Cluj rulz! la .....centenar
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
jozsaerika spune:
buna dimineata ,
am revenit si noi de la tzara ...a fost mai bine de data asta intre tatal meu si fiul meu ...nu s-au mai certat atat
.
Ma bucur ca am reusit sa vizitez o ruda indepartata care este pe moarte , ea a avut grija o perioada de bunica mea cand era bolnava, si cand am fost la ea i-am luat mana si i-am zis ca ii transmit un pic de putere iar noaptea am visat ca a inceput sa se simta mai bine si ca a mancat ( desi nu mancase de trei zile si toata lumea astepta deja sfarsitul
) si culmea a doua zi aflu ca e adevarat ceea ce visasem
...a fost foarte ciudat.
NOrbert isi va schimba in curand si dintii de sus ii se misca destul de tare .Legat de scoala si el este acum in perioada ca nu vrea la scoala ca el mai vrea sa se joace cu prietenii de la gradi (din pacate era singurul mare)...ca ii va fi dor de ei
.Desi el a avut deja 2 intalniri cu viitoare lui clasa si invatatoare si a fost foarte incantat totusi ii vor lipsi prietenii de la gradi
.Acum , in schimb, cand spune ca vrea sa se faca inventator, inginer , conducator de tren etc. ii explic ca trebuie sa invete pt a putea sa devina ceva ce isi doreste.
nu mai stiu ce vroiam sa va zic dar va imbratisez pe fiecare si va pup
Erika
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana.salo spune:
Buna fetelor,
OAUU...nu am mai intrat de 3 ani...si merge...desi pe mare parte va cunosc si imi place sa va citesc.
Intru acum din nou pentru ca ma apropiu de finalul sarcinii cu al doilea copil, o fetitza de data asta- primul este baiat Alex de 4 ani si jumatate.
Imi face placere sa scriu din nou si sper sa ajung si eu vreodata la intalnirile voastre.
Eri si Criss, daca nasc va dau un semn si vine Cristi pe la voi...
Tineti-mi pumnii....
Azi noapte m-a durut spatele si burta dar nu erau contractii.... Imi doresc sa scap...dar mie cam groaza de weekend ca poate nu vine Dr...
dar asta e...Daca nu , miercuri in 4 august ma prezint cu bagajelu...
Va pup pe toate.
carrie spune:
ola Dana, normal ca ne gandim la tine, eu primesc toate cele we asta si te anunt, eventual trimite-mi nr lui Cristi.
Doamne ajuta!
Erika, m-a emotionat postarea ta, eu sunt dezastru la chestiile astea sensibile, sunt asa de slaba ca sufar o sapt....
ralucames spune:
ola, frumoasele mele!!
Erika, te sun sapt. asta sa-ti dau un bagaj de la Criss.si poate apucam sa schimbam o vorba... ca tare mi-e dor!!
Criss, se vad filmele?? dragi!!
Roxana draga, tu prin definitie esti plina de vise=dorinte=pasiuni!!Te imbratisez cu drag sa ti le poti indeplini cu masura, dar sa te faca fericita!!
Stanca, ma bucur ca ati venit cu impresii bune din vacanta!! ati meritat-o, clar!!
Dana, sanatate iti doresc tie si bebitzei, sa scapati cu bine si repede !!
fetelor, azi am intrat in Postul Sfintei Marii, un post ff drag sufletului meu sper ca puterea Ei sa ne ajute si de-acum inainte, ca mare nevoie avem de asta...
va pup cu drag si va doresc o zi frumoasa!!
asi spune:
Haideti la o cafeluta .
Copii mi-s plecati la bunici si eu caut sa-mi gasesc activitati care sa imi umple timpul.Asa ca m-am apucat de citit si ma gandesc sa merg la sport.
Erika si Razvan are din astea ca ba vrea la scoala ba nu vrea.Eu cred ca mai degraba simte retinerea mea legata de scoala ca altfel nu-mi explic.Imi pare rau pentru cunostinta ta.
Dana nastere usoara si te mai asteptam cu drag pe aici.
Ce bine ca e cald
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Am revenit si eu din capitala.. Luca e deja cu bunicii la Breaza si sper sa fie totul bine. Am emotii pentru ca ai mei nu sint tineri si nici nu sint obisnuiti cu Luca, care nu e chiar easy to handle .
Saptamana viitoare plec in vacanta, tot in Bucuresti . Petrec ceva timp cu prietenii, apoi voi pleca spre concerte rock la Sibiu/Cluj si apoi back in capitala sa ma reintalnesc cu Luca.
Si gata vacanta...
Saptamana asta sint libera si deja am program in fiecare seara.. chiar ma intreb cand voi avea timp sa fac curat si sa imi spal lucrurile pentru vacanta.. e tare ciudat sa fiu singura...
Stanca, nu stiu ce se va intampla cu fluturasii, dar chiar cred ca va doar summer love dar ma bucur de ceea ce simt si trebuie sa recunosc ca sint tare rasfatata cand ne vedem...
Yagmur si Luca
asi spune:
Manu profita de fluturasi si de rasfat.Cand nu-ti faci planuri e planul cel mai bun si te simti liber sa-ti exprimi sentimentele si trairile.
Ce "scurte" si concise sunteti azi. la toata gaska
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.