"Puiuti de Randunici 2008!! (426)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Oooo, pai sa in infruptam din cufarul cu comori atunci!

La multi ani David!!! Sa cresti mare si sanatos!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Kya, hai ca pleaca repede si uiti ca a fost pe la tine... Sanziana cum se comporta fata de ea?

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, David! Si tuturor celor cu numele David!

Astazi sora mea cea mica implineste 14 ani!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Vali, gata a plecat Sanziana e neutra fata de ea. Nu se duce sa-i sara in brate, e circumspecta. Dar daca vine sa o pupe, sta.
Acum dupa ce incepuse sa spuna ca pleaca, copilul i-a spus promt pa pa, si statea la usa sa astepte sa plece.

In orice caz, nu vreau sa o influentez in nici un fel. Problemele pe care le am eu cu socrosenia sunt problemele mele. Nu cred ca e cinstit fata de Sanziana sa-i iau dreptul la a avea o 2-a bunica. Daca va decide cand o sa creasca ca nu vrea sa aiba nimic de a face cu ea, atunci e altceva. Va fi alegerea ei si decizia ei.
Eu ma chinui sa ma comport cat se poate de civilizat si politicos fata de soacra, tocmai ca sa nu-i creez copilului o anumita atmosfera.

Pe de alta parte ma amarasc cand imi dau seama ca nu am cu cine sa fiu politicoasa, pentru ca ea debiteaza de fiecare data numai tampenii.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

La multi ani surioara mica de Nicoleta!!!!
Felicitari pentru buletin

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Acum mai astept o tura de musafiri, dar de data asta placuti Vine vara-mea (si nasa noastra de cununie) de la Iasi, cu copii, sa se duca diseara la concert la Metallica. Imi place de ei ca sunt tare nebuni Copii sunt adolescenti amandoi, si "capul rautatilor" sunt vara-mea si baiatul. Au reusit sa o convinga si pe fata, ca tati nu a vrut sa se urneasca de acasa.
Asa ca s-au urcat toti 3 in masina, vin la concert, si maine se duc inapoi .

Imi place de ea ca e o mama tare cool, pentru ca nu le e "rusine" copiilor sa vina cu mama lor la Metallica, iar ea se pune la mintea lor

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Inca o data La Multi Ani Davidutilor! [La multi ani Cristina!
M-ati stranit aseara cu gradinitele si am scormonit despre Montessori ala sa vad cu ce se mananca apoi am dat din una in alta si am citit o multime de pareri despre o multime de gradinite.Concluzia? Ma bucur f tare ca mai avem nitel timp pana incepem gradinita ...am timp slava domnului sa iau bine de tot pulsul pietei ca pare de jale mare
Familia mi-e tot la concert , IAI! cum ar zice Dudu
Boc a dat a milioana ordonanta neconstitutionala (sau ce-o fi ea)...ma intreb daca n-are si el macar un student mai bun acolo care sa-i spuna inainte ce-i constitutional si ce nu ...dar poate nu, ca doar el e profesor si cati or mai fi ca el
Kya, bine ca a plecat ...a mai trecut o vizita , pfuu! Cat despre Rixos, doar ce am vorbit cu niste parinti in parc care abia au venit de acolo.Sa-mi zici daca ai vreo curiozitate , vreo intrebare...ca vin fuga inapoi cu raspunsul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Scumpa cred ca nu mai am nici o intrebare, pentru ca in ultimele zile am googalit de mi-au iesit ochii ca la melc, si sunt toba de Turcia. Intreaba-i mai bine pe ei, daca au vreo intrebare despre ce au ratat acolo Poti sa crezi ca am si harti ale resortului? Si azi la agentie EU ii povesteam agentului ca exista si un mini zoo acolo... Am fost tare strangatoare de informatii.

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

ariel, din momentul in care in spania esti rezident cu drept de munca iti poti deschide cate buticuri vrei tu. daca insa doresti o filiala a magazinului din romania nu stiu exact cum sa faci.

cum gasesti un avocat bun? greu si prin recomandari. in primul rand trebuie sa fie un foarte bun/excelent avocat de straini, pentru a cunoaste toate legile si permisiunile din Spania. de multe ori avocati lucreaza impreuna cu un contabil...cel putin avocata lui maica-mea avea si un contabil care se putea ocupa de tot.
daca te hotarasti sa comercializezi haninute si accesorii pentru copii e un bun inceput, spaniolii sunt de-a dreptu' innebuniti dupa copii si sunt in stare sa faca/cumpere orice pentru ei. insa tin la calitate( de ex. succesul cel mai mare il au pantofii din piele)

si eu ma gandesc la spania, insa trebuie mai intai sa imi gasesc un job macar eu sau sotul pentru a putea sa ma descurc acolo cu 2 copii, la noi nu se pune problema sa plecam si sa lasam copii pe la bunici. un sprijin si loc unde sa stau as avea insa nu ma pot duce fara un job, ca de...as vrea un loc'sor al meu...iar munca in camp nu ma incanta( e multa, e grea, nu e comsecventa, e destul de prost platita)

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

LA MULTI ANI, DAVID!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput