Nasterea la Medlife (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Nu ma mai stresez, inseamna ca sunt in grafic .

Melania felictari pentru ca ii dai doar san, citesc si eu cat pot despre asta, sper sa reusesc.

Cami, eu am luat salteluta de schimbat de la mothercare, are si un prosopel pe mijloc care se da jos, dar oricum alta husa nu ii pun - prosopel sau scutec de finet cred ca este cel mai practic. Saltelutele sunt de diverse forme si marimi deci ma gandesc ca daca iti doresti husa ar trebui sa incerci de unde ai luat salteluta, sau pe internet cautand dupa marime.

Bubante, multumesc de urare eu mai am ceva de asteptat pana sa imi cunosc printesa, dar sunt FOARTE nerabdatoare, abea astept sa intru si eu sa povestesc .

Alina, sa ai o nastere usoara si un bebe cuminte, sa ne tii la curent, Cami si tu mai ai putin si incepem galeria . eu inca am emotii, nici nu ma gandesc ca ar putea veni mai devreme bebe ca nu am alte optiuni decat medlife.

Inca o intrebare Melania, eu pe lista de cumparat ptr bebe aveam si:
Bephanten, Baneocin crema si pudra, Betadina,glicerina boraxata, optiserum si supozitoare cu Paracetamol si cu glicerina pt bebe. Nu ar trebui sa le cumpar? Imi dau ei lista cu alte optiuni? Multumesc

Noi dupa ultima eco am implinit 33s azi, dupa UM 32s si 1 zi. Eu nu stiu dupa care sa ma iau

Cori 32+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Cori, eu am luat salteluta de schimbat odata cu mobila (comoda are inclusa cadita si salteluta) de la babyna si nu m-a dus capul atunci sa iau si husa. Am luat impreuna cu mobila salteluta de pat si o lenjerie pentru patut. Am cautat la mothercare, prenatal, miniblu si din pacate, nu aveau. Dar e buna ideea cu prosopelul. Eu zic sa nu-ti faci griji in legatura cu nasterea prematura, mai ai putin si poti merge deja la medlife. (usor de dat sfaturi, dar si eu am tremurat pana acum!!!)

Raluca, da m-am calmat dupa intalnirea cu ea, e intr-adevar super ok, nu am inteles (si nici nu am intrebat, de isteata ce-am fost) care e scopul acelei monitorizari non stress. Tu stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui e_cami
Raluca, da m-am calmat dupa intalnirea cu ea, e intr-adevar super ok, nu am inteles (si nici nu am intrebat, de isteata ce-am fost) care e scopul acelei monitorizari non stress. Tu stii?

Monitorizarea nonstres ti se va face la fiecare control de acum incolo.
Am inteles ca se urmareste starea bebeului, daca primeste oxigen si hrana cum trebuie, intr-un cuvant daca se simte bine la caldurica sau este necesar sa se intervina cu o cezariana.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Aaaaaaaaa si dupa cum vad, o sa raman singurica pe aici in curand, pentru ca toate sunteti inaintea mea

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (27+)

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, Raluca. Parfene o sa fie prima saptamana din august in concediu, dar ramane in buc, apoi ne vom vedea saptamanal. Deci saptamanal imi va face acest test.
Ce altceva va mai face la controlul saptamana? E vorba si despre calul balan? Eu o sa fac cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Cori, in afara de Baneocin crema le-am avut pe toate pe lista.

Bubante, multumesc de incurajari, dar am inceput sa-mi pierd speranta. E agitat non-stop, are doar o pauza de cateva ore pe zi, in rest tr sa stai langa el. Acum scriu cu el in brate. Nu stiu ce sa-i mai dau. Am incercat cum mi-a zis neonatoloaga Sab cu Infacol, odata unul, odata celalalt, dar degeaba.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Melaniam eu am incercat toate licorile pt colici-infacol, sab simplex, debridad, bonisan...etc etc..intr-o zi m-am enervat si le-am aruncat pe toate..dupa 3 luni problema s-a rezolvat de la sine...
nu-s ce sa zic dar am impresia ca orice le-am da..nu functioneaza nimik:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Iubu, cel putin bine ca s-au terminat la trei luni. Eu cand aud de acum si de 4, 5 luni sau chiar mai mult m-apuca disperarea. Ai fost curajoasa sa renunti la tot, e bine ca ai avut puterea sa le arunci, dar te inteleg....Si la mine la cum se prezinta cel mic, am impresia ca nu functioneaza nimic.
Ieri i-am cumparat Colief care e vreo 80 de lei. Nu stiu daca e cel mai scump de pe piata, dar oricum e mult mai scump decat celelalte. Sper sa functioneze mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Cami, intr-adevar, la Ikea au huse pt salteluta de infasat. Dar probabil ca daca ai luat saltelua din alta parte, nu se potriveste, ca sunt speciale pt saltelutele pe care le au ei de vanzare.
Mie imi face si control pe calul balan de cand merg saptamanal, e o placere :D. Asa imi verifica colul, daca e ok, cat e de lung, etc.
Cum anume ti-a facut acea monitorizare non-stres? Pe mine, pe langa control, ma pune si la un eco scurt, unde ii asculta inimioara, mai verifica el ceva pe acolo...cred ca asta o fi.

De maine in 2 saptamani e ziua cea mare pt noi...ce a trecut timpul :)

Mergi la inceput

Alina,
Nu stiu sa-ti explic f bine, o sa incerc sa vedem ce iese:m-a intins pe un pat si mi-a montat niste senzori care masurau BCF-urile, miscarile lui bebe si contractiile. Au fost inregistrate toate astea pe o hartie ca EKG-ul. La sfarsit mi-a zis ca e bine, fara alte amanunte. Am mai incercat eu sa decopar cate ceva cand am ajuns acasa si am vazut ca BCF-urle erau undeva in jur de 140, iar cand bebe misca erau cam 160, ceea ce inseamna ca bebe se simte bine. Repet, dr nu mi-a explicat nimic, mi-a spus numai concluzia:"e bine". Oricum, se aude in toata camera cum bate inima lui bebe!

Mai ai atat de putin, oricum bafta multa, la cate saptamani iti face ceza?

Mergi la inceput