Puiuti de Randunici 2008 * (427)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Dau de baut

Astazi, pentru prima zi in viata ei de gradinareasa, fata mea a plecat de mana cu educatoarea, fara sa mai planga si fara sa se mai agate cu disperare de gatul meu!!!
Pur si simplu s-a dus la joaca cu ceilalti copii fara stress,
cat se poate de firesc!!!

Deci se poate! Am copil mare, gata! Si cat ii mai invidiam la inceput pe parintii ai caror copii se desprindeau usor de ei. Eu plecam cu inima tare stransa de acolo, si cu urletele ei rasunandu-mi in urechi...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo Zana scumpa pentru ziua inceputa asa frumos!

Mimo, offff, imi pare tare rau de caputul Dudelului. N-avem ce face, este o varsta predispusa la tot felul de accidente, sa ne fereasca Dumnezeu de rele. Sa-si revina repede puiul si sa-i treaca si guguloiul de la tantari ca tare pacatosi sunt anul asta. Si noi patim la fel de la tantari...

Zoze, am lacrimat si eu intruna la mesajul tau , imi pare tare rau, ti-am simtit suferinta....si mi s-a facut un dor cumplit de buneii mei care sunt departe de mine, ajung tare rar si ma simt vinovata... Ai grija de Maria, este un nume minunat.

Am vazut poze relaxante de la mare cu rasfatatele Luny si Valen. Ursuleata, esti super .

Noi am patit-o cu Rebecca cu burtica. S-a julit rau pe burta de la o joaca tembela cu Razvanici si si-a facut rani, a plans toata noaptea, nu putea sa doarma decat pe spate cu burtica in sus si cum isi schimba pozitia de somn se trezea si plangea iar si uite asa ne-am petrecut toata noaptea ( asta acum 2 nopti, acum suntem bine). Plangea de numai cand ii dadeam cu crema , urla efectiv...acum suntem bine , a prins cojite si doarme chiar si pe burtica. Offf, offff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

clau, offfmulta sanatate si voua, si sper sa treaca cat mai repede bubitele de pe burtica burtica

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Cafea a dat cineva saub las eu?

Pumnii stransi pentru cine are nevoie, ganduri bune si ceva soare...

Mergi la inceput

Sa dea cineva cu cafeaua aia in mine! Mi-e ATAT de somn, si mi-e asa de leneeeee
Imi pica capul pe birou. Vreau acasa, vreau vacanta, vreau... vreau...

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, same here!
Si am atata treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici la randunici

si unele speciale la cele in nevoie zoze, gudinde, mimo, clau, nico

eu cica sunt in concediu, dar am aproape la fel de multa treaba ca si cum n-as fi. trebuie sa-mi predau dizertatia si referatele (marti o sustin), se depun proiecte, si profit de concediul de la job1 pentru a lucra mai mult la job2

dar din ianuarie am 2 (doi) ani de liber job1... asta ma consoleaza, desi stiu ce ma asteapta cu 2 minunati acasa

am fost la rammstein. alte cuvinte n-am . am vazut cateva concerte la viata mea, nu multe, dar au fost, dar ca asta niciunul. cred ca asmerge la acelasi concert de 1000 de ori fara sa stau pe ganduri.
n-am reusit sa intalnesc pe nimeni ca am mers in gasca si, culmea, eu cunoasteam cel mai bine Bucurestiul, asa ca depindeau de mine. tot asa ma nimeresc, ba n-am timp suficient, ba nu se poate

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Chiar m-am gandit la Miha si megaconcertul la care a fost, am vrut sa-i las ei cuvantul ca eu n-am participat dar din auzite impresiile au fost exact aceleasi
Dudu...cum il stiti, spartura prinde coaja doar pe margini iar arcada ii tine umbra ochiului drept ...plus dintii aia fierastrau si cinci milioane de vanatai pe picioare
Vremea asta ma dispera pur si simplu, zici ca traim in sauna Ploua 5 min si apoi se evapora ORIBIL! Mi se lipesc hainele de corp si simt cum mi s-a cleiosit creierul !
Totusi maine plecam la mare, cortizon nu i-am mai facut...nici radiografii...cum o fi o fi, cu Dumnezeu inainte! Poate ne intoarcem bronzati , macar sa nu se mai vada vanataile

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Azi nu prea ati avut chef de vorba... asa 3-4 mesaje toata ziua.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Aloooooo! unde sunteti?????

Hello!! Anybody?... Nimic... doar ecoul!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput