Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(215)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi paula se apropie momentul....eu am mers la spital pt nascare cu 2 cm dilatatia.... ![]() NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!pussi am lasat-o balta cu medicalele..... mamica fericita de 2+ si 6+![]() ![]() ![]() AMR 6 zile !!! pana la Antalya!! |
ai putea sa te angajezi, adica sa-ti platesti tu datoriile la buget pana intri in CIC
eladea2005 spune:
Salutare dragelor!
Lavi, am vazut micul samburel...si iar m-am emotionat...hormonii astia...![]()
sa creasca mare si sa fiti sanatosi... si nu te stresa, pun pariu ca in curand va mai aparea o graviduta pe la noi...![]()
si noi avem pozici noi..pt cine doreste!![]()
weekend fain tuturor!
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RGE spune:
Lavinia . super, am vazut testele si ecografia!! m-au emotionat!..sa ai parte de inca un copil sanatos, sarcina usoara si fara probleme pana la final!! aveti grija de voi, sa fiti fericiti si sa te bucuri de sarcina din plina

bb_yasmi spune:
hello
nah ca m ati emotionat si pe mine si mai tare....![]()
sa ma fi vazut ieri la eco....ce emotionata si entuziasmata eram....zici ca eram la primul bb....[ola] desi majoritatea mamicilor cu 2 bebei imi spun ca a doua sarcina nu mai e asa emotionanta, asa feerica ca si prima....pt mine e!!
roxule, 
ce mai face ginerica meu??? ![]()
andreea superbe pozele!!! superb filip!!! asa un baietel frumos imi doresc si eu....![]()
![]()
pussi aia sper sa fac de la 1 august.
mamica fericita de
2+ si
6+

AMR 6 zile !!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
vreau sa va intreb, ca se pare ca am cam uitat...
mi se pare ca se contracta abdomenul jos, ca si cum te-ar strange cineva de ovare.....e normal???
mamica fericita de
2+ si
6+

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi vreau sa va intreb, ca se pare ca am cam uitat... mamica fericita de 2+ si 6+![]() ![]() ![]() AMR 6 zile !!! pana la Antalya!! |
Lavi, doamne ajuta sa ai parte de ce-ti doresti...un baietel ar fi perfect...

cat despre intrebarea ta...cred ca fiecare experimenteaza diverse senzatii, dureri, jena mai mare sau mai mica, etc. eu simteam ceva dureri, ca de ciclu...ceva intepaturi...dar cred ca totul e normal...
Andreea, printul Eric (9.12.2007) si printisorul Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
anca eu cred ca acum este esti atat de dragutza si iti multumesc mult pentru toata sustinerea![]() Alinuk www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii! detalii www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
cu cea mai mare placere ,toate avem acelasi scop si sigur reusim

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Victo mai, la ctrl de azi, la monitorizare n-au iesit contractii, dar drita cica colul e deschis, 1-2 cm..deci in curand vine si bebita.:) Paula cu Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 11 zile de dans in burtica |
ohooo se cam lasa asteptat,astept mesajul

anca
de
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi vreau sa va intreb, ca se pare ca am cam uitat... mamica fericita de 2+ si 6+![]() ![]() ![]() AMR 6 zile !!! pana la Antalya!! |
urmareste de acum incolo ca nu cumva sa fie contractii B-H.
Felicitari pentru mazarica

anca
de
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
bb_yasmi spune:
anca si eu m-am gandit ca ar putea fi acel tip de contractii. iau NO spa. altceva ce pot face??
andreea eu imi doresc inca o fetita....dar vazandu-l pe filip al tau.... vreau si eu un baietel asa frumos!!! 

mamica fericita de
2+ si
6+

cu
Mihai 38+ si Stefan (30 oct. 2007)