Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 16
sovietica spune:
salut! sper sa nu fie nevoie, dar pun aici un articol despre usturoi:
CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL DIN LUME.
Usturoiul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, sub forma de aliment pur. Contra sucului sau, germenii de raceli, gripe si viroze nu au nici o sansa. Descompune flegma, combate infectiile, degajeaza sinusurile, bronhiile si plamānii. Omoara cei mai oribili microbi - chiar si pe cei ai leprei, gonoreei si cangrenei - īn cinci minute fix! īn testele de laborator, acesti germeni au fost aruncati efectiv pe marginea unui platan de cultura! Un miligram de usturoi avea aceeasi putere cu douazeci si cinci de unitati de penicilina.
Este o planta atāt de puternica īncāt, cānd e frecata'pe picioarele cuiva, intra rapid īn sānge si poate avea un efect benefic īn plamāni. O cataplasma cu ustur
O cataplasma cu usturoi pusa pe talpile picioarelor este foarte buna pentru oprirea tusei si alungarea racelilor. Se face tocānd cātiva catei de usturoi, amestecāndu-i cu putin untdelemn de masline si aplicānd mixtura pe talpi.
In sistemul SU JOK proiectiile nasului si sinusurilor sunt situate la mijlocul primei falange a degetelor mari, iar ale cailor respiratorii superioare pe axa falangei a doua a aceluiasi deget.
In cazul gripelor si racelilor, puteti utiliza rondele de usturoi pe care le plasati pe zonele respective cu cate o bucatica de leucoplast (preferabil URGO de hartie), la ambele degete mari, seara inainte de culcare.
Simplu, eficient, practic!
Dimineata puteti sa examinati ce s-a intamplat cu rondeaua de usturoi.
Si mai stiu pe cineva care vindeca otita cu bucatele de usturoi puse in tifon si montate bine in ureche.
Eu am citit in mare ce ati mai facut, am plans cu Zoze, m-am infiorat de patania Clodutei, m-am bucurat ca Gecko supravietuieste :), am citit impresii de vacanta, vazut poze..
vineri,daca nu intervine altceva, plecam si noi in vacanta pt. 9 zile, undeva la cuca macaii pe langa Cluj, ca acolo i-a casunat omului!!
Vroiam sa va intreb, s-a discutat pe aici subiectul DVD portabile de masina pt tinut copiii ocupati? are cineva?
ma gandeam sa iau asa ceva http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?catalogId=21&categoryId=1168&itemId=10103# , care vine cu un kit de prindere de tetiera masinii, si se pliaza complet pt vizionare, se face mic. Am scormonit netul in lung si in lat sa obtin o varianta mai ieftina pt masina, dar nu gasesc...
si inca o intrebare: ca sa imi schimb numele pe permisul de conducere (valabil), oare mai trebuie sa fac analize?
vai mama mea... ana tocmai si-a bagat capul sub bluza si s-a conectat la san.
pup, revin
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
ramo_cata spune:
ralu la pagina 8 am anuntat venirea mea la Bucuresti dar nu m=a bagat nimeni in seama
...s-au schimbat planurile
nu mai ajung in Herastrau ,sper sa ajung intr-o zi dar probabil dimineata..azi o sa mergem in Moghioros,e mai aproape de casa
naspa rau cu distanta asta si cu deplasarea...transport in comun,sor'mea maine merge la munca si tre'sa se pregateasca,etc...sper sa ne intalnim si sa ne vedem
sovi f interesante informatiile despre usturoi
eu n=am folosit DVD -ul de masina pana acum dar atunci cand plecam la drum fara muzica de copii nu putem sta
mare pt mancacioasa mica
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
luny spune:
Sovi, e super zona, unde mergeti mai exact? la Ursu in masina am vazut un dvd, dar era pus in fata pe mijloc cumva...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Sovi daca e valabil carnetul nu-ti mai trebuie analize. Doar daca a expirat, altfel nu.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
gata poze, ptr cine are chef
colorata de la Vama
mai am cateva filmulete haioase, probabil maine...
Iubirea mea,
Kya spune:
Am vazut pozele de la mare! Foarte foarte frumoase! Copii minunati, parinti relaxati - intr-un cuvant: vacanta! Tristuca poza aic cu "pa mare"... eh...
Acum sunt curioasa cu ce povesti vine Mimonixa de la mare ![]()
Noi am plecat prin parc; mai am de rezolvat niste drumuri asa ca-mi iau copilul si plecam la hoinarit. 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
spectacol cu www.youtube.com/watch?v=cNmJXlm9--k" target="_blank">delfini la joaca![]()
Iubirea mea,
Olgutzika spune:
Luny, Vali, superb 

! Ce dor imi e de mare...si de plaja pustie si de briza...Sa va fie de bine!
Kya, am luat asta:
https://www.eflamingo.ro/magazin/online5/ELECTROCASNICE/built_in/Masini_de_spalat_vase_inc/
Masina_de_spalat_vase_total_incorporabila_Whirlpool_ADG175IX_45_cm_Selector_multi_TAB_10_seturi
( scoate tu spatiul, ca am labartat pagina! )
nu pot sa spun ca am studiat prea mult, insa. Noi aveam nevoie de una slim, avand o bucatarie miiiica-mica-mica
. Si complet incorporabila ( adica ii pun eu "fata" din materialul mobilei, nu doar "capacul" ). Consumul e mic, are capacitate de 10 seturi ( am vazut ca majoritatea e cu 9...oricum, erau suficiente pentru noi ), 7 programe, cand celalalte aveau in medie 5...nu ma intreba ce fac alea 7, ca inca nu am fost curioasa sa aflu
. Eu am vrut doar o masina mica si incorporabila
Acum o sa inceapa aventura alegerii gresiei si faiantei si a culorii de pe pereti, sa se "impupe" cu combinatia mobilei...sa caut usa de intrare frumoasa...cam asta.
Am plecat la tara de dimineata, pe nepusa masa, ca a cumparat socra-miu usi si nu incapeau in masina lui. Si am plecat pe ploaie de acasa, convinsi ca ne intoarcem imediat, si am venit acum, arsi de un soare criminal de la tara
. Ma ustura nasul si fruntea de mor...Radu e si el colorat, vad ca Sof e bine.
Olga
20+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Sovi, nu trebuie sa mai faci analize daca ai permisul valabil! Si cauta pe okazii, gasesti dvd-playere noi la preturi muuult mai bune decat in magazine. Unele chiar cu garantie
. Si eu am cochetat cu ideea o vreme, am lasat-o balta cand Sof a devenit pasionata de mersul cu masina. Intreaba in continuu, vorbeste, e ea suficient de "televizor" ca sa ii pun ceva care sa ii faca concurenta
.
Btw, de ieri au fost "aruncate la gunoi" ( adica pitite ) toate dvd-urile cu desene. S-a uitat dimineata la un dvd cu Tom, adica 8 episoade
, dupa ce s-a trezit la inca 8 si mai vroia inca un dvd
. Nu a fost chip sa o atrag in nimic, dar in nimic. Statea plantata la laptop! Am avertizat-o, ne-a ignorat si si-a scos alt dvd din coperta si si l-a pus. Asa ca i le-am ridicat pe toate, pe termen nelimitat. Ramane cu Youtube-ul si gata! Mai mult decat suficient! Imi pare rau de discurile cu cateii, cu pisicile aristocrate, cu Mowgli, dar avem cartile si citim, asta este.
Mai aveam de raspuns oare la ceva?
Olga
20+ si mami de
Olgutzika spune:
Luny, sa iti traiasca sotul, sa fie sanatos si fericit si tot ce isi doreste el, sa se implineasca!!!!
Olga
20+ si mami de