Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 12
ariel_7000 spune:
va pup
. tre' sa aranjez ultimile detalii si sa ma bag la nani, ca am avut o zi capianta. tre' sa ma fac frumoasa
, ca doar maine am intalnire vieneza.
tin pumnii stransi pentru cine are nevoie, zozelici ai grija de castelul reginei maria. 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 va pup . tre' sa aranjez ultimile detalii si sa ma bag la nani, ca am avut o zi capianta. tre' sa ma fac frumoasa tin pumnii stransi pentru cine are nevoie, zozelici ai grija de castelul reginei maria. ![]() mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
si concediu placut
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mstela spune:
Neata...luati si de aici

:
Poate va intrebati ce mai facem:nu mai putem de bine!Analizele de sumar si hemo arata o infectie la nivel urinar,nebuna-dusa de asistenta cretina ce i-a ciuruit cu sadism bratul Teodorei NU a trecut pe foaie si urocultura,desi i-am repetat de n x,si uite-ma asteptand rezultatul uroculturii care nu a mai aparut...si iata-ma acum 2 nopti alergand iar cu punguta dupa pipi,a facut abia la 5,dar pe langa punga,cu ultimele puteri am tinut-o fortat pe oala cu punga cu tot sa nu se mai piarda,pana i-au aparut dungi pe fundulet,si iar si iar pana am prins pishu la 10.00 ieri...si iata-ma tot in asteptarea uroculturii care va fi gata luni,pentru a primi antibiotic.Peste toate astea,ieri seara am ajuns iar pe la urgente pentru ca au napadit-o din senin si mucii la greu,si tusea:ROSU IN GAT...de mancat nu reusesc sa-i dau nik,apatia a cuprins-o in intregime,eu nu stiu cat mai rezist,acum sunt in campul muncii,sper sa se descurce tacso impreuna cu buni sa-i dea medicamentele.
COUGHEND-ul "rau" ca naiba la gust,cum sa reusesc sa i-l dau,fara sa-l scuipe??
Cam asta...imi doresc rabdare,rabdare si iar rabdare si in cele din urma...soare si in sufletul meu.
Zoze
Clodute
Gudinde,sa fie totul spre multumirea ta!
Pentru cele ce pleaca in vacanta,urez zile frumoase cu sanatate.
Numai bine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
Stela, of, Doamne....nu stiu ce sa zic, decat ca o sa treaca toate!
Eu personal as trata deja copilul cu antibiotic...urocultura ai dat-o oricum....
Zoze, 
sper ca esti bine, cu regina ta cu tot!
Cclodet, prin ce-ai trecut, mama-mama!
Sa fie bine picii!
gudinde, tin pumnii stransi-stransi si ma gandesc la tine!
Kya, sa-ti traiasca gradinareasa!
Ariel e probabil deja la Viena...asteptam impresii!
Mimo, dixtractie maxima la mare cu Dudelul cel nazdravan!
sa zici unde ai fost si cum a fost!
Ramonica, tot cu 2 copii esti?
Miha, concediu fara prea multa munca iti doresc!
cand aflam ce coci in cuptor???![]()
gata, de urat as mai ura, dar am la treaba....
nu ma bucur decat ca azi e vineri!
Nicoleta spune:
Neata.
No, no, Ariel nu este inca in Viena. Nicoleta este inca. Si are bagaje mii si mii si stele faclii... si incheieturile mai putin umflate si putin mai nedureroase.
Stela, imi pare rau ca uitee, va chinuiti atata! Dar va trece. Asa este cu copiii, se imbolnavesc... le trece... Fortza fie cu voi!
Tuchi, si eu ma bucur ca este vineri, dar avem in fata o noapte lunga, un drum de 800 de km... tre sa conduc si eu... Cum stati cu operatiunea "casa!?
Mimo, sa va treaca repede si vinetelile, si toate! Dintii, se vor pili in timp.
Miha, simt miros de vacanta si relaxare dintre mesajul tau. Burtica este bine? Creste?
Ramo, ce a facut fratele tau la bac pana acum?
Ma duc, tocmai am aflat ca scoala incepe la 9 si se termina la 9.45
. Trebuie sa cumparam si noi flori... Uf, mai!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Kya spune:
'Neata la toata lumea! 
Nici astazi nu a plans Sanziana la gradinita, sunt din nou foarte happy! Ma gandeam ca totusi ziua de ieri a fost o coincidenta, dar nu. Asa ca pot sa declar oficial, ca i-a luat o luna de plans ca sa se acomodeze. Bun si asa.
Stela offf Doamne cate probleme pe capul vostru... Tu nu ai mai putut sa-ti iei medical sa stai acasa? Nu de alta, dar la cat de obosita cred ca esti, vai de capul tau.
sanatate multa!
Ariel drum bun si distractie placuta! Sa te intorci odihnita si relaxata 
Mimo nu stiu daca ati plecat inca, drum bun si voua. Din cate stiu eu, fetele sau pana sambata la mare, deci la prinzi. Have fun!
Tuchi cum mai e cu bona? Merge bine, nu? Casa ce face?
Zozelici cu sclipici
Ai grija de tine si Maria!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Nico, in seara asta plecati?
spor la bagajit atunci, drum bun si vacanta de vis!
Cat despre articulatiile umflate...ar putea fi ceva serios sau nu.
depinde.
pana atunci mananca un pic mai fara sare si ia un antiinflamator daca doare rau!
Kya, ce bine ca nu mai plange Zana! Cand vine marinerul?
Cu casa inca nu stau foarte bine....a plecat sora-mea in concediu si inlocuitoarea ei de la banca este depasita de probleme!
de unde ea lasase totul aproape rezolvat si speram ca saptamana asta sa semnam actele finale....ciuciu muciu!
intre timp facem planuri de renovare, negociem cu mesterii si incercam sa inmultim banii!
Bona e ok, a supravietuit cu succes.![]()
copiii sunt bine, Ilinca face fite in incercarea de a-si marca teritoriul...sa speram ca pana la uram va reusi doamna sa gaseasca o cale facila de comunicare!
weekendul viitor as vrea sa plecam la munte....caut ceva ieftin si curat...idei???
tuchita spune:
Stela, stiu ca nu esti in forma maxima, insa iti mai amintesti unde ati fost voi anul trecut la munte??
stiu ca ai povestit asa de frumos....
Kya spune:
Cu
am intrat pe AMR - vine la sfarsitul lunii. 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!