Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Flo, iti trimit eu cateva ganduri bune si sustinere morala, cu urarile de SANATATE!!! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Weekend superrrrrr dragalaselor!

Racoreala placuta!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragutelor, va scriu din ...ceata si cu un sentiment ciudat din cauza ca am lipsit atata...nu stiu exact ce sa zic, e clar ca la mine ziua are mai putine ore, nu mi se pare ca fac multe lucruri, dimpotriva si mai mult, timpul se scruge teribil de repede si nu apuc sa fac lucruri sau sa termin. Seara ma simt obosita si nu mai pot sta dupa 10-11 sa citesc sau sa vad vreun film...nu vreau sa ma plang, dar totusi am facut-o ... hmmm ce naspa...

Sa revin totusi la normal, Flo, imi pare rau ca am ratat aniversarea ta, nu-i asa fetelor, am nimerit eu vreuna? pentru Floricica noastra si-ti doresc cu intarziere cele mai bune lucruri din lume.

Cristiana, bun mesajul tau lung si sper sa ajung si eu la Iron Maiden. Deocamdata am cumparat bilete pentru 2 prieteni, pentru mine inca nu m-am indurat...poate o fac saptamana asta ce vine. Uite voi valorificati cu succes timpul scurt care se scurge repede. Va felicit si ma bucur ca esti fericita.

Ralu

Stanca, te-am sunat de multe ori sa-ti zic noutati de doamna cu curatenia si cand poate sa vina la tine...erai/esti afara din tara?

Simo, cum a fost la nunta?

Saptamana asta am fost singura cu Serban, iar azi am gatit ore intregi pe caldura aia ingrozitoare, dar am facut niste chestii super...ca sa le gaseasca Nasty pe cand vine acasa...am facut chiar si o paine

Sa va zic de mine, sunt o ciudata in ultima vreme, merg cu atata drag la Salicea sa calaresc si ma intorc aproape de fiecare data trista si ma intreb cum naiba fac asta? Ma duc, consum atata timp si energie, dau si atatia bani si vin acasa suparata??!! Pentru ca vreau mai mult, vreau sa invat mai mult si mai repede si vreau cal...si acum nu vad cum as putea sa-l am...si mi-e frica sa nu fie prea tarziu...si acum cand va scriu sunt chiar disperata...ce naiba am?? e clar ca-mi lipseste ceva si ala nu e calul, dar nu stiu ce e...

ok, va las acum ca sunt obosita si am de cusut un tricou pentru maine...va mai scriu maine...

Roxa

Mergi la inceput

Roxano, te-as psihanaliza nitel.

Te invit la un ceai saptamana ce vine, daca reusesti sa faci o bresa scurta in timpul ce-i s-asa scurt. Iti multumesc pentru gandurile bune

De ce sa fie prea tarziu? Nu e, dar inca nu ti-ai dat seama si de-asta te simti misfit. Cand ai o pasiune constanta, asa cum e la tine calaria esti motivat. Zic sa-ti canalizezi energiile si atentia inspre cum naiba iti iei un cal si sa iti amintesti cat de puternica si speciala esti in loc sa te simti neintreaga.
Poate e o criza de asta de te loveste la nu stiu ce varste...nu ca as insinua ceva dar tot o dai cu "prea tarziu". Te obsedeaza putin.

Ia hai tu la un smoothie ceva sa mai zic una-doua!

Ma gandesc la tine sa-ti fie bine!

Noapte buna

Si: cu muuuulta intarziere si rusinea-n san urez din toata inima mea La Multi Ani Simonei!!! Ma simt pleostita si suparata c-am uitat, doar am tot intrat pe forum. Dar...mai bine mai tarziu decat niciodata. Cu drag, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am revenit in sfarsit acasa si tare dor mi-a fost de voi.
A fost o vacanta minunata.Cu toate neajunsurile litoralului romanesc ne-am simtit excelent, iar copii sa nu va zic..au fost in delir.Am stat la o vila in Eforie sud si primul impact a fost ca statiunea aproape nu mai exista, e ruina si foarte putin populata.Initial a parut un dezavantaj dar apoi ne-am dat seama ca e putina lume pe plaja si e liniste.Intr-una din zile am fost la Mamaia la delfinariu si la Aquapark.A fost fain insa noi obisnuiti cu lume putine si liniste ne-am cam obosit dar ne-am si distrat.Vorba prietenului nostru cu care am fost toate vacantele au fost faine dar asta cu siguranta o tinem minte.Si ca sa incheiem apoteotic de la mare ne-am dus 3 zile pe clisura Dunarii.Baietii au fost la pescuit si am gatit somnii prinsi de ei, am facut baie un Dunare, ne-am dat cu barca si skijet-ul intr-un cuvant excelent.Acuma ca s-a stricat vremea am revenit si noi cu picioarele pe pamant.O sa revin cu poze.

Roxa imi cer scuze dar n-am avut timp de telefon.Promit sa te sun eu luni dupa ce-mi platesc telefonul si-l deblocheaza.

La multi ani sarbatoritilor Elise ,Ana , Alex , Simona si Florina!
Multi ani fericiti impreuna pentru Raluca!

Si noi am sarabatorit in 19 iulie 13 ani de casnicie cu o cina la cherhana , pe muzica marii si nisipul la picioare , in arome de fructe de mare, peste proaspat gatit excelent si totul stropit cu un vin nobil.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Poftiti la o cafea aromata si buna!!!

La multi ani Dani strengar de Svety!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Stanca, merci mult de cafea, aveam nevoie.. se pare ca sint tare dereglata hormonal, imi vin rusii ba la 28 de zile, ba la 21... si mi-e tare rau... Ma bucur tare mult ca ati avut parte de o vacanta reusita, si asa dor mi-ai facut de Dunare... mi-ar placea sa ajung in zona, dar e cam peste mana.... off... Dunare, peste, vin... ce bine suna!
Roxana, si eu simt ca nu imi ajunge timpul, chiar incep sa cred ca ziua are vreo 16 ore ;iar despre pasiunea ta eu zic Go for it!!! Sint zile si zile, in ultima vreme ma incearca fel de fel de ganduri, mai ales de cand Luca ma intreaba de ce am vrut un copil si stiu ca va veni si marea intrebare si nu stiu ce sa fac... ma tot gandesc daca va reusi sa fie fericit fara un tata... pentru ca mi-e clar ca eu voi ramane singura.. asta e buba mea: nu imi doresc pe cineva langa mine sau pur si simplu mi-e tare groaza.. in fine, oare de ce va plictisesc chiar asa, luni dimineata?
Florina, saptamana asta nu cred ca ajungem prin parc iar joi Luca pleaca in vacanta.. il duc la Bucuresti si de acolo pleaca la Breaza cu parintii mei, iar eu poate ma vad cu fluturasii mei, desi a cam disparut in ceata
In rest, Luca a vomat ieri o data apoi nu a mai avut nimic. Asta dupa ce s-a plans ca-l doare burtica.. cred ca este de la pepene, daca era enterocolita/enteroviroza ar fi continuat cu diaree si tot tacamul... sa vad cum va fi astazi..
Va pup pe fiecare in parte si sper sa incepeti saptamana zambind, indiferent de vremea de afara

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Manu incurcate sunt caile Domnului.Si eu m-am cuplat cu Bogdan doar pentru o vara si azi maine se fac 15 ani.

Ce vreme e afara

Mergi la inceput

Bien ai venit Stanca . Ma bucur ca a fost o vacanta reusita!

Eu va doresc o zi frumoasa, in neconcordanta cu scarbosenia de vreme de afara! Dixit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor

ce pot sa regasesc eu in mesajele voastre sunt diverse framantari...existentiale si nu mai zici ca ne plictisiti...toate gandurile sunt importante, mai ales cele care nu ne dau pace...

Roxa, ca sa te psihanalizez si eu umpic...eu zic ca tu ai o stare de neliniste permanenta legata de persoana ta, stacheta foarte inalta, iti doresti tot timpul mai mult si daca ceva te impiedica sa ajungi la acel mai mult esti frustrata.stii iti place asa de mult sa calaresti, fa din asta ceva pozitiv si borba Florinei, seteaza-ti un task de a avea un cal al tau daca asta iti doresti...dar dupa cum te stiu dupa ce il ai o sa vrei sa locuiesti in preajma lui si asta da nastere altor ganduri

Manu si pe tine te inteleg f bine legat de ideea taticului in minus.dar cred ca , stiind ca va veni odata aceasta intrebare trebuie sa fii doar pregatita sa ii oferi caldura si tandretea care vor inlocui orice raspuns.si o sa vezi ca raspunsul va veni de la sine.

eu de ex sunt surprinsa cat de tare imi seamana Thea(si banuiesc ca Sofi ii calca pe urme)...e asa de sensibila, se leaga de oameni...de lucruri..azi e ultima ei zi de gradi si toata saptamana a fost extrem de emotionala si trista deis i-am ambalat in cele mai frumoase culori perioada urmatoare.dar in ciuda a ceea ce-i spuneam simteam ca imi vine si mie sa plang(si acum imi vine), ca se termina o perioada pe care a iubit-o din suflet si a trait-o la maxim.
si stiti ce ma gandesc fetelor, ca incepem deja sa traim framantarile copiilor nostrii, pe langa ale noastre...

Stanca ma bucur mult ca v-ati simtit asa bine, suna minunat vacanta voastra, am simtit si eu miros de cherhana

va pup, ca is la lucru

Mergi la inceput