in Germania (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Eu am f mult respect pt Paul, atat de mult incat nu l-as refuza umplut cu feta si apoi facut bine pe grill, servit cu lamaie deasupra

22+

Sa crezi tu!! E de mult facut salata de catre mine. Tu nu prea ai voie fructe de mare...daca ti se face rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Eu am f mult respect pt Paul, atat de mult incat nu l-as refuza umplut cu feta si apoi facut bine pe grill, servit cu lamaie deasupra

22+

Sa crezi tu!! E de mult facut salata de catre mine. Tu nu prea ai voie fructe de mare...daca ti se face rau?

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Deci te-ai sacrificat tu si l-ai mancat? bine, bine si asa rau

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,
daca tot vorbiti de mincat octopusul Paul ,ziceti-mi,bitte,daca voi faceti bulgur.Am cumparat azi pt ca vazusem intr-o revista de la Alnatura o reteta care arata si suna bine dar am uitat-o in DM asa ca adio reteta mea.
Sigur,m-am uitat pe net dar nu m-a inspirat nimic ori poate sunt eu satula acum.
Reteta mea era cu rosii,ceapa verde,ceva verdeturi,ulei de masline.

Vio,bine ai venit pe la noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, caracatita asta a "ghicit" corect la fiecare meci al Germaniei si victorii si infrangeri :)). Nu o sa il manance nimeni, eventual o sa fie ridicat la rang de caracatita clarvazatoare, si-a pierdut mama Omida locul :)))

Adriana 31+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina

Fetele,
daca tot vorbiti de mincat octopusul Paul ,ziceti-mi,bitte,daca voi faceti bulgur.Am cumparat azi pt ca vazusem intr-o revista de la Alnatura o reteta care arata si suna bine dar am uitat-o in DM asa ca adio reteta mea.
Sigur,m-am uitat pe net dar nu m-a inspirat nimic ori poate sunt eu satula acum.
Reteta mea era cu rosii,ceapa verde,ceva verdeturi,ulei de masline.

Vio,bine ai venit pe la noi .

Alina,mami de 2 copii minunati

Alina, ce descrii tu acolo seamana a salata libaneza (Tabouleh) care contine exact ce ai scris si tu mai sus:
bulgur, rosie taiata marunt, patrunjel, ceapa verde, zeama de lamaie si ulei de masline.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Alina,ma bucur ca v-am REgasit. Sper sa imi revin si eu din ce in ce mai bine.
Va pup
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

salutare fetelor,

mai bag si eu un ochi e aici . Am fost in concediu, la caldurica si ma bucur sa ma intorc tot la caldurica, desi cu burtoiul meu nu e asa de usor...

Miriluta, un salut special pt tine! nu te-am mai vazut/auzit de mult! Ma uitam ce trece timpul, cand ne-am vazut erai hochschwanger, deci era prin 2007, fetita ta avea pe atunci 5 anisori! Tja...si maine poimaine sarbatorim 70 ani (ca socrul meu) si ne uitam in urma unde am lasat anii !

La Freizügigkeitsbescheinigung as adauga ca nu e musai "cuplat" cu drept de munca. Daca e cu drept de munca, banuiesc ca e specificat in mod clar pe hartie.

va pup pe toate si sa aveti un WND minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

Miriluta, un salut special pt tine! nu te-am mai vazut/auzit de mult! Ma uitam ce trece timpul, cand ne-am vazut erai hochschwanger, deci era prin 2007, fetita ta avea pe atunci 5 anisori! Tja...si maine poimaine sarbatorim 70 ani (ca socrul meu) si ne uitam in urma unde am lasat anii !

Simina si eu ma bucur sa te ''vad''. Felicitari pt bebic, stiu ca ti-l doreai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,ati vazut ca Paul a prezis ca locul 3 revine Germaniei si cupa mondiala o va lua Olanda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alina, Paul a ales Spania motiv pt care spaniolii sunt innebuniti :), il numesc il polpo Pablo :)))

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1293369/WORLD-CUP-2010-Paul-psychic-octopus-backs-Spain-beat-Holland-final.html

Parca vad ca se lasa in voia ghicitului si joaca prost hahaha

Adriana 31+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput