Prietene la bine si la greu - 28
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Si sa mai zic ceva de Tina, imi place ca esti mereu informata, mereu raspunzi la subiect, ba despre borcanele, ba despre alimentatie, despre iaurti si alte alea. Desi recunosc ca urmaresc mai greu postarea ta ca nu folosesti majuscule la inceput de propozitie
, imi place de tine
, pam pam
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Laura, sincer de lene scriam fara majuscule,dar ma corectez.La serviciu trebuia sa fiu atenta pana si la punctuatie cand scriam(de obicei in franceza sau engleza,romana pre putin).
Vroiam sa va spun ca am pus de a doua supa pentru copil.Pe prima am ars-o ca vorbeam cu mama la telefon.
de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
ralu_seby spune:
Ielau,
Mi-e un somn...il astept pe Matei imbracata sa se trezeasca sa iesim afara..ca a adormit exact cand ma imbracam si eu sa coboram. Si uite asa doarme flacaul meu de 1h jumate si eu stau si il pazesc.
Licuriciu, filme de groaza ce pov tu acolo....personal spitalicesc de cacao, aparatura etc la fel...sper din toata inimioara mea asta mare sa fie Rechinasa sanatoasa si sa nu mai repete episoadele astea de voma
Sunt de acord cu Many
, a sintetizat frumos: vrem sa sara coarda?!
RamoX, vad ca si Soricelul e bolnavior...n-ai ce face, laptic cu lingurita.. AUzi, dar daca o pui intr-o canita din aceea de apa? Care picura singura, nu suge ca din biberon? Zic si eu...
Lavi, multa amareala si in sufletul tau...fazele astea cu familia dor cel mai rau...sper sa rezolvati situatia cu indemnizatia ca deja au intins astia coarda prea mult. Daca trebuia sa le dai tu inapoi..sa vezi ce zelosi erau atunci
. Ma bucur ca Rares este bine, am citit capitolul de cra-cra
, La Multi Ani lui Luci si Condoleante! pt bunicul tau.
SImina, pupam Ranjita si iti uram "succesuri" in afaceri si ca soarele sa iasa mai repede si pe strada voastra!
Ionela, hmm...ce situatie trista...eu sunt o optimista de fel, trebuie sa crezi ca se va rezolva situatia, ca se va gasi o cale spre mai bine. Te pupic!!! La Multi Ani
sarbatoriti ieri si astazi!!
Tina, nici mie nu-mi prea place ce a spus pediatra ta cu atatea fainoase. Parca singurul ei scop e sa burdusesti copilul..
Va multumesc pt aprecieri fetelor, Ametila este incantat ca il urmaresc atatea domnisoare.
Dankutza, Lumi, vreau si eu in vacantaaa......dar la programul sotului (e la al 4lea servici)..si la numarul de nunti care ne mai asteapta..nu cred sa avem sanse M-a izbit acu'..iti trebuie pasaport pt Bulgaria..e in UE, deci merge si cu CI.
Gabitza, sper sa nu aveti probleme cu acomodarea mucosilor in Craiova si sa puteti ramane cat aveti stabilit, macar pt bagajele astea fara numaaar. Am sa fac si eu calculul asta pt CIC..poata asa iese
Cristina_boc, muuulta sanatate va doresc si mai multe felicitari pt alaptatul aproape exclusiv!!!
Lidiutz, ceva ceva am gsit eu prin dulap..oricum am cununat, a fost frumos, am suferit de cald, revin cu poze cum le primim
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna ziua!
In primul rand,vreau sa-i urez "La multi ani" lui ginerica,are mama baiat de 9 lunite!!!
La multi ani si pt Iuli si David! pupam baietii frumosi!
Ionela tare rau imi pare ca trebuie sa treci prin atatea chinuri....nici nu stiu ce sa zic
...oricum,sunt cu gandul la voi.
Monis,anul trecut am fost la Vatra Dornei,am stat la o pensiune frumoasa,intr-un peisaj de vis....cand vad pozele de la tine,ma apuca melancolia,tare mult as vrea sa mai merg acolo,sa se bucure si pisicuta mea de aerul ala curat!
Bine ca s-au oprit ploile si bine ca papa Iuli,sa te bucuri si tu de vacanta
Noi suntem acasa,luni plecam...abia astept!!! Astazi am reusit sa finalizez cumparaturile pt farmacia de vacanta,Doamne ajuta sa nu am nevoie de nimic!
Dankutza,noi i-am facut pasaport pisicutei,de ala pt un an,l-am luat in aceeasi zi.
Nu inteleg,voua va trebuiesc pasapoarte pt Bulgaria???
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
miany75 spune:
fetelor,va -esc...ne pregatim sa decolam...sa aveti un w-e minunat,fara probleme!!!!
cuscri toata familia !!!!
laviniablaga spune:
No, am revenit...
Mi-am terminat curatenia si mancarea, acum l=am adormit pe bebeloi...si am timp si pentru mine...adica de povesti...afara e cald...ceea ce ma bucura...probabil ca spre dupa amiaza voi ieis la plimbare ca sunt zilele orasului si imi scot si eu cupchilul prin multime...
Miany...we placut si distractie la fel!
Ralu_Seby !
Licurici...ce sa mai zic...esti o dulcica!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Salutare!
Multumim ptr. urari! Facem cinste cu tot ceea va doriti!
David si Iulian, la cat mai multe lunite!!! Sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!!
Andre, sa va traiasca micuta crestina. Sunteti minunati.
Laurairina, m-a ingrozit ceea ce ai povestit...dragii de voi, prin ce ati mai trecut. Va doresc va rechinasa sa isi revina si sa nu va mai faca "surprize" din astea. Despre sistemul medical din Romania...jalnic. Asta este unul dintre motivele ptr. care iubesc viata mea de aici.
Pediatra cam dusa..
Cristina_boc, multa sanatate si voua.
Simina, ranjita mai este Maya ta ...parca este sora cu al meu
Iti urez succes in ceea ce iti doresti sa faci.
Raluci foarte frumoase pozele...dar filmarea m-a dat pe spate.
Lavinia, imi pare rau ca treceti printr-o situatie asa dificila...vei vedea ca vor veni si zile mai bune.
Sa iti traiasca sotul...faptul ca va intelegeti si ca sunteti sanatosi este cel mai important.
Condoleante ptr bunic.
A...si David canta. Cand a fost Eurovizionul el ii acopra pe cantareti.
Miany, distractie placuta la munte si sa aveti parte de vreme favorabila.
Ionela, sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul...
Ah, s-a trezit seful...ma opresc aici.
Va pup pe toate!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
DAVID & DAVID !!!! sa fiti sanatosi si voiosi!!
multumim de urari! Iulian este f incantat . Tare mandra sunt de el, mi se pare ca face o multime de lucruri
[emoticon-pleznind-de-mandrie] si mi-e drag de mor
Dana.n sotul tau este neamt sau roman? ma scuzi ca sunt ca , nu stiu ce m-a apucat
Dankutza daca te duci doar in BG si eu zic sa-i faci doar fetii pasaportul si voua va faceti cu prima ocazie cand aveti de iesit din UE ca e pacat sa dai banii acuma si pasaportul sa expire fara sa-l folositi...
Ionela
sper sa revin mai pe seara, ca acum am ceva treburi .
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Monis, sotul meu este roman dar are si cetatenie germana.
Este 20 de ani in Germania iar din Romania a plecat de la 17 ani. Daca facem o balanta cred ca mai mult este neamt
Nu am ptr. ce sa te scuz. Cu totii avem curiozitati. Deci daca mai ai intrebari...raspund cu placere.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Aseara m-a doborat oboseala si nu am terminat de citit ca sa fiu la zi. De abia acum am vazut prin ce a trecut Laura si rechinasa. Imi pare tare rau ca ai patit asa ceva.
Azi termina antibioticul, mama. In curand trebuie sa faca un computer tomograf. Fingers crossed sa fie bine. O sa ma uit si eu zilele astea in capul ei. Acum vreo 4-5 zile, mai avea operatia deschisa doar cativa mm. Sa zic, mai putin de un bob de piper.
Nu te supara pe mine, dar pedi a ta e cam ticnita. MAi mult te baga in boala, decat te rezolva.
Of! Si Lavinia are probleme. Trebuie sa-ti vina si tie indemnizatia cat de curand. Pana in august trebuie sa-ti bage aia banii in cont.
Of! Si Cristina cu bebe Andrei au avut probleme. Pupam sa treaca.
SI Ionela are probleme. Imi pare rau. Lasa ca Dumnezeu e mare si bun, si ajuta pe toata lumea.
Si Ramo are si ea probleme cu Domi. Lasa ca isi revine Xoricelul.
MAny, Monis mersi de lamurire. O sa-i fac numai lui Pinky. Cam ustura sa fac 3 pasapoarte o data. Uite la asta nu m-am gandit ca pot sa-i fac doar ei. Mersi inca o data.
Miany La Multi Ani lui Davidutul tau!
Monis La Multi Ani Iulianului tau!
Dana La Multi Ani lui Davidutul tau!
Tina am fost cu el in supermarket si si-a ales singur olita. I-am prezentat marfa de raft si el a spus pe care o vrea. Ce crezi? E depozit de masinute mici. Nu are personaje preferate pt ca nu prea se uita la tv. Mai ia din cand in cand telecomnda si se "plimba", pana da de muzica. Apoi ascumde telecomnda ca sa nu-i schimbe cineva postul si incepe sa danseze. Avem si reductor de Wc. Stie la ce foloseste wc, dar nu vrea sa faca acolo. MA gndesc sa-l iau in parculet, fara pampersel si in pantaloni scurti. O sa faca pe el si eu sau maica-mea o sa-i facem teoria chibritului. Ma bazez ca l-a invatat masa curat si nu o sa-i placa sa se simta ud. Sa vedem, zise...
De curiozitate , ce meserie ai? Traducator?
Ralu noi nu o sa ne mai facem pasaport, o sa-i facem doar lui Pinky. Noi o sa trecem cu CI.
Sotul tau are 4 servicii?
Lumi nu ne trebuie pasapoarte pt Bg, dar noua, ne-au expirat pasapoartele si vroiam sa ni le facem si noi acum.Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet