Pielea de pe canapea deteriorata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

N-am gasit inca nici o solutie. A fost sotul cu o perna de pe canapea la un centru de reconditionare, am dat 150 lei, l-au curatat f. frumos, dar se pare ca tot se lipeste.
Nu s-a crapat pielea, arata OK, doar ca se comporta ca si cum ar avea lipici pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cu solutie pt curatat pielea de la SANO ai incercat? Eu cu aia le curat pe ale mele si e super. Poate iese si lipiciozenia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hm, crezi ca ar fi posibil ca pronto sa fi intrat cumva in reactie cu substantele folosite la tabacirea sau vopsirea pielii de pe canapea, rezultatul fiind "lipiciosenia" ?

poate ca revopsirea canapelei si a fotoliilor va rezolva problema. nu stiu, zic si eu.

la un centru de curatat haine de piele ai intrebat ? dar in gama produselor cosmetice auto, o fi existand ceva special pentru masinile care au canapelele tapitate cu piele ? ai incercat cu ceva pe baza de silicon, de exemplu un buretel din acela pentru ingrijirea pantofilor, culoarea "neutral" ?

sau, ai putea incerca inca ceva : daca ai fier de calcat cu abur, incearca sa directionezi jetul de abur fierbinte spre o zona mai ferita a canapelei sau a fotoliilor, tii asa cateva minute, apoi sa incerci sa stergi energic cu una dintre substantele pe care le ai deja in casa. poate lipiciozenia se inmoaie si se curata.

gata, nu mai am idei.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput