"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

LA MULTI ANI! sora mai mica de Nicoleta

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Simo ce mama ce bine arata!

unde l-ai facut? adica comandat...arata bestial...si cred ca e si foarte bun la gust

kya se pare ca azi e ziua de nervi cu soacre...azi am trecut pe la soacra...Daci era cam obosita, nervoasa..ma rog un copil care trecuse de ora de culcare...ea o astepta cu ciocolata, si cand i-am spus ca nu poate manca ca nu a mancat ciorba(alta poveste) a pus botu'...dar asta nu e tot...ci cand soacra-mea in timp ce noi trebuia sa o convingem pe Daci sa mergem acasa ea i-a spus fetei: "nu-i asa ca ii lasi pe mami si pe tati sa plece si tu stai cu buni", la care fica-mea imi spune: "tu peci acasa, eu aman" am vazut negru in fata ochilor ...abia m-am stapanit...
dar respiram adanc si ne gandim ca trec toate pe lumea asta..inclusiv noi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iubita eu am fost plina de bune intentii ! Daca zici ca esti "beton" ,eu clar te cred Vacanta placuta va dorim!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumim de urari.Sa va zic cat de delicios a fost tortul??off,Doamne ce gusturi
Claudia,l-am comandaz la ChezManu.Am mai comandat acolo si tortul pt botezul lui Siluan si am ramas fideli
Vali,pai nu a primit multe cadouri-PS de la noi,acum e plecat cu sora-mea si varu-su sa isi aleaga cadoul din partea lor,iar bunicii i-au dat bani.Nu i-am tinut ziua ca e onomastica si fix peste o saptaman e ziua de nastere..dar anul asta scapam de tinut,ca suntem la mare.Oricum,eram in pana de idei cu "tema" daca ii tineam ziua...ar fi tb sa fac ceva mai tare ca anul trecut si nu stiu ce as fi putut.Sa vad la anu
Kya,m-am uitat sa vad cum arata hotelul la care mergeti:e superb.mi-a placut enoooorm.Sa dea Domnul sa se" prinda" Victoras
Cand va aud de Soacre...eu am doar o Madastracare nu isi permite sa ma deranjezesi cu atat mai putin sa ma supere!
Fug la calcat..asa imi placeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Claudia despre soacra ... A mea la faze din astea cu ciocolata ii spune DE FIECARE DATA "vaaai, uite bunica vrea sa-ti dea ciocolata, dar mama ta e rea si nu-ti da voie!" Asa ca daca nu stiati, eu sunt aia scorpie care nu lasa copilul sa fie fericit

Din pacate Sanziana nu poate sa verbalizeze inca atat de mult incat sa-i dea vreo replica.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu mor de ras...
Ii spun randunoiului ca nu am luat camera cu vedere la mare, ca nu mi s-a parut ca merita 200 de euro in plus. La care el... face o pauza... aaaa, serios... maaaama ce suparat sunt, stii cat o sa-mi lipseasca IN CONCEDIU vederea la mare... saracu' de el...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Saracul capitan
Eu am doua ore "in cap" de cand ma chinui cu oala si cu mancarea...nici macar o pic de pipi n-am vazut iar de mancat nu mai stiu ce sa mai inventez ...am facut sandwich cald cu cascaval, am taiat branzica si rosioare mici mici, i-am dat furculita , am fiert ou moale si am amestecat cu miez de paine...NIMICCCCCCC Dupa doua ore am capitulat, i-am pus chilotii de hartie si i-am dat doua iaurturi ...pa si pusi! Iar fericitul invingator, regele incapatanarii , se da in leagan multumit As baga trei tigari deodata in gura

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am fost la rugaciunea de sfarsit de an! Ce frumos!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Zozelici ne roaga sa ne rugam pentru sufletul bunelului ei, care s-a dus la ceruri
Dumnezeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, condoleante! Doamne, odihneste-l pe bunelul lui Zoze!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput