Prietene la bine si la greu - 28

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lyly, referitor la faza cu indemnizatia pe post de cadou...sa dea Doamne Doamne sa ai "gura"/"tastatura" aurita....!

Ce mai face Alexandru???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

No..hai ca daca am lipsit asa de mult, sa va mai zic cate ceva despre Rareshel.

Am observat ca acum, atunci cand ii pun muzica incepe sa cante...ceva de genul aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............e tare simpatic...aplauda...

De lasat singur nu il mai pot lasa in patul nostru pentru ca o se misca si e pasibil sa cada in orice clipa....asa ca il pun spre nemultumirea lui in patut!

De mancat ii dau sa manance in continuare legume, fructe, branzica, ou si foarte rar carne...adica o data pe saptamana carnita.

E un copil vesel, dar care nu sta deloc singurel...are in permanenta nevoie de atentia si participarea noastra activa la jocurile lui...il mai las, spre nesimtirea mea si la tv...dar e atras doar de reclame...in rest prefera sa roada telecomanda sau telefonul meu.

Voi pune si ceva poze noi...cu micutul meu...dar trebuie sa fac o selectie...si apoi va postez linkul! Pupaceala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

hello again...

multumim de urari ,fetele

Ionela,imi pare sincer rau de situatia prin care treceti ;multa putere si rabdare iti doresc..noi suntem alaturi de tine all the way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna ziua,
astazi am avut trezirea de la 07.30.acum doarme.
dankutza citeam si eu pe net ca pentru a dezobisnui un copil sa faca in pampers ar fi ok daca ,in momentul cand stie ca face(actul devine constient) incepi sa introduci in loc de pampers chilotei cu desene,animale,etc ceva ce ii place.ii spui ca daca face pe el ii murdareste.avand in vedere ca acele maimutoaie sunt preferatele lui cel mai probabil nu va vrea sa ii murdareasca.
cand il pui pe olita,mergi cu el si cumparati-o impreuna.ii expici ca olita e pentru a-si face el necesitatile si pentru a nu murdari chiloteii si il rogi sa isi aleaga singur olita.puteti lua si un reductor pentru wc.nu stiu daca merge.asta am citit si mi se pare foarte ok.
ionela, imi pare rau pentru tati tau.pot sa iti spun sa fii tare si atat.cred e ingrozitor de greu sa il stii asa bolnav.candeste-te ca la spital e ingrijit corespunzator,poate ajuta.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ionela , sa va DD puterea sa treceti peste toate, iar noi suntem aici ori de cate ori simti nevoia sa te descarci.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, sunt cu gandul la voi! off..tare greu cred ca va este, al meu tata e un nemernic si tot cred ca as suferi sa il stiu bolnav si neajutorat, darmite un tata bun cum era al tau [:-(] Te pup, si sper ca lucrurile sa decurga lin, si incet incet sa te detasezi cumva, si sa privesti mai linistita toata supararea asta

Lavi, citind cate ai facut pentru indemnizatia aia, Doamne fereste , da tare va mai chinuiti pt banutii care ii meritati!! Hai ca cred ca acus acus se rezolva, si va recuperati toti banutii!!

Dankutza, sper sa va rezolvati repede pasapoartele! deci mami tau e bine sa inteleg, a terminat anbitioticele!

Di, , pt gandurile bune pt noi! Sa stii ca eram cu ochii pe postarea ta, poate poate zici ceva si pt noi

De altfel,pt. toate fetele de aici, sunteti niste gagici de suflet si de pus la rana omului

Azi dimineata am fost la pediatra noastra cu fisa de externare, si ea tot insista ca ea nu a mai vazut copil asa apatic si fara reflexe si terminat dupa doar cateva reprize de voma, si insista sa spuna ca ea crede ca ar fi ceva neurologic, dupa cazaturile luate de fata, ca e posibil ca dupa atata timp sa se manifeste asa sporadic ..sa nu fie ceva la capusor, bla bla bla. Si insista sa ne facem programare la un neurolog, asa pt linistea noastra. Desi a vazut ca fata e bine mersi, radea, se juca cu jucariile de la cabinet, i-am explicat ca in rest e un copil vioi, normal, se joaca, rade, plange ca un copil sanatos..In fine...sa o urmarim si la cea mai mica urma de indoiala sa fugim iar la spital, si sa insistam cu investigatiile

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Laura, de ce nu mai ceri parera la alt pediatru, asa ptr. linistea voastra? Nu te supara pe mine dar nu prea imi place ce zice pedia. asta al vostru, ce vrea sa faca un copil de 8 luni sa sara coarda?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

laura eu zic ca rechinasa nu are nimic.probabil a fost de la dintii de sus.cand era geo mic ,mic a varsat de 2-3 ori intr-o zi tot ce papase(avea o vreo 2 luni).el era lacom,manca repede de la tzitzi la cate o ora- o ora jumate distanta.m-am speriat dar am pus-o pe seama lacomiei si nu am facut nicio investigatie iar copilul nu are nicio problema.
probabil si la amalia a fost ceva pasager.cred ca doctora ta e mai speriata ca voi de va tot trimite prin doctori si va da pitici pentru creierasii vostri.
ma bucur ca sunteti bine.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many, Tina, pai doar am fost la urgente la mangalia si acolo tot pediatra, urgente constanta tot pediatru, medic garda seara-pediatru, medic garda de zi- tot pediatra..Plus la prima voma, inca 2 pediatre ne-au vazut...Fiecare isi da cu parerea, dar cei de la urgente au zis ca fata nu are mai nimic dupa parerea lor, ca o fi de la alimentatie, si nicidecum meningita, sau alte probleme neurologice.
Stau cu inima cat un purice sa nu imi vomite iar, ca nu imi vine sa ii mai dau deloc sa manance legume..
In fine, sper sa fie de la galbenusu ala de ou, il ocolim de tot pe viitor, si urmarim, urmarim, urmarim..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

licurici cel putin bizare afirmatiile pediatrei tale...ca sa nu zic altceva..pana acum totul a fost k?!..of..of...in ce tara traim!!

vb lui many ,poate ar fi bine sa ceri o a doua opinie ,just in case ...sau chiar sa faci un consult neurologic ,pe care sa i-l fluturi apoi pe sub nas...

P.S imi aduc aminte de ametita mea de pedi ,care mi-a zis pe la 3 luni si un pic ca David e "blegut"(nu-si tinea bine capul)..dupa care tot ea ,ametita, si-a adus aminte ca am nascut prematur si ca e posibil sa aiba un decalaj motor...imi venea sa-i dau in cap si sa-i spun "d-na,zi-mi ceva ce nu stiu"

Mergi la inceput