Felicitari Mandreeac!!!Aspirante optimiste (529)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ce fac fetele dragi??

sa va pove o faza....amuzanta..suparatoare, nici eu nu stiu unde se incadreaza...
in cercul nostru de prieteni , sunt care au 2 copii, 1 copil sau nici un copil (si care nici nu au de gand sa faca prea curand, desi au cam 30 de ani au impresia ca a avea un copil inseamna ingradire totala...etc :(( desi noi care avem copilul iesim ff des sambetele seara cu ei...nah asta le e gandirea..:( asa prietenii care au 1-2 copii s au bucurat cand au auzit vestea ca vine bb 2 si schimb ceilalti au avut reactie de genul: "pai daca aveti un copil deja ce va mai trebuie inca unul?" "in zilele astea sa faci 2 copii!", "cum mai reusiti sa va faceti casa acum cu 2 copii?", " intr-un apartament cu 2 camere sa cresteti 2 copii....." asa m au cam demoralizat toate reactiile astea......cum pot unii sa gandeasca asa???? ce frumos e sa poti avea 2 copilasi, sa ii oferi copilului posibilitatea de a avea un frate/sora si sa fie uniti , sa se aibe unul pe celalalt in special cand nu o sa mai fim noi parintii....ma gandesc ca o sa fie destul de greu sa cresti 2 copilasi, nu neaparat financiar ca asta nu ne facem griji momentan, dar si satisfactiile sunt pe masura.
nah ca m am intins....

happy mom & 2+ si 5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma prega sa merg la shoping nitel, deh a venit ajutorul (buni ) si imi permite timpul... apoi diseara iesim in oras la ziua unui prieten....
voi ce faceti astazi??

happy mom & 2+ si 5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bb_yasmi apropo de ceea ce povesteai nu prea am cuvinte, eu sunt de acord cu tine si eu m-am gandit sa fac 2 copii dar na ca n-am nici unu, eu mai am o sora si sotul tot o sora si parca este mai bine asa decat singur

eu azi am program de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetelor!
Felicitari din suflet Andreea draga, e normal sa fii in culmea fericirii! Doar sa nu te mai stresezi atata! Sarcina usoara si la termen si bebe cuminte si sanatos
Cami, ai PM, nu stiu de ce nu ma mai anunta pe mail cand imi scrie cineva pe privat si abia acum am vazut mesajul tau.
Fetelor, eu pot in week-end sa ne vedem sau chiar si vineri seara, in timpul saptamanii stau cam mult la birou si nu pot niciodata sa promit nimic.
Chiar am vreo 3 week-enduri in care n-am programat nimic ca m-am saturat de programe, deci sunt pe receptie. Stiu ca e greu sa ne-ntalnim toate, asa ca putem s-o facem si pe rand, important e sa dam tonul, nu?
ici multi pt fete!
Doula pe unde umbli? Nu te-am vazut de ceva vreme...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumesc frumos Didisor!

Am fost si mi-au luat sange, nu mult jumatate de eprubeta si luni dupa ora 14:00 am primul rezultat si dupa ora 18:00 pe al doilea, ca ma duc si luni sa imi ia sange pana in ora 12:00.

Si noi ar trebui sa iesim pe undeva, dar inca nu am primit niciun telefon. Nu prea imi place vremea aceasta, e mai mult de lenevit.

Camcris ce harnicutza esti! Apropo tu ce zi mai esti?

Yasmi distractie placuta! Asa sunt oamenii, insa eu sunt de parere, la cate se intampla in lumea asta, ca un copil e un miracol si daca Dumnezeu ti-l da, inseamna ceva si pentru un copil te poti sacrifica pe tine! Sunt persoane care nu vor copii, eu una nu ii condamn, insa nu imi explic cum pot fi asa reci si indiferenti. Sa te gandesti numai la tine si la distractie, mi se pare ciudat, dar fiecare cu propria conceptie!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata si de la mine

Andreea te asteptam cu rezultatele luni

Didi lasa k vdm noi cum le luam pe fete la intalneala.

Cami spor la treaba si vezi k ai ramas restanta cu un raspuns

Yasmi

pt toate fetele

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza Bebelu!

Abia astept si eu sa le iau, sunt tare curioasa!

Am uitat sa va spun ca aseara in timp ce veneam in drum spre casa de la terasa cu sotul meu, vad ca scrie mare Hyperclinica Medlife. Asa m-am bucurat , ca e doar la o statie distanta de mine!. Chiar ma gandeam unde sa ma duc, dar cand colo era fix sub nasul meu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata Bebelule, te-ai trezit? Ce faci azi? Ca doar ai terminat ieri toata treaba. Deci cand ne vedem?
Andreea te-asteptam cu rezultatele, dar e clar deja. Langa care medlife stai? Vezi poate poti sa faci un abonament ceva sa platesti mai putin, ca ai o gramada de analize de facut.
Cami, ti-am raspuns

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cu chiu cu vai m-am trezit
nu am dormit prea bine k m-au durut oasele bazinului de am zis k ma dezmembrez. abia pe la 7 am adormit si eu mai bine dupa ce a plecat al meu si mi-am pus toate pernele in jur.

azi nu mai fac nimic.
fac acu o baitza si ma incolo ies la cautare de pantaloni k nu ma mai incape nimic. si nu am cu ce sa ies din casa.
am decat 2 perechi de pantaloni de trening. atat.

dupa mine ..putem s ane vdm in orice zi.
doar sunt aksa.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput