Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
tocmai urma sa trimit mesajul cand s-a intrerup curentul...asta e... o iau de la capat...
sper ca nu m-ati uitat de tot....
noi ne'am intors din ro de vreo cateva zile...dupa o vacanta de 3 luni...
abia asteptam sa va salut ..din urma nu m-am actualizat sa vad ce mai faceti..nustiu daca voi reusi sa recuperez cu cititul (mi'ar prinde bine un rezumat)dar sper ca sunteti bine !
despre noi asa pe scurt deocamdata ..suntem bine... sanatoase,crescute (eu una spiritual
)... care mai relaxat, care mai rasfatat..![]()
in rest nu prea mai avem cu ce ne lauda.....![]()
..voi reveni cat de carand imi e posibil...inca lucrez la organizarea timpului(a rientrarii si a prioritatilor....
va pup
pe toate si doresc numai bine!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi anca si eu m-am gandit ca ar putea fi acel tip de contractii. iau NO spa. altceva ce pot face?? andreea eu imi doresc inca o fetita....dar vazandu-l pe filip al tau.... vreau si eu un baietel asa frumos!!! ![]() ![]() mamica fericita de 2+ si 6+![]() ![]() ![]() AMR 6 zile !!! pana la Antalya!! |
DEOCAMDATA NU AI CE FACE,URMARESTE SI DACA E MAI NASOL MERGI LA DR
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui slimatei tocmai urma sa trimit mesajul cand s-a intrerup curentul...asta e... o iau de la capat... sper ca nu m-ati uitat de tot....noi ne'am intors din ro de vreo cateva zile...dupa o vacanta de 3 luni... abia asteptam sa va salut ..din urma nu m-am actualizat sa vad ce mai faceti..nustiu daca voi reusi sa recuperez cu cititul (mi'ar prinde bine un rezumat)dar sper ca sunteti bine ! despre noi asa pe scurt deocamdata ..suntem bine... sanatoase,crescute (eu una spiritual in rest nu prea mai avem cu ce ne lauda..... ..voi reveni cat de carand imi e posibil...inca lucrez la organizarea timpului(a rientrarii si a prioritatilor.... va pup pe toate si doresc numai bine! |
BINE AI REVENIT!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
eladea2005 spune:
Lavi, orice ar fi sanatos sa fie...
nu e cma repede pt contractii BH? intreb...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Salutare!
Multumim de complimente!![]()
Anca daaa,ai vazut cum mananca fata,mai mult se prosteste!![]()
Lavi felicitari pentru samburel!
Andreea sa stii ca si eu,vazandu-l pe Fliponele tau asa frumos,imi doresc un baietel.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bb_yasmi spune:
heello
stef bine ai revenit!!
paula nici o noutate??
andreea cica aceste contractii pot aparea din primele sapt.....
momentan nu am mai avut pb . doamne ajuta!
ank esti ocupata urmatoarele 2 sapt??? 

mamica fericita de
2+ si
6+

AMR 4 zile !!! pana la Antalya!!
pisellino spune:
buna ziua fetelor
n-am mai intrat de ceva timp si se vede, bb yasmi e cu 6+
iar cand dau la pozici cu eric...surpriza...mai apare un album cu bb filip, eram obisnuita sa vad burtica
a trecut timpul
robi a reinceput perioada lui de crize dar nu mai vreau sa fiu suparata, de-asta am intrat aici unde e atata fericire, atatia bbi, felicitari mamicilor
va pupam 
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina
sotie de Teo si mami de Robi 
pisellino spune:
deci poza asta e bestiala http://picasaweb.google.com/RamonelR/Bea2AniSi7Luni#5489013582552736418 ![]()
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina
sotie de Teo si mami de Robi 
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare! Multumim de complimente! Anca daaa,ai vazut cum mananca fata,mai mult se prosteste! Lavi felicitari pentru samburel! ![]() Andreea sa stii ca si eu,vazandu-l pe Fliponele tau asa frumos,imi doresc un baietel. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
hihihi...ce ma distrati voi...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pisellino buna ziua fetelor n-am mai intrat de ceva timp si se vede, bb yasmi e cu 6+ robi a reinceput perioada lui de crize dar nu mai vreau sa fiu suparata, de-asta am intrat aici unde e atata fericire, atatia bbi, felicitari mamicilor va pupam ![]() POZE ROBI BAZAR COPILASHI&ROBI POVESTEA LUI ROBI Catalina sotie de Teo si mami de Robi ![]() |
Catalina, imi pare rau pt Robertel...ufffff, te cred ca e greu...nici nu-mi imaginez...dar tu esti o mamica puternica si treci cu mult curaj peste toate...
Doamne ajuta sa fie cat mai rare momentele astea nasoale pt voi...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...