Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 17
Kya spune:
Nou stil de dat in leagan ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Hai trezirea!!!
Si cafeaua de dimineata!

Ultima care inchei seara, prima care deschid dimineata... In curand o sa am impresia ca transform craca in blogul meu personal ![]()
WHERE IS EVERYBODY???????
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Am vazut-o pe Sanziana si Matei zice: Atu! Am vazut-o de cateva ori, ca ii placea ce vedea...

Noi azi plecam la tara pana vineri.. Daca nu mai intru pana plec, 

Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
lianam spune:

LA MULTI ANI ILINCA draguta si isteata! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si noroc si sa luminezi mereu viata mamei tale! 

Sa-ti traiasca fetita Cata,sa ai numai bucurii si impliniri din partea ei
!
“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”
Olgutzika spune:

Ili

Sa fii sanatoasa si bucuroasa! Sa iti traiasca, Cata, sa fiti fericiti!!!
Olga
20+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
luny spune:
olgu mersi la fel
LA MULTI ANI, ILINCA SCUMPA!! CATA, SA-TI TRAIASCA FATA SI SA FIE SANATOASA!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Buna dimineata!
Multumesc de urari dragele mele!
Am fetita de 5 ani, sunt asa de emotionata!
Luai si serviti!
Am facut tort 

o cafea buna

si pentru mai pe seara

Mi-am luat liber azi, ma regatesc sa plecam la Mac la petrecere!
ccris_ccris spune:

LA MULTI ANI ILINCA SI TUTUROR SARBATORITILOR DIN LUNA IULIE!
Va pupez dulce pe toate si va multumesc pentru grija ce ne-o purtati si pentru ca nu ne-ati uitat!

Noi suntem ff bine, am inceput serviciul de 2 luni, Andreuta e cu mama acasica, se inteleg ff bine. A crescut, vorbeste ff bine, e o scumpa si o fitoasa, e vesela si prietenoasa, ii lipseste compania copiilor, cand mergem undeva si da peste copii, indiferent de varsta, e calare pe ei.
Lunea viitoare mergem la mare, la Albena, am reusit sa luam si noi bilet, asta daca nu se inunda traseul si putem ajunge, ca vad ca iese Dunarea din matca.
In rest, mi-e tare dor de o revedere cu stolu', si pentru ca Andreuta sa aiba cu cine sa se joace.
Nu mai sunt la curent cu evenimentele, sper ca sunteti bine sanatosi cu totii si nu v-a afecta criza prea tare.
ccris_ccris spune:
As vrea sa va rog sa nu ezitati sa ma SMS-uiti daca se mai organizeza ceva, chiar daca nu mai am timp sa ciripesc cu voi, imi face mare placere sa ne vedem si sa stam de vorba, nu ma supar si nu ma deranjati. Si mail-ul e deschis si-l mai accesez din cand in cand.
Noroc ca mi-a pus internet la birou si, cand mai prind un pic de timp liber, o sa mai intru pe ramurica, sa va dau binete.
Pupici multi la mamici si la puiuti.
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Nou stil de dat in leagan Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Vai, Kya, ce-a mai crescut Sanzi, si ce frumusica e. Andreuca n-a ajuns inca la performanta de a se da asa in leagan, nici n-o sui in genul ala de leagan, mi-e sa nu cada pe spate, numai in alea scaunel.