De ce stau stau 99 % din femei in casnicii comprom

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Oh, in opinia mea doar pers. slabe au gandirea asta a ta , Alexa.
Esti si mica, te mai maturizezi dar las-o pe asta cu inchisul in tine si catalogarea tuturor.
De tine depinde sa treci peste esecul asta al tau, daca o dai inainte cu mentalitatea asta e trist rau de tot.
De obicei cand primesti un sut in dos te ridici, te scuturi si mergi inainte sau faci un pas inapoi ca sa dai si tu un sut/pumn, nicidecum nu ramai acolo fiindu-ti frica sa nu ti se mai intample o data.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Cred ca oricine in locul Alexei ar avea nevoie de timp pentru a-si reveni, si oricine ar avea o perioada in care lucrurile le-ar clasifica doar in alb si negru.

Fara suparare, degeaba impartiti bobarnace (si aici nu ma refer la tine, Xio) - multe care scriu la subiect habar nu au cat de traumatizat poti iesi dintr-o asa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

E clar ca nu esti o fetita Alexa,esti deja o femeie cu responsabilitati si e normal sa te simti asa dupa tot ce s-a intamplat,e greu sa accepti tradarea,pt ca acum iti pui zeci de intrebari la care nu ai raspuns,si toate astea vor mai dura,dar singura care iti poate da putere este fiica ta care are mare nevoie de tine,fiul meu are sase ani si pt aia nu ma vad in nici un fel de relatie ca asta ar insemna sa ii rapesc din timpul pe care il avem impreuna,mai ales acum in calitate si de mama si de tata,dar creda-ma ca o sa vezi cu timpul ca vei gandi altfel,e mult prea repede sa iti revii,eu merg cu el peste tot,inclusiv la cafea cu fetele,imi face placere sa il stiu implicat in viata mea la maxim,comunicam tot timpul si ma bucur ca am pe cineva langa mine care sa imi spuna "mami nu fi trista ca eu sunt langa tine",sau acum ca e plecat in vacanta in Germania mi-a spus "mami oriunde voi fi in lume voi fi langa tine",chiar daca au trecut doi ani de cand am ramas doar cu el ,sunt dimineti in care ma trezesc in hohote de plans si incerc sa inteleg de ce s-a intamplat asa,de ce vin sarbatorile si noi suntem singuri,de ce nu am cine sa ma i-a in brate de ziua mea si sa imi arate iubire,dar dupa ce plang una buna,ma descarc si o i-au de la capat.Dupa cum vezi te inteleg,dar asta e viata si nu avem ce face decat sa ne continuam drumul,iar destinul ne v-a urma calea.
Stiu ca toata lumea iti spune esti tanara si iti vei reface viata,de parca ar fi asa de simplu,dar trebuie sa te gandesti doar la ceea ce vrei tu de la viata si sa incerci sa iti gasesti cat mai multe activitati si macar nu mai ai timp sa te gandesti la ce a fost.

Iti doresc multa bafta in tot ceea ce iti propui sa faci>

Pupici Anda,mami lui Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

am vazut asa multe mesaje aici ca eu nici nu stiu cu ce sa incep,voi face un mic rezumat m-am grabit sa aleg un baiat inainte sa imi dau seama daca merita am facut un copil acum imi scoate ochii k stau pe banii lui,ma injura,ma umileste,ma face sa ma simt prost din punct de vedere emotional.ce pot face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:

Esti si mica, te mai maturizezi dar las-o pe asta cu inchisul in tine si catalogarea tuturor.
De tine depinde sa treci peste esecul asta al tau, daca o dai inainte cu mentalitatea asta e trist rau de tot.
De obicei cand primesti un sut in dos te ridici, te scuturi si mergi inainte sau faci un pas inapoi ca sa dai si tu un sut/pumn, nicidecum nu ramai acolo fiindu-ti frica sa nu ti se mai intample o data.

***Fur is for petting**

XIO tu ai idee cum e sa fii invinovatit si pentru ca ploua afara,ai idee cum e ss ti se puna in spate si greselile altora,ai idee cum e sa fii judecat si tocat pana la sange cand tu ai iesit dintr-un divort cu multe scandaluri si iei antidepresive ca singura nu poti trece?ai idee cum e sa plangi toata noaptea si sa te intrebi"oare maine ce va fi"?ai impresia ca la mine e doar divortul?sunt foarte multe si mi se aduna pe suflet,si n-am absolut cui spune pentru ca stiu ca voi fi judecata si mai bn taccc!

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

prostia mea si defectul meu major e ca pun la suflet,sunt ft sensibila ...de astta nu mai vreau barbati..o noua dezamagire si un nou divort m-ar distruge psihic...e prea mult ptr mn...si de asta prefer fara..vreau sa-mi cres copila linistita,intr-un mediu calm si sa o educ eu in legea mea

Just and my

Mergi la inceput

XIO inca ceva nu ma lua cu "esti mica bla bla bla"..suntem cam de aceasi varsta..si u mai trebuie sa te maturizezi,asa ca o rugaminte la tine si nu te supara...nu ma lua de sus

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Alexa, viata e prea scurta ca sa ii dai tu satisfactie omului care te-a ranit , sa te inchizi in tine si sa crezi ca daca tu ai dat peste un nesimtit sunt toti nesimtiti.
sa spui ca ai terminat-o cu barbatii dupa ce ti-ai luat-o urat(nu am refer evident la bataie ci la un esec in dragoste) inseamna sa capitulezi in fata aluia.
Dupa ce ca ai suferit iti mai lasi si orgoliul calcat in picioare de el.
Nu, draga, te scuturi, te ridici si mergi inainte.
Vei mai suferi din dragoste, vor mai suferi si altii dupa tine, asta e viata, vrei sa o traiesti sau sa o irosesti?
Poti face ce vrei tu, trebuie doar sa te trezesti si sa smell the f.. roses!
Iti poti creste copilul, te poti dedica lui, dar gandirea asta cu toti barbatii in aceeasi oala iti face rau.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Citat:

***Fur is for petting**

Cred ca oricine in locul Alexei ar avea nevoie de timp pentru a-si reveni, si oricine ar avea o perioada in care lucrurile le-ar clasifica doar in alb si negru.

Fara suparare, degeaba impartiti bobarnace (si aici nu ma refer la tine, Xio) - multe care scriu la subiect habar nu au cat de traumatizat poti iesi dintr-o asa experienta.

pentru ca multe nici nu au tecut prin o asa experienta si de asta le vine usor sa dea sfaturi marete...caci nu au simtit "gustul..izul si paloarea"..eu recunosc ca nici eu..dar am stat alaturi de o persoana 18...si am vazut..si de multe ori m-a durut si am plans...dar eram prea minuscula sa pot face ceva..atat am putut face...sa nu mai repet gresala

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Alina tu esti singura care poate sa i-a o decizie,presupun ca nu lucrezi din moment ce el iti reproseaza ca stai pe banii lui,trebuie sa te concentrezi intai pe aspecte care sa iti dea siguranta in momentul in care vrei sa renunti la aceasta relatie,mai ales ca ai un copil care trebuie sa-l cresti.
Sincer,citind toate aceste subiecte am ajuns la concluzia ca in majoritatea cuplurilor nu mai exista comunicare si nici unul dintre parteneri nu stie ce vrea celalalt.Copiii devin din ce in ce mai mult un obstacol in cuplu decat o bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

..eu recunosc ca nici eu..dar am stat alaturi de o persoana 18...si am vazut..si de multe ori m-a durut si am plans...dar eram prea minuscula sa pot face ceva..atat am putut face...sa nu mai repet gresala

Blackmoon Lady&lipishtocul [/teal]
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Scuza-ma , chiar sunt curioasa ce ai vrut as spui...ai stat langa o persoana 18 ...cam ce inseamna?

***Fur is for petting**

Mergi la inceput