Zilele trecute baietelul meu, 5 ani si 9 luni, mi-a tot zis ca il deranjeaza ceva "simt ca am ceva dupa maseluta". Ei bine, ma uit, vad gingia inflamata, poate chiar gingia sparta pt aparitia molarului de 6 ani!
M-am panicat putin, ca uitasem de ei, eu asteptam sa ii cada dintisorii, nu sa ii creasca altii!![]()
Problema e ca azi a facut febra, precedata de frisoane, ca tot se discuta de ele pe forum, maxim 39,4..dupa antitermic scade insa nu stiu sigur daca e de la maseluta? El a facut febra si pe cand era bebe si ii dadeau dintisorii si maselutele...nu mai are nimic altceva, nici mucisori, nu-l doare in gat, nu il doare vreo ureche, nu tuseste, are pofta de mancare (fiind pozitionate in spate nu prea il deranjeaza la masa)...si daca ar fi altceva , ce ar mai fi?
Maine sun pediatru, sa vedem cum trece de noaptea asta, acum i-a scazut febra si doarme, nici nu stiu daca sa ii mai dau Nurofen sau sa astept sa faca febra si sa ii dau?
Fiimea facea figura asta la 6.5 ani, cand i-a iesit primul molar. Febra mare, nurofen, a doua zi nimic, nu stiam ce are, tot asa am verificat-o in gurita, si am vazut coltisoarele unui molar in plina eruptie![]()
La urmatorul molar a facut diaree asa fara motiv (peste vreo o saptamana dupa episodul cu febra) plus greva foamei. Tot asa in 1-2 zile am scapat, si ne-a aparut inca un molar.
La voi e probabil de la molar daca nu are alte simptome, sper sa treaca pana maine febra, somnul face minuni
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Se pare ca molarul a fost vonovat Azi nu a mai avut nimic! Si-a recapatat si energia!
Zice ca il doare si in partea cealalta...si cum lui i-au dat maselutele mereu in tandem....Suntem in asteptare.