Inca o poveste cu barbati ce insala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu te sfatuiesc, asa din afara, sa discutati fara sa plangi si sa pufnesti eventual, si sa-i dai sa aleaga ce are de gand. Si ca sa eviti lalaiala care vad ca lui ii cam place ii spui ca are termen un timp de ca sa ia o decizie. Si atat. Daca vine timpul de si nu se intampla nimic as schimba incuietorile de la casa, as baga actiune de divort, eventual in aceeasi zi. As suna asa cum ai spus tu la toata lumea si as informa pe toti, in frunte cu maica-sa, exact ca s-o pui in garda ca s-ar putea ca in seara aia fiul sa doarma la ea si in final l-as anunta si pe el, eventual si pe "andreea" printr-un sms ca se pare ca e metoda favorita de comunicare.

Sau daca ti-e teama de el si de reactia lui in cazul asta pur si simplu renunti tu la locul unde stati si odata depusa cererea de divort mi se pare ca ai voie sa parasesti domiciliul fara sa ai probleme, impreuna cu copilul. Copilul nu are voie sa ti-l ia si sa nu te mai lase sa-l vezi pana la incredintarea lui de catre instanta. Acum e mica fetita si sunt sanse extrem de mici sa fie icredintata tatalui. Ar trebui sa vina si sa demonstreze lucruri foarte grave despre tine in instanta ca sa nu primesti copilul. E doar o teama care te macina, treci peste ea, fa-ti curaj si actioneaza pentru ca altfel doar te consumi si nu ajungi nicaieri. Veti avea perioade si perioade. El va avea poate o relatie cu andreea, apoi va mai sta pe-acasa o vreme, apoi iar gaseste vreo colega si tot asa. Fa-ti pfa-ul ca sa iti poti demonstra veniturile, ia in calcul si impozitele pe care va trebui sa le platesti plus alte cheltuieli gen contabilitatea si da-i bataie, e foarte important si ai un mare avantaj ca nu esti dependenta financiar de el.

Multa bafta si curaj!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Lasa-l.

Te-a inselat, te inseala si te va insela in continuare. Probabil considera ca nu si-a trait adolescenta zburand "din floare-n floare", si acum recupereaza...

Gandeste-te ca, daca nu se protejeaza in relatiile intime, exista marele risc sa-ti transmita si tie cine stie ce BTS

Ai si tu dreptul sa fii fericita, nu sa-ti "consumi" tineretea asteptandu-l pe 'mnealui, cand i s-or linisti hormonii...

Daca veti continua in acest stil, numai familie nu va puteti numi, fetita va simti si va suferi; mai bine va separati acum, cat inca e micuta, socul despartirii voastre ar putea fi mai mare daca ea va creste, i-ar putea afecta serios mica ei lume, relatiile cu copiii, etc. Ai scris-o singura - aceasta relatie este una bolnava, singurul lucru frumos fiind fetita voastra...

Daca fetita ta ar trece prin situatia pe care ai descris-o, tu, ca mama, ce sfat i-ai da ?!?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Heh...eu ca mama as incuia-o pe fata mea daca ar trece prin asa ceva la mine in casa si as lasa-o sa planga trei zile, sa isi consume nervii si sa realizeze la rece cat rau i-a facut, pana isi revine. Dar e mai usor cand nu esti tu protagonistul.

Nu va pot raspunde tuturor acum ca am un deadline la ora 11:30 pfff .. si mult de lucru pana atunci.

Dar o sa schitez cateva aspecte.

In primul rand, episoadele mele de PLANS sunt DOAR PRIVATE. Nu vreau sa ma vada, sau sa vada ca am plans. Ma umileste destul si asa, ar fi culmea sa ii dai si satisfactie. Caci vazndu-ma ca plang el ar intelege ca plang ca sa nu plece, ceea ce i-ar da putere deplina intr-un fel. Plang eu, prin colturi cum am mai zis, sa nu ma vada nici el , dar in nici un caz fetita.

Socoteala nu ma pot abtine sa nu ii cer. Daor duminica mi-a zis ca nu e nimic, nu a facut nimic, daor au vb... Si cum nu am incredere, trebuie sa imi detalieze ce face el cand e plecat. Si da, cu asta il stresez si indepartez, dar ma pot controla atata timp cand se intoarce acasa.

As putea sa discut cu el, dar nu am cu cine. Ce a fost de discutat am discutat in noaptea aia. Cand i-am si spus ca eu nu pot ce vrea el, sa plece. Asta nu inseamna ca mi-ar fi bine daca ar pleca. Normal, ca orice om, imi vine sa ma agat de relatie, dar am mai facut-o o data si uite ca am gresit.

Mai revin sa va raspund mai detaliat, sa vad ce ati mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemosidori spune:

Lupul isi schimba parul ,dar naravul ba.E foarte veche si actuala vorba aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fata draga, el pt. tine nu are nici urma de respect...pai cum mama masi sa-l lasi sa vada daca ii iese pasentza cu aia si apoi el decide daca pleaca sau nu. Pai daca aia nu-l vrea, vine inapoi la tine sa-l spaeli si sa-i faci de mancare pana a urmatoarea...si tot asa!

Asta meriti tu? ASTA! Merita sa plangi pt. asemenea individ...plangi poate pt. timpul pierdut alaturi de el...dar atat!

Asa cum zicea si Marius...pune-te la adapost din punct de vedere al veniturilor legale si d-nului ii dai frumusel papucii. Ideal, ca sa-ti fie mai bine ar fii sa mergi sa stai cu parintii tai, dar asta nu e viata...ai o varsta si vrei independenta...poate doar temporar, pana se aseaza lucrurile...se pronunta divortul si altele.

Hai treci la fapte si lasal pe popandau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

A fost o vreme cand gandeam (trist) "toti barbatii inseala mai devreme sau mai tarziu". Asta vazusem acasa, asta vazusem in jurul meu, asta auzeam, asta era concluzia. Ba chiar afirmam cu mandrie "ce nu stii nu te poate rani, daca se duce la alta si eu nu aflu treaba lui".

Intre timp viata m-a pus fata in fata cu diverse experiente mai bune sau mai putin bune. De 7 ani il cunosc pe sotul meu. Sotul meu care mi-a scos prostiile din cap. Sotul meu care prin gandire si prin ideei (culese de-a lungul timpului) m-a facut sa inteleg ca inselatul nu-i normal. Ca el nu concepe ca fratele lui sa-si fi inselat vreodata sotia desi e nefericit langa ea. Imi repeta virtuos "nuuu, il cunosc, mai intai ar divorta si abia apoi si-ar gasi pe altcineva". Poate e asa, poate nu, insa eu am inteles ca sotul meu nu ma va insela doar din dorinta de a cunoaste si altceva.

Nici acum nu bag mana in foc ca nu ma va insela nicicand. Dar pot spune cu mana pe inima ca daca o va face eu nu voi participa la circul in 3 (eu, el si amanta). Am fost mama singurica timp de 4 ani, nu ma sperie sa fiu iar.

Sincer, stiu de ce ii dai sansa sa aleaga: pentru ca generatia noastra provine dontr-o alta generatie plina de compromisuri, generatia parintilor nostri, a mamelor care erau inselate, erau batute, erau abuzate psihic si mergeau mai departe in 2 (sau 3-4 depinde cate amante avea domnul).

Incearca sa iti imaginezi ce va invata fiica ta din comportamentul tatalui. La fel ca si noi, va ajunge la concluzia ca barbatii inseala, ca nu exista relatie fara inselatorie si santaj sentimental.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lasa-l nu e casnicie ce aveti voi,e batjocura.cum sa te umileasca in halul asta?e sotul tau cu care ai un copil si te inseala pe fata?da-l dracu`,dsepune actiune apoi in aceeasi zi pleaca cu copilul,dupa ce iei cu tine sau distrugi ce e prin casa sa vada mandrele ca nu are nica.si gata.e greu te agati de primul tau barbat dar e un kkt.el.nu ai de ales...doar sa devii un presh de sters picioarele.da-l in....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu cred ca mariajul parintilor tai sau parintilor lui au legatura cu problema voastra. Nu are sens sa te acuzi pentru ca te-ai casatorit...nici sa te intrebi cum ar fi fost daca n-ati fi facut-o.
E greu de dat sfaturi. Poate niste observatii...iar tu sa tragi concluzii.
Asa cum descrii tu situatia -subliniez, e punctul tau de vedere-, nu vad multe sanse sa mai formati un cuplu. Sotul tau este inca cu voi din intamplare, nu a gasit (desi nu se sfieste sa caute) femeia pentru care sa-si puna coada pe spinare. E gresita teoria (multor femei, vad...) cum ca un barbat sta cu o femeie pentru care nu simte nimic doar sa aiba cine-i spala izmenele. Greata pe care o simti cand stai cu o persoana pe care nu o vrei (si care te mai si toaca la cap) nu trece in urma serviciilor primite. Dar...asta-i valabil la ambele sexe.
Deci, omul nu mai vrea. Cat de curand, va pleca. Nu cred ca vrea sa te distruga...nu prea vrea nimic de la tine. decat sa-l lasi in pace. Va pleca cand il vei obliga, cand se va satura de tensiune sau cand va gasi o Cosanzeana.
Intrebarea este...de ce se poarta asa? Nu insinuez ca ai fi tu de vina (nu am datele necesare)...ma gandesc, doar, ca este un comportament nejustificat pentru un barbat tanar, tata, sot...cum spune si Luna, chestia cu barbatul care inseala oricum, mai devreme sau mai tarziu, e un mit intretinut de niste exemple...deci, care-i motivul pentru care sotul tau merge dupa alte (sub)fuste, periodic, fara sa se ascunda vreun pic?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu nu inteleg un lucru ... de ce este rusinos sa plangi in fata partenerului, de ce trebuie sa te arati mereu tare si puternica cand de fapt sufletul tau e zdrente, de ce sa nu vada prin ceea ce treci, ce pret are confortul lui, de ce sa nu stie ca sfasie 10 ani si un suflet de copil ? Eu cred ca incarcand sa mentii o imagine perfecta, nu faci decat sa ii oferi scuze constiintei lui - "nu e bine ceea ce fac, dar ea nu pare asa de afectata, o sa fie ok, o sa treaca si peste asta"

Apoi - dupa mine, cel care inseala are prea mult timp la dispozitie, are timp sa isi doreasca "altceva", o discutie noua, un nou simt al umorului, aburii aia de flirt care iti dau fluturi in stomac, senzatia ca altcineva te admira si nu te mai critica ... sa fim sinceri, cui nu ii place asta ? mai ales dupa ce ai o viata linistita si previzibila ?
A evita adulterul tine doar de maturitate, de gradul de responsabilitate al fiecaruia, de multe ori tine de teama de consecinte, de comoditate, de mustrarile de constiinta ca ai zdrobit niste suflete si de mult timp liber ...

Ce vreau sa spun de fapt este ca poate sotul in cauza nu este un om rau, un nemernic caruia nu-i pasa ...poate doar l-a luat valul si nu prea mai stie ce vrea - sau mai corect le-ar cam vrea pe toate - si o familie, si copilul si viata linistita si fluturii din stomac.

Poate o idee pentru tine ar fi sa te separi. Retine, nu spun divort spun separare ...cu lacrimi in ochi si cu sufletul zdrente pe masa. Sa vada ce bocanc in sentimente ti-a tras. Sa-l doara lacrimile tale si sa va simta lipsa cand vine acasa de la prietena. Sa stea si sa cantareasca, ce are de pierdut fara voi, ce are de castigat de la noua aventura ... daca el alege o viata libera nu ai cum sa-l opresti, dar macar nu vei mai fi un pion in incercarile lui de a-si asigura TOT confortul. Daca va alege pe voi, atunci sa se roage putin, sa-i fie frica data urmatoare, sa se gandeasca ca a fost la un pas sa te piarda o data ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

angeltouch,

te pup din nou.

chiar daca iti e greu, ai putea sa ne spui mai multe despre relatia cu el? cum se poarta el cu tine in general? in ansamblu, te simti multumita cu el?

mie ce mi s-a parut o foarte mare problema ( as spune, apropae la fel de mare ca si inselatul propriu-zis ) a fost modul in care a raspuns cand a fost descoperit, faptul ca nu a comunicat cu tine in mod real, ca nu a aratat ca ii pare rau la modul autentic.

Mergi la inceput