Sezatoarea canadiana (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

LA MULTI ANI OLIVER NICHOLAS

LA MULTI ANI ELIZA

LA MULTI ANI SIMONA

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Noi azi ne-am micit, am fost la Hramul biserici, si s-a facut gratar cu mici la iarba verde, ca in fiecare an....copii s-au jucat/alergat/udat in voie, o zi foarte placuta

si noi suntem toata ziua in piata dupa legume si capsuni, am noroc ca am piata la 5 min in masina, chiar langa biblioteca, asa ca trec mereu pe acolo...la ferma sa culeg nu am ajuns, dar sper ca ajung saptamana asta

Eu ma duc vineri la Iron Maiden si Dream Theater, la festival d'ete, iar daca e cuminte piciu cu al lui tatic, poate ma invatz si ma duc si la Santana am emotii.....si de concert si de pici

Am avut 10 zile Totolicu nostru, uf ce drag ne-a fost, l-am plimbat mult in fiecare seara, al meu lung dimineata, copilul a fost in ecstaz, asa ca la toamna, probabil ca o sa ne apucam sa cautam un altul, nu unul energic si zuzulic ca Toto, dar unul care s-ar adapta bine la viata de bloc.....nu va zic ca azi cand am venit acasa de la iarba verde si am vazut ca nu mai e in casa m-a luat plansul....

delphin voi cand va intoarceti acasa?

Ana daca veniti si pe la Quebec, da-mi de veste,poate ne vedem
noi plecam din 18 iulie pana prin 23 august, dar in rest suntem loco
face Osi niste sushi....mai stam la o [poveste

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Vine careva la Emir Kusturica deseara la 9:30PM?
E gratuiiit !

http://www.montrealjazzfest.com/program/concert.aspx?id=9853

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, Ione ce pofta imi faci! Si aseara voiam sa ajungem insa n-am reusit, caldura ne-a retinut. Plus copilul, nu stiu daca ar sta el cuminte acolo sa asculte muzica. Cand lucram in centru eram in fiecare zi acolo dupa servici, pana seara tarziu, vedeam toate concertele gratuite. Lasa ca imi iau eu revansa peste vreo cativa ani.

Voiam sa-ti zic ca si mie mi-era dor de Marea Neagra, de miros, de stat asa pe plaja cu ochii intredeschisi si sa aud vuietul ala, amestecat, voci de copii asa ca prin vis, zgomotul valurilor... insa n-am regasit nimic din senzatia de altadata. Cand ajungeam la plaja era deja full, om langa om, n-aveai unde sa arunci un bat, galagie prea mare sa mai aud marea, mai gaseam un loc prapadit in capatul plajei, in apa la fel, om langa om, agitatie, muzica prea tare de toate felurile din toate partile. Ce sa zic mi s-a parut super-aglomerat si super-obositor. Am revenit din vacanta mai terminati de oboseala decat ne-am dus. Mi-a parut rau mai apoi ca n-am stat numai la munte.
Nu stiu voi, insa pentru mine vizitele in Romania au fost asa ca episoade dintr-un film de Kusturica, ca tot vorbeam de asta, multa agitatie, multa galagie, multa drama, aici te inveti tare mult cu linistea. Imi place sa ma duc sa-mi vad rudele insa e obositor peste masura.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani Pepitzel scump si drag!!! mQQm sa-ti traiasca baiatul mare si sanatos!!!

ankalaura am admirat si eu examenul tau de la bac! Cred ca l-ai trecut cu brio pana la urma, nu-i asa? La multi ani Erikai! Eu aveam intr-o perioada cosmaruri ca nu mai stiu sa fac integrale si derivate

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Noi am fost f ocupati de citeva zile incoace... am avut in vizita prieteni tare dragi (din tinerete) din Kitchener. Asa ca am profitat din plin de vremea frumoasa, piscina, mici, bere, foc seara si multe amintiri depanate.

Cristina, stiu ca ieri a fost ziua pepitzelului dar nu am reusit sa intru. Sa va traiasca, sa va bucure in continuare ca si pina acum. Un pupic la toata familia

Anka
, la multi ani si fetitei tale Erika.

Ione
, iti doresc sa-ti regasesti amintirile dupa care tinjesti.Eu nu am fost capabila sa gasesc macar o cofetarie ca in tineretile mele

Recunosc ca mi-am revazut tatal si rudele ramase in tara dar cind ma gindesc cit de obosita/nemultumita m-am intors, si cit am cheltuit imi vine sa, faceam 2 vacante de 2 saptamini in sud.

Dragaica tinem pumnii in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MQQM sa-ti creasca mare si sanatos flacaul!

PUKU, pe 4 august plecam, de pe 29 sunt la hotel caci trebuie predata casa pe 31 si trebuie revaruita! Mult a fost putin mai este!

IOANE, dute si pt. mine...

Azi am descoperit albumul din 2009 al lui Holograf...m-a uns la suflet! Nu am crezut ca poate sa-mi lipseasca muzica lor! Sunt singurii pe care ii ascult cu imensa placere din muzica romaneasca.

Aceeasi impresie o am si eu cand merg la Romanica! Daca nu ar fii pt. familia ramasa, nu as mai pune piciorul.

Am vrut sa tragem o fuga mica de revelion, 5 zile, sa adun familia mea si a lui intr-un loc ca sa-i vada pe cei mici.Si sa ne vedem cu totii.
Nu se poate sa te atingi de preturi undeva la munte in perioada aceea. Preturile de acum ce le-am gasit pe net nu se dubleaza, nu..;150% plus
Nesimtit de mari. Pt. 12 adulti si 3 copii, doar cazare mi-a cerut unul 2400€. De unde nene?

M-am descarcat!

Vacanta frumoasa celor care mergeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

eu ce sa mai zic de marea neagra, n-am stare vara asta, dar cica-i vremea rea in tara( asa ma consolez). obisnuiam sa merg aproape in fiecare zi la plaja dupa munca...offff.

eu tot probez saltele si ma gandesc ce sa iau...am fost pe la brault, brick, dormez vous, am probat cateva..sunt mai scumpicele de cat aveam de gand(eu ma gandeam la 500, dar am vazut doar de 700 si una singura asa mai amarata la 390)....
sa iau mai scumpa? merita sa dau mai mult? mai stiti alte magazine? aveti vreo recomandare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

34 files like 44. mi-e si frica sa plec de la munca, dar tot plec
mQQm sa-ti creasca mare flacaul
am fost in weekend la doua parties in parcuri. frumos. fetele s-au jucat mult si au obosit, noi ne-am relaxat
zavalita la ikea de ce nu incerci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-LA MULTZI ANI PT OLIVER-sa fie sanatos si norocos!
mamaana- I know cum e cu gradele caci la noi la munci nu merge AC si abia astept sa o tai ca nu am spor deloc-o seara racoroasa!

Mergi la inceput