Aspirante optimiste > 20 ani (531)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

walkiria, in ce zi de cm esti? daca esti spre sfarsit este f probabil sa vina ciclu, daca esti pe la mijloc , o temp scazuta nu are mare semnificatie. In general temp scade su 1-2 zile inainte de ciclu

anca, tot in intarziere?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Madutza, sunt in Z26...calculasem eu gresit si credeam ca sunt z25...deci ultimul CM a fost de 30 de zile.

cred ca m-am mai molipsit si cu o raceala, azi am simtit ca ard toata (de altfel asa mi-a zis si colega mea),am avut frisoane, ma doare tot corpul si nu mai zic ca ma dor rinichii de simt ca mooor.

Asta e, daca nu o sa fie luna asta incercam luna care vine si uite asa mereu, pana se prinde minunea.
pe burtica sa ma molipsesc si eu

Roxy, cum te mai simti draga mea? Tu ai avut ceva intepaturi de uter inainte sa-ti faci test?

toate fetele

Mergi la inceput

Madutza, scuze Z25, am scris eu gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Madutza, scuze Z25, am scris eu gresit

Astea au fost simptomele mele. Eu zic sa faci un test.

Eu scot motzatzele si iti tin pumnii ca sigur e un samburel la tine in burtica!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

walkiria, pai cam ai simptome de sarcina , mandreeac are dreptate Nu ai un grafic sa vedem si noi ce temp ai avut toata luna? Oricum eu zic sa mai astepti cu testul vre-o 2-3 zile. asteptam!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxy nu e obligatoriu sa faci bhcg. eu de ex l-am facut sa stau linistita k totu e ok. si la 48h se dubleaza. dar medicu nu mi-a cerut sa fac asta. a zis k dc asta ma linisteste pe mine, sa-l fac, dar el nu are nevoie de aceasta analiza.

walkiria poate e cu ochisori si la tine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

fetelor, nu mi-am masurat TB luna asta pt ca am fost asa dezamagita in fiecare luna ca nu a vrut bebita sa vina incat am zis ca las totul la voia lui Doamne Doamne.
Am masurat TB decat in Z22,23-era 36.8 si de dimineata era 36.5...deci a scazut.

Oare sa nu mai fie bun termometrul???...of Doamne, unde ar fi minunea asta.

Ca sa va spun drept eu am si mici intepaturi la uter...cand si cand....dar nush ce sa mai zic mai fetelor...mi-e teama sa nu imi fac sperante degeaba.

Saru'mana mult pt motate.......dar mi-e si teama sa ma gandesc la un test acum...ca nu mai vreau a iasa negatiiiv

Duminica ar tr sa vina uratii...daca nu vin, promit ca fac un test chiar duminica dimineata...si va tin la curent.

si va multumesc ca imi dati sperante

si mai multi sa ma molipsesc si eeeeeu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara!!

Eu am avut o zi super plina
Tana am strigat cataloagul zilele aste dar nu prea s-au inghesuit fetele
Mai aspirantelor pe unde umblati?

Va pe toate!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Credeti ca o sa-mi iasa ceva la test in Z30, daca e sa fie bebita?

Mandreeac, Madutza, Bebelu sa va auda Dumnezeu si sa fie mititelul in burtica, ca tare mult il mai asteptam.

Anca, ai o fetita absolut superba, am vazut si eu acum cateva poze cu ea, are niste oooochi gagica, de toata frumusetea.

Mergi la inceput

Daca oricum ne fac de rusinica gravidutzele eu le pe toate la dublu sa am mai multe sanse la molipsire
Pai se poate mai fetelor,va plangeati ca gravidutzele ne -au parasit si uite cum ne anima topicul

Sunt tare pupacioasa azi

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Walkiria daca ciclu tau e regulat aunci sigur iese daca e bebe.Tin pumni stransi

Mergi la inceput