Protectie in Tara lui Papura-Voda

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

Eu sunt in continuare aici, gata sa o ajut. Oricand!
Sa-i dea D-zeu putere sa reuseasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Imi pare rau dar cumnata ta din cate nu spui tu nu vrea ajutor.In situatia ei nu iti trebuie nici bani,nici haine nici nimic.Mi se pare incredibil ca nu a avut curaj sa plece oriunde ar fi.In lumea asta nu esti niciodata singur,intotdeauna gasesti solutii,protectia copilului e o lege bine pusa la punct in tara noastra,eu am terminat asistenta sociala de 2 ani deci sunt cu legile la zi.Trebuie doar sa vrei sa ceri ajutor.E crud sa expui la asemenea violente proprii tai copii si chiar viata ta si a lor.Eu zic ca poate ar trebui sa veniti voi pana la ei si sa puneti capat acestei violente macar de dragul copiilor,statul roman decade din drepturile parintesti atat mama cat si tata.Trabuie sa ii spuneti ei ,mai ales ca sunteti dispusi cu totii sa o ajutati pana se pune picioare,ca daca nu pleaca de langa anuntati voi protectia copilului.Acei copii vor fi traumatizati o viata.Sotul meu o singura data a ridicat mana la copilul meu si a fost prima si ultima ca am si divortat.Daca il si atingea il manca puscaria,eu nu sunt de acord cu violenta de nici o culoare,nu ai de ce si pt ce sa suprti nici un fel de violenta fie ea fizica,verbala sau de orice alta natura.Daca se v-a intampla ceva cu ea si micutele v-a fi prea tarziu sa mai interveniti si probabil nu va veti ierta asta niciodata.De la bataie la crima e un pas scurt mai ales acum,in aceasta lume pe care din pacate o treim cu toti.

Sunt dispusa sa va ajut cu orice e nevoie.
Ea acum are nevoie de ajutor nu cand v-a fi prea tarziu.

Anda,mami lui Stefan Alexandru
PS.Datorita atitudini sotului meu la adresa copilului am obtinut in urma divortului tutela deplina,iar drept de vizita numai in prezenta mea si atunci cand eu decid.Deci daca vrei cu adevarat poti sa reusesti.
Mult curaj tuturor si incredere in voi.
Copiii sunt lumina vietii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am intrat iar, din curiozitate?
ce a mai facut cumnata ta, mirilluta?a plecat?l-a parasit?gemenii ce fac?sunt bine?dar asa-zis-ul tatic "nemernic"??s-a mai domolit

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

am intrat iar, din curiozitate?
ce a mai facut cumnata ta, mirilluta?a plecat?l-a parasit?gemenii ce fac?sunt bine?dar asa-zis-ul tatic "nemernic"??s-a mai domolit

Cumnata mea e acum internata. A avut o sarcina extrauterina si i-a pleznit una din trompe. A fost operata de urgenta joi si i-au scos trompa. ''Sotul'' a mers la ea la spital si i-a dus ce i-a trebuit, iar soacra ei se ocupa de gemene.
Nu am mai discutat de divort, asteptam sa iasa din spital, si vom vedea.

Mergi la inceput