**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 19
doxinu spune:
Buna fetele!
Stie cineva un dr. pediartu oftalmolog bun?As vrea sa mergem maine,insa nu stiu incotro sa apucam
lbelciug spune:
Alma, ai fost cumva in w-e la Complexul Agroalimentar Crangasi? Eram curioasa sa stiu cum sunt la gust si la pret produsele tradutional eco. Am inteles ca targul va fi deschis in fiecare w-e de acum incolo.
madaiulia, B a fost ok chiar de a doua zi, de asta am venit cu el si la intalnirea cu Didi. Nu stiu ce-a avut, probabil s-a incalzit de la canicula.
Doxinu, eu am mers o singura data la un dr din CMU, dar n-am retinut numele. Ce problema aveti?
Arcadia, ti-a trecut supararea?
Hai revino cu noutati despre voi si mai pune poze cu cei mici pls.
Ce-o mai fi facand Pepsica?
Dar de Poohy, mai stie cineva ceva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
salutare!
noi suntem la mare de sambata! baietii sunt fericiti! noi suntem bine, chiar ne-am si relaxat! Vremea e buna! Aseara a fost mai innourat dar tot am stat pe plaja! Numai bine!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ckristina spune:
salut fetelor!
scriu si eu intre 2 mese ale piticului;nu mai intru pt ca sunt foarte obosita si ziua incerc sa mai dorm cat e mama la mine(vine zilnic cate 8-9 ore); cel mai greu imi e cu bianca pt ca ma solicita mai mult decat oricand; bea lapte din 3 in 3 ore; cand papa elias vrea si ea lapte, bea ceai de colici, vrea sa o sterg eu(nu tati sau mamaie) cand isi face nevoile, vrea la mine in brate cand mananca bebelusul; e si ea obosita (ca dorme cu noi... nu vrea altfel),irascibila; in urma cu 2 saptamani mi am dat seama ca nu mai aude bine si am mers cu ea la dr pediatru si a zis ca nu are nimic;dupa 1-2 zile am mers la orl si are/a avut otita seroasa; am mers la controale apoi in bucuresti; cu plecarile mele de acasa si oboseala si somnul din timpul zilei am inceput sa am pb cu laptele;
elias mi se pare ca respira cam greu uneori,ca si cum ar avea secretii in gat;ii pun ser si folosesc pompita dar tot degeaga.as vrea sa merg la un control cu el;
sambata a facut o luna; a crescut 4 cm si a luat 1.5 kg;mananca f mult si lacom;de multe ori se ineaca; si la san si cu biberonul isi umple gurita si stropeste in jur
ma duc sa mai prind o ora de somn; noaptea se trezeste de 2 ori 
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Doxinu, eu am mers o singura data la un dr din CMU, dar n-am retinut numele. Ce problema aveti? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Am gasit pana la urma pe cine cautam!
Nu avem cine stie ce probleme.A avut un fir de geana care s-a infectat,insa nu afara ci pe dinauntru.Am facut tratament si a ramas o galmita mica,plus ca acum s-a inrosit la capatul ochiului.Sa vedem cum o sa fie dupa tratament.
Al_Ma spune:
Nu, Liviana, nu am fost. Nici nu am stiut de asta. Poate ma duc we viitor.
In alta ordine de idei, poate aveti timp sa cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424.
lbelciug spune:
Alma, e ingrijorator, nu am crezut ca fenomenul e atat de amplu. Din acest motiv eu mi-am facut albumele private.
Ckristina, de de inteles ca esti obosita, e soliictanta prima perioada: pe de o parte bb mic se scoala des pt papa, dar si gelozia fetei e o problema pe care o veti depasi incet-incet. E bine c aincerci sa te odihnesti de fiecare data cand ai acest ragaz si ca de asemeni mama te ajuta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
bettyR spune:
Eu am vrut sa spun o data dupa ce am citit un subiect despre rapiri ca aici e locul ideal ca un pedofil sa gaseasca si sa aleaga ce vrea....
cristina, iti doresc multa forta si putere! E greu, dar si minunat. In timp trece si gelozia, eu abia acum simt ca Andreea nu mai e geloasa pe Alexandra. Dar sunt mai multe etape, asa a fost si la noi la inceput, cu laptele, cu stersul, cu dormitul ... Si sanatate la puiuti ca daca sunt sanatosi depasesti momentele dificile mai usor.
alynta27 spune:
Salutare!
Vreme buna! Baietii sunt fericiti! Apa e buna! Ne-am intalnit cu niste amici care au doi baieti de 3 si 8 ani! Am stat si noi mai linistiti ca au avut ocupatie!
Cristina fata e gelosa! Asa am patit si noi cu David! Rabdare!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
An@ spune:
Beeeiiiiii, ce este lenea asta pe aici?
Ne-am intors si noi de la mare ieri...a fost SUPERB!!! vreme buna, apa calda, mancarea buna
(ne-am facut cura de peste proaspat, icre proaspete si gustoase cu muuuuulta ceapa, bors pescaresc, clatite si alte bunatati 
....), relaxare si voie buna. Ne-am incarcat bateriile. Sper ca pana la toamna sa mai mergem o tura scurta. Este din ce in ce mai usor de plecat la drum cu Ana: in masina sta cuminte fara sa ma agit prea mult cu distratul ei (de ex. ieri a dormit din Neptun si pana la intrarea in Buc. 
), la restaurant iar e (destul de) cuminte (e adevarat ca ii iau hartii de colorat/mazgalit sau unul dintre restaurante are un mic loc de joaca, dar si pui, pauni, gaste, rate, cocosi,...asa ca avea unde pierde timpul intre feluri.
In rest are perioade de crize/rasfat (credeam ca daca am trecut de 2 ani, gata cu crizele), de miorlait aiurea pana da in urlat si tre' sa reiau cititul cartilor de parenting ca nu se mai poate
...sa reinvatam consecventa, ca din cauza de creieri obositi (ai mei) am cedat cam des la "cereri absurde" si e cam haos 
.
Fug la "trebi".
mami de Ana (22 mai 2007)