Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am mai citit totusi din urma, dar pe sarite, ca haplea:

felicitari licentziatelor, DECENUELA, MIKI MICA, MIREMIA!
si ELA pentru intrarea la liceul dorit!

Sanatate puilor bolnaviori, Caius, Ivan, ca pe Miruna nu o bag aici, sunt convinsa ca e bine, ca se va gasi un medic cu argumente pentru asta. Si Ema, ca orice bebe, cred, face unele chestii deodata (rostogoliri, apucat cu mana, etc), apoi se "lasa" o perioada de ele. Cred ca e ok.

Pui diversificati: succes, felicitari, bravos . Noi, cam ca Pastaia, din cate imi dau seama. Am inceput ieri cu morcov - piureu, dupa ce a "lins" fructe o perioada de 2 saptamani. e cam "bleah", adica se ineaca, il da afara, nu e incantata. Doar linguritza goala e faina, ar roade la ea. Azi i-a dat Ana si...parca a mestecat/inghitzit mai bine. Cert e ca putzin s-a dus si pe gat in jos, ca am gasit in kk si laptele regurgitat. Abia astept sa bagam fructe, saptamana viitoare, cred.

Nici noi nu stam si nu "exersam" statul in fund

Am mai citit de actori-barbatzi bine, pareri "monti", proiecte de case (ma abtzin, ca am mai zis pe aici eu despre dezavantajele de la casa...e frumos si bine, in principiu, dar ....trebuie munca multe, sau menajere, gradinar, etc....d-ashtia de care nu gasesc eu).
Stiu, nu e prea mult si nici "punctual" cum a recuperat Cristies, dar sper sa ma "primiti" si asa inapoi, ca ..."alta mama nu mai face" (fortunately)

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Pt copii e gratuit,vaccinurile,medicamentele(pana la 16 ani dar nu sunt f sigura de varsta),eu am gratuit deasemenea pana fata implineste un an,la stomatologie la fel,intradevar transportul e scump,cat e un abonament nu stiu,dar de mers in alt oras dus-intors e vreo 10 lire(50 lei),distanta nu f mare.......jumatate de ora de mers..exista un centru de joaca pt copii,aici unde stam noi si sunt activitati pe grupe de varsta,noi mergem numai jumatate de ora ca mai mult nu sta,poate cand va mai creste stam si 2 ore(la cantat,jucat,gatit,colorat etc)....Azi am fost la piscina(ne-am facut abonament-20 lire pe luna pt insotitor,copilul are gratuit)si a plans la inceput,era si un pic obosita sper ca data viitoare sa fie mai ok..........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

la "noi" piscina e 550 de lei cu 1 sed pe saptamana (pentru bebelusi) cam 100 si ceva euro - foarte tare abonamentul vostru de inot si gratuitate pentru copii (vreun program guvernamental, probabil, cred,nu?) si acele centre de activitati, la noi exista asa ceva? sa fie activitati pe grupe de varsta (in afara de gradi)... din povestirile tale, m-ai ca as vrea sa emigrez in UK...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Ruxita,cred si eu ca este un program guvernamental,pt ca am vazut ca si scolarii au orele de inot acolo si am vazut ceva anunt legat de lectii de inot gratuite(date de guvern),mai multe nu stiu nici eu inca.............centrele de activitati(nu au legatura cu gradinita sau scoala) sunt si gratuite si cu plata....noi am mers la cele gratuite si biblioteca are un program special pt copii(cu cantece)de 3 ori pe saptamana.........nu stiu cum e in Romania si daca sunt astfel de centre pt ca nu m-am interesat(nascand aici si locuind aici).Eu v-am spus din ce am vazut cu ochii mei si la ce am mers,acum poate ca sunt si alte facilitati sau nu,eu stau intr-un orasel mic,dar pt noi e ok.Poate ca cine e de mai de mult aici stie mai multe..........un dezavantaj ar fi gradinita care se plateste(gratuit ai 2 ore si jumatate pe zi),dar cica ti-ai recupera banii de la stat inapoi(acte de intocmit oricum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

seara buna

am patru ferestre deschise la pufuletzi de ma intreaba sotzul de ce citesc de 4 ori pe forum

pana ma recuperez intru sa ma vait, deh, cam nesi: dupa operatziunea menajera (ratata, cum stiti), am incercat azi operatziunea bona. din motive multiple, printre care certurile cu mamaia si distantza de orash...am zis ca e bine sa vine din timp, program redus, sa vad ce face, sa se acomodeze ema cu ea prin preajma. "ma iubeshte...menajerele/bonele", ca altfel nu stiu ce sa mai cred: de ce o tzin numa in bratze, cum de nu sta in carutz, "hai, du-te la ma-ta la tzatza!!!", "ce fetitza rea, de ce marai?", de ce ii dai doar morcov, ca nu are gust?", "io le-am dat ce am mancat si noi, ciorbe, cartofi prajitzi". cica nu e adepta mestecatului in gura proprie si apoi dat la bebe . si multe altele, cu un tupeu si o vorbarie de am ramas muta, la propriu. imi tot zicea sa le las incolo de teorii de la doctori si din carti, sa mai fac si babisme, ca ea asa a facut.
au fost multe, foarte multe, nepermis de multe chestii shocante pentru prima zi cand a venit la mine.
ce ma fac?

poze

povestea noastra

o schimbi repede! nu as avea curajul sa-mi las copilul cu ea!

pt revenire!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

seara buna

am patru ferestre deschise la pufuletzi de ma intreaba sotzul de ce citesc de 4 ori pe forum

pana ma recuperez intru sa ma vait, deh, cam nesi: dupa operatziunea menajera (ratata, cum stiti), am incercat azi operatziunea bona. din motive multiple, printre care certurile cu mamaia si distantza de orash...am zis ca e bine sa vine din timp, program redus, sa vad ce face, sa se acomodeze ema cu ea prin preajma. "ma iubeshte...menajerele/bonele", ca altfel nu stiu ce sa mai cred: de ce o tzin numa in bratze, cum de nu sta in carutz, "hai, du-te la ma-ta la tzatza!!!", "ce fetitza rea, de ce marai?", de ce ii dai doar morcov, ca nu are gust?", "io le-am dat ce am mancat si noi, ciorbe, cartofi prajitzi". cica nu e adepta mestecatului in gura proprie si apoi dat la bebe . si multe altele, cu un tupeu si o vorbarie de am ramas muta, la propriu. imi tot zicea sa le las incolo de teorii de la doctori si din carti, sa mai fac si babisme, ca ea asa a facut.
au fost multe, foarte multe, nepermis de multe chestii shocante pentru prima zi cand a venit la mine.
ce ma fac?

poze

povestea noastra

ma bag si eu musca in lapte,daca imi permiti..........dar eu nu mi-as lasa copilul cu ea..........
daca si-a permis sa spuna cred ca isi va permite sa si incerce babismele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

in sfarsit am familia intreaga!
mi-au revenit si fata si cuscra!
vreau sa vad poze din vacantza,sa ma conving ca nepotul gargaritz si nora imi sunt bine

editez,ca m-am fastacit rau si am mancat litere

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

cris mario oare inca e suparata?

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

De ce e supi cris_mario? Chiar vroim sa intreb de ea, ca n-am vazut-o decand am reinceput eu sa citesc...
Pup Ivan mic si scumpic foc.
Sa ne spui cum ti-a iesit strudelul yamm-yamm

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

pai a murit o vecina de a ei, nu stiu exact treizeci si ceva de ani avea si au ramas doi coii dpa ea, dintre care unul cu probleme de sanatate.................si cred ca inca nu si-a revenit, sau poate numai nu are net,....................

cris.............hai aici cu noi............te ascultam si te asteptam
multumim si si de la noi

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Dupa multa maraiala si nervi si agitatie s-a produs minunea...avem dintzisor nou nout...si cred ca in scurt timp da si celalat.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta sa iasa cu bine
a facut febra?
ceva?
nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Dupa multa maraiala si nervi si agitatie s-a produs minunea...avem dintzisor nou nout...si cred ca in scurt timp da si celalat.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
super fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta sa iasa cu bine
a facut febra?
ceva?
nimic?

BEA....DOAMNE CE FRUMU SEMNATURA....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si mie mi-a murit o matusa de 46 de ani, dar n-am avut nicio lacrima pentru ea, saraca (preocupata rau de problemele mele)... lucra in Italia si a fost gasita in piscina dimineata moarta, probabil s-a lovit, a alunecat... a fost cumnata tatalui meu si am vazut-o ultima data acum.. 7 ani? Imi pare rau pentru copiii ei. Reactionez mai prost la asfel de evenimente... am constientizat ca tatal meu a murit mult timp dupa ce l-am dus la groapa, cred ca a trecut vreo jumatate de an pana sa realizez... si gandul care m-a sagetat din senin ca tatal meu a murit a fost devastator. Niciodata nu am reactionat "cum trebuie" la aflarea vestii mortii cuiva.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

seara buna

ce ma fac?

poze

povestea noastra

unde ai gasit-o??? urmeaza sfatul lui cristies - run!

avea referinte, "pregatire in domeniu"? (ce m-am mai dat azi in stamba cu oani... Ruxita in dialog cu ... psihologul, Ruxita in dialog cu ... medicul, sper ca v-at amuzat pe seama mea)

eu sper sa n-am nevoie de bona, sa stau suficient de mult acasa cu beb si daca ar fi sa plipsesc de acasa sa fiu plecata numai pentru cateva ore, timp in care beb sa stea cu sora-sa sau cu taica-sau... si sa nu-mi fie dor sa ma intorc la servici!

_

Mergi la inceput