Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Mandreeac tin pumni stransi , sunt sigura ca va fi foarte bun rezultatul luni
Didisor te-ai mai linistit un picut da?
Yasmi si eu as vrea tot 2 copii dar mai inatai sa-l fac pe primul.Cunosc si eu persoane din alea cu idei ciudate dar na fiecare cu opinia lui,Spor la cumparaturi!
Bebelu

la toata lumea!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cosmi , cred ca nu vreau sa admit ce mi-a spus dr de fapt. Parca nu vreau sa cred asta si sincer, fiind in perioada fertila, prestam cu spor cu acelasi sperante ca si inainte de control. Acuma ce sa fac? N-am de ales...
O sa facem analizele sapt viitoare si vedem cum continuam. Chestia e ca oricum n-am ramas niciodata, am 34 de ani, deci ce sa mai astept? Sa vad daca are dreptate sau nu? Nu-mi permit asta din cauza varstei. O sa facem tot posibilul sa fac FIV si asta e.
Tu? Nimic nou? Cand te duci la dr?

in devenire

Mergi la inceput

Didi imi polace cum gandesti,asa si trebuie.Chiar daca medicul nu v-a dat multe sanse minuni se intampla intodeauna
Eu inca nimic,de maine incolo astept invaziaAm primit nr de telefon de la medicul din Cluj insa ma gandesc sa merg dupa ce venim din concediu

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Bravo! Cand mergeti in concediu si unde? Cred ca abia astepti.

in devenire

Mergi la inceput

Pai din 12 iul intru in concediu pt doua saptamani si am vrea sa mergem la mare,deocamdata asa e planul sper sa nu se strice.Aaa si mergem doar noi doi singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor
eu as vrea sa ne vedem vineri seara, pe 2 iulie, daca se poate, ca sambata sunt nasa, duminica.....ziua de dupa si luni merg la dr. uscatescu

bebelu a crescut burtica nu ne arati si noua........hai te rog.........lumineaza-ne si noua ziua

didi stai linistita si presteaza in continuare. sati zic o intamplare: am o prietena ca isi dorea fffffff mult bebe si a prestat ea vreo 3 luni si nimic....si a mers la maternitatea giulesti si acolo un dr. cica fffffff bun ia zis ca nici nu o sa faca pe cale naturala ca are ovare polichistice, ca trebuie tratament si tot felul...bla bla...iti dai seama ca era terminata, plangea intruna si tot asa plangand se hotaraste sa faca un test de sarcina cu vreo 2-3 zile inainte de CM si surpriza: POZITIV ea era deja insarcinata si acum are o minune de bebe sanatos si frumos, are deja 9 luni...........asa ca SPERANTA MOARE ULTIMA!

toate fetele

Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor
v-ati trezit?
eu am dormit ca o valiza de aseara de la 10 fara pana azi dimineata la 9. m-am trezit cu o usoara greata, dar dupa ce am papat mi-a trecut. si acum am pofta de ceva bun si n-am nimic. trebuie sa ies sa cumpar ceva.
bb_yasmi in legatura cu astfel de oameni...mai bine nu-i asculti, pe mine ma enerveaza astia cand vad ce debiteaza. pai toata viata stau singuri cuc? fara un copil macar?? pana cand sa te si distrezi ca la un moment dat ti se acreste si de distractie, mie una mi s-a acrit, la cate chefuri am tras pana acum, chiar nu-mi mai plac noptile pierdute. si sa ai copii este o minune de la Dumnezeu.
mandreac deja te-au luat poftele?? o sa iasa bine rezultatele luni
bebelu mai lasa treaba. eu parca nu mai am tragere sa fac treaba, mai mereu mi-e somn, dupa ce mananc mai ales, ba n-am chef..... azi a spalat al meu pe jos, a fost la piata, a intins rufele ca a zis ca sa nu ma mai prinda ca ma intind colo si colo....ca face el tot.eu doar am facut papica si am spalat vasele.
sherbi, iony, cos_minutza, didi, camcris, cami_antonia

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Roxi,Lorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

lorena v-as arata dc as avea ce
dar nu am
inafara ca am pus pe mine niste kg bune si pantalonii nu ma mai incap, burtica nu se vede.
dar promit ca atunci cand incepe sa se vada va arat

e ok dupa mine pe 2 iulie.
fetele ce ziceti?
ramane pe 2 iulie sa ne vdm???

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

cos-minutza, am prins pupicul

poate mergem amandoua la odiseea de martie, ce zici? te bagi?

Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.

Mergi la inceput