Pielea de pe canapea deteriorata

Pielea de pe canapea deteriorata | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Am cumparat acum citiva ani o canapea si 2 fotolii de piele de la Mobexper. Foarte frumoase, pielea foarte buna. Din pacate din greseala cineva le-a curatat un timp cu Pronto (banui eu) asa ca acum sint lipicioase. Pur si simplu cind te asezi pe ele, parca ar avea un strat adeziv, te lipesti de canapea si chiar ramin bucati din haine lipite pe canapea. Am folosit solutiile de la Ikea, crema de maini, crema de fata, lapte corporal. Pur si simplu nu stiu ce solutie sa mai folosesc. Am trimis mesaje pe diverse site-uri ce au ca subiect intretinerea pielii, dar nu mi-a raspuns nimeni. Am gasit solutii pentru pielea crapata, dar nu lipicioasa.
Poate imi dati voi vreun sfat.

Karina si Bogdanel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Karina, dar apa simpla cu un detergent normal, adica ne-agresiv, ai incercat? ca ma gandesc ca se duce lipiciosenia aia

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

De curatat se curata, dar se lipeste in continuare .
Am sa incerc, dar nu cred ca detergentul curata mai bine decit solutia de curata de la Ikea. Ar trebui un tratament ceva, dar nu stiu cu ce.

Multumesc Roxana, esti o draguta.

Karina si Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

lipiciosenia trebuie curatata in primul rand, incearca ceva pe baza de alcool sau degresant: solutie de spalat geamurile, servetele umede, detergent de vase lichid/gel + apa calda + burete/laveta mai aspra
cauta in gama produselor sano lotiunea pentru intretinerea si ingrijirea pielii, este foarte buna, dar o vei folosi dupa curatarea resturilor de pronto
ca sa nu ai surprize neplacute, incearca aceste variante pe o portiune mai mica, mai ferita, astfel incat sa vezi daca functioneaza metodele

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Nu a functionat nik, nici solutiile scumpe de curatat piele, cumparate de pe net.

Mai are cineva un sfat ?

Karina si Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Incearca pe o portiune mica cu un degresant puternic. Fairy de exemplu.... Eu asa am curatat niste scaune din piele crem care ajunsesera foarte murdare.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Apa calda cu solutzie de spalat vasele!

Eu nu-mi dau seama ce s-a putut folosi de a a juns in halul asta de lipicioasa,insa(sper sa nu fie adevarat)s-ar putea sa fie si piele incorect tratata!

Sa ne tzii la curent daca ai rezolvat!(eu pentru curatzat-curatzatul normal periodic,folosesc niste servetzele impregnate deja cu o substantza speciala pentru curatzat)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Multumesc fetele, am sa incerc, desi sotul a bagat husa in baie si a frecat-o si cu periuta. Dar n-am dat cu detergent de vase. Incerc.
Andacos, pana la urma si noi tot la concuzia asta am ajuns, desi le-am luat de la Mobexpert, deh firma cu renume .

Karina si Bogdanel

Mergi la inceput

Inca n-am obtinut nici un rezultat. Alte solutii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pittic spune:

Buna Karina , imi poti spune si mie te rog ce solutii ai gasit pentru pielea crapata a canapelei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Daca canapeaua arata exact ca cea din imagine si ai dori o husa elastica ,da-mi un PM ,am lichidare de stoc si preturi reduse .
http://s237.photobucket.com/albums/ff240/cicilica17mai/?action=view¤t=husacanapea.jpg

Mergi la inceput