Palatoschizis si formele sale (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

fetelor..........am indraznit si am sunat azi fiinca nu mai aveam rabdare mia zis ca marti este de garda si sa sun din nou sa-mi spuna daca ne op sau nu ca sunt niste probleme (inca )si sa vada..........asta e..........asteptam pina cind zice ea si crede ca e mai bine ca am inteles ca nu e chiar asa de usor ..........................

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bravo Frusi!!!!!!!!!!!!!!!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Frusi ...esti fetitza mare bre:))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_v spune:

Multumim pentru urari Corina si Ceci, ieri "ne-am" rupt turta si a fost o zi extrem de obositoare.
Felicitari pentru Frusi!

Amalia, mami de Ioana (8 decembrie 2005) si Cristiana (30 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Ei, bravo Frusi, sa ai grija sa o alergi mult pe mama-ta de acum incolo! Sa vina si ea sa se planga ca nu-ti mai stau piciorusele decat cand dormi.Si trei maselute...hmm...noi tot stirbi am ramas...doar dintisorii de jos. Dar ma dispera cu bagatul in gura, il supara gingiile rau de tot, sper sa ne laudam curand si noi cu ceva dintosi si maselute.Va pupic si va urez i duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Fete dragi, multumesc si sarut-mana mult pt vorbele voastre faine la adresa puiului nostru!

Corina, treaba cu rontaitul a tot ce prinde e veche la Adelina; de pe la 6 luni rodea cam tot ce prindea si baleeeee........la greu; ei, primul dinte a iesit de-abia la un an si putin. Dar cand au inceput....sa te tii! Are doi sus si doi jos, in fata binenteles si are si caninul stang; masele, cum ziceam, are trei.

Ma astept ca in maxim o saptamana sa iasa si al doilea canin, ca se vede ca vine.

Faptul ca nici macar nu maraie, nu plange, nu febra, nu nimic "clasic" , da , ne bucura, pare sa fie rezistenta la durere. Sper sa nu sufere prea tare cu operatia si sa suporte macar un pic din dureri fara prea multa agitatie; asta pt ea, ca agitatia inseamna complicatii.

Cu mersul, nu ma plang ca o sa o alerg, sa dea Domnul! Abia mai dau jos din sunci! Acuma incepe la noi alt stres: sa urmarim cum pune picioarele in pamant, sa vedem cum le tine; ca in functie de asta din toamna va purta o vreme ghetute ortopedice sau nu; vom merge la un control prin septembrie, sa decida dl dr Vlad.

Week-end fain in continuare tuturor!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Va propun sa continuam AICI

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput