rosu in gat de lunga durata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Apropo de streptococ,cu care ne-am intilnit si noi, dr nostru ne-a zis asa: streptococul la copil mic se lasa in pace,doar incepind cu 7 ani se trateaza caci incepe sa dea dureri articulare. Asa ca m-a certat ca am dat antibiotic la bb mic la recomandarea dr de fam(dl dr de care spun e prof univ si m-a scos din multe cu copiii).Poate ajuta info asta pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Si eu am aceasta problema, am rosu in gat de cand ma stiu. Si cand eram copil, nergeam la dr. mi se spunea ca am rosu in gat. Si acum, adult fiind, de cate ori merg la dr, se uita, de rutina si in gat. Bineinteles - rosu. Nu ma deranjeaza decat atunci cand am vreo viroza. Atunci incepe sa ma doara. Uneori trece de la sine, alteori cu antibiotic. Starea "naturala" a gatului meu e rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cersenin

Poti incerca cu tinctura de propolis,la copii mei a functionat.Fetita mereu avea probleme.Fiind mai mare ii dau si biter suedez de Bano.Poti intreba la farmacie daca are voie,desi o lingurita ,are putin alcool,nu cred ca i-ar face rau.

am in casa tinctura de propolis. Cum i le administrezi? Adica nr de pic/tura/zi si cate zile maxim? Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Taty

Apropo de streptococ,cu care ne-am intilnit si noi, dr nostru ne-a zis asa: streptococul la copil mic se lasa in pace,doar incepind cu 7 ani se trateaza caci incepe sa dea dureri articulare. Asa ca m-a certat ca am dat antibiotic la bb mic la recomandarea dr de fam(dl dr de care spun e prof univ si m-a scos din multe cu copiii).Poate ajuta info asta pe cineva.

Mariuca (02.08.2006), Andrei (05.05.2008) si Ana (18.09.2009)

pai nu i-am dat doar ot ca avea streptococ. Asimptomatic, nu l-am tratat. Doar cand a avut 2 viroze nasoale, dupa ce s-a constatat intreg tabloul clinic si doctorita a zis ca secretiile se aud deja f aproape de plamani, i-am dat antibiotic, iar atunci, da, ne-am ghidat dupa antibiograma streptococului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karmenutza

Si eu am aceasta problema, am rosu in gat de cand ma stiu. Si cand eram copil, nergeam la dr. mi se spunea ca am rosu in gat. Si acum, adult fiind, de cate ori merg la dr, se uita, de rutina si in gat. Bineinteles - rosu. Nu ma deranjeaza decat atunci cand am vreo viroza. Atunci incepe sa ma doara. Uneori trece de la sine, alteori cu antibiotic. Starea "naturala" a gatului meu e rosu.

Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)

uite asta chiar ca ma mai linisteste. Si fara gluma sau ironie. Asa a zis si doctorita, ca sa-l lasam in pace si sa tratam doar cand deranjeaza. Numai ca eu nu credeam ca asa ceva poate fi normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu nu stiu si nu spun ca e normal. Dar pe mine nu ma deranjeaza. Desi toti medicii care ma vad ma intreaba: "nu va doare gatul? Sigur? Ca e rosuuuuuu!"

Mergi la inceput