Sezatoarea canadiana (185)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Nu am auzit pe nimeni ca merge in oras la Festivalul de Jazz. Sa stiti ca este f.frumos...Sint multe evenimente gratuite si atmosfera este ca de vacanta

Ati auzit ce calduri ne asteapta? Numai 30 de grade pentru cel putin 4-5 zile...

Un weekend placut.

Oana, mama lui Antonia

Eu as iesi....dar din pacate nu ma mai tin picioarele.
Cat despre calduri cred ca sunt singura care nu se bucura nu dati cu pietre da eu abia respir la 14-15 grade, la 30 deja cred ca am sa cer masca cu oxigen
Un weekend placut

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ieri am fost cu ai mei copii la manastirea de
maici greceasca. E prima data cand merg aici. A fost foarte
linistitor, am stat toata ziua. Au si loc de joaca pentru copii.
Am vorbit cu Maica Stareta. Mi-a spus sa nu imi fie teama pentru
Calin, caci el singur va ajunge in rai, si pe langa el, pentru el, vom
ajunge si noi. Mi-a mai zis sa nu imi fie teama sa am si alti copii,
din cauza lui, caci cu cat vor fi mai multi, cu atat el va fi mai
fericit, si ca el va fi cu ingerii si cu toti sfintii.
Mi-au dat lacrimile.

Am mai scri mai demult, duminica, pe 4 iulie, dupa slujba, in jur de 13:45, biserica "Sfintii Martiri Brancoveanu" organizeaza picnicul anual. Locul picnicului este langa intrarea de pe bulevardul paralel cu fluviul, dupa parcarea gratuita. Vor fi mici, bere, prajituri, suc si voie buna :)
Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Casandra, ma bucur pentru voi, cred c-a fost frumos; am fost si noi anul trecut o duminica intreaga acolo, dupa Liturghie am facut picnic, e tare placut locul;
Am reusit sa vad poze faine cu copii frumosi de Khristin si Magda.

Quebecul, pe unde mai iesiti vara asta? caut idei pentru scos mama (unde nu e foarte mare aglomeratie si nici mult de mers pe jos); deocamdata a descoperit ca-i place Montrealul (downtown) si...sushi .

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dupa lupte seculare am reusit sa trimit si eu poze de la Disney pe contul comun.
Am avut si azi o zi faina, am fost la un waterpark in Niagara Falls si am petrecut de minune! De atatea ori am uracat scarile sa ma dau pe topogane, ca la iesire imi tremurau picioarele... si de fapt nici acum n-am curaj sa ma ridic de pe scaun, tot din cauza asta
Iar la intoarcere am vazut un apus de soare in lacul Ontario... ce culori, ce senzatie... am ramas muta de uimire, parca era de pe alta lume!
Nu stiu daca asa ceva se poate repeta, insa ne-am propus sa mai vanam apusuri pe acolo, ca e ceva dumnezeiesc!

Ione, cu litoralul romanesc, tot ca Doloress zic si eu, mi-a luat vorba din gura. Tot la Costinesti ne-am carat si noi, cu copii, catel si purcel, de dragul amintirilor, si... mai bine nu mergeam. M-am bucurat ca m-am intalnit cu gazdoii la care stateam an de an, insa asta a fost tot. Si de acum nu cred ca o sa mai merg vreodata.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

IONE zic si eu ca fetele..zi pas...sau mergi la 2 mai cica e calm si fain..dar na' poate tu vrei zbantuiala, ca esti tinerica, nu ca noi

ANA tare ma bucur pt. mama ta si in acelasi timp pt. tine! Bine ca-i place!
Despre iesiri...pai cum fura fetele, anka si Roxana parca la Safary Park,

Apoi incet intr-o zi la Gradina Botanica, in cursul saptamanii poate nu e aglomerat...

Eu am terminat cu cartoanele, containerul a plecat..sper sa ajunga!
Sunt la stadiul" ce-i pe mine-i si-n dulap"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

dupa ce ne-am plimbat aseara pana pe la 8 si ceva in west island cascandu-ne ochii dupa chirii, am fost apoi la Jazz Festival, pt prima data! am vazut un grup francez, Caravane Palace, electronic swing... o nebunie, iti dansau si urechile pe muzica aia! mi-a placut! sper sa ajungem si in seara asta!

mie mi-e dor de mirosul specific marii negre! nu am gasit mirosul acela sarat nici la mediterana, nici la atlantic, nici la pacific!
in rest am auzit ca lumea e nemultumita si se duc si multi romani la bulgari, ce trist, unde s-o duce cu tara noastra...ma gandesc la toate prietenele mele si la fratele meu si oameni dragi...uneori ma simt ca o mica tradatoare lasa care in loc sa lupte sa schimbe lucurile a venit acolo unde lucrurile sunt deja schimbate... fara ca macar sa fi visat asta, caci am venit aici pt sot...ha!

va uitati la meci? 4-0 pt germania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi planuim sa mergem la zoo Granby intr-unul din weekendurile viitoare.

Ione - se pare ca anul asta e aiurea si in Bulgaria...
N-are rost sa te simti tradatoare vreo secunda. Noi am stat si ne-am tot luptat vreo 10 ani, si ne-am tot spus ca lucrurile vor merge spre bine, si am tot sperat.
Si am abandonat, ca am obosit.
Din fericire, frate-miu nu mai e in Romania din 10 ani, toti verii si verisoarele mele sunt plecati si ei, de 20 de ani, de 15 ani... Au mai ramas doar parintii, pana la un moment dat, ca vad ca acum le-a propus si frate-miu sa isi incheie socotelile si sa mearga la ei.
In afara de inca doua familii de prieteni care si-au depus deja actele ca sa plece, in ultima saptamana ne-au mai contactat inca 2, fosti colegi de-ai sotului, care s-au saturat si ei, au copii si au obosit sa se lupte pentru nimic....
Este trist, dar asta e....

Mergi la inceput

Ia uitati ce www.saveursdelaval.com/paniers.jsp" target="_blank">interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

anka, si aici avem asa ceva, un fel de cooperativa a fermelor menonite. Iti faci abonament pe vara, si ridici in fiecare marti parca cosul cu veggies undeva in centru Kitchener. In cos gasesti f variat, ca ei iti pun ce culeg de la fermele respective, si in plus trebuie sa faci o zi de voluntariat la ferme.
Noi am vrea de ani buni sa ne facem abonament bilunar, ca se poate, dar nu are cine sa ridice cosul cu bunatati de la ei in cursul zilei. Asa ca doar visam...
ieri am fost si noi la Fort George, si apoi in orasel, unde ne-am "prostit" incercand haine de peste mia de dolari (cea mai ieftina fusta probata era 350). Apoi am mers la o ferma si am cules cirese, tot acolo in zona, boy, cel mai bun cleanser pentru colon...ciresele

Mergi la inceput

Si noi am fost azi la ferma dar am cules doar capsune Moama n-am mai mancat capsune asa bune de pe vremea lu' neaNicu! De-alea mai degraba mici si aromate foc.
Eu n-am avut bunici la tara, deci singura sursa era magazinul, mereu, pentru orice. Mai nou, de cand am soacra, mai ajungeam la ei o data pe an; ei nu au capsune insa au niste zmeura grozava.
Si tot de la ferma am luat o salata fantastica, cu 50 de centi, ditamai salata, am facut un castron mare din 5 frunze nene! Proaspata si crocanta, curata, n-am aruncat nici o frunza.
Am mai luat ridichi, ceapa verde, conopida, varza, cartofi noi, porumb, castraveti - astea din productia lor de acolo. Aveau si produse "de magazin", cu eticheta, ambalaj si elastic la codite. Misto si nu as spune ca au fost scumpe. Am luat si niste ardei colorati - astia pun pariu ca erau "industriali".
Ne-am oprit apoi si la piata la Jean Talon, ca sa mai completam cu fructe, si am luat niste caise tot de-alea bune si aromate ca de pe vremea lu' neaNicu'! Ei, astea scumpe.
Am balansat socoteala insa cu niste morcovi mici pe care am dat doar un dolar, aproape un kil
Asa ca cina s-a format din cartofi noi prajiti, taiati cubulete si cu marar din beljug deasupra. Vorba lu' barbatu-miu... dupa cura de vitamine de azi, bine ca ne-am dat seara pe colesterol

Mergi la inceput