Aspirante cu vechime "medie" (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neatza,

Vreau si eu cafea cu laptic.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Faimoasele mele fire... se modifica...
Ori dansele se strang pentru ca dispar, ori pielea de pe langa ele se strange in jurul lor... pentru ca zilele trecute erau largi in jurul cusaturii, iar ieri "ramasesera mici"... si se piteau in piele... dec... daca nu mai fusei in situatia asta... nu stiu ce sa zic... ma vait si eu ca zuza...
Hai buna dimineata zic!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Fata aseara te-am intrebat pe mess ce faci. Nici nu m-ai bagat in seama. Urato !

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Buna dimineata dragelor!Am ajuns cu cafeluta numai buna pe o vreme asa de neprietenoasa!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Aici e soare.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Clau vad ca ai fost prima cu cafeluta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Citat:

Ori dansele se strang pentru ca dispar, ori pielea de pe langa ele se strange in jurul lor... pentru ca zilele trecute erau largi in jurul cusaturii, iar ieri "ramasesera mici"... si se piteau in piele... dec... daca nu mai fusei in situatia asta... nu stiu ce sa zic... ma vait si eu ca zuza...
Hai buna dimineata zic!

Lili

Fata aseara te-am intrebat pe mess ce faci. Nici nu m-ai bagat in seama. Urato !

oana

Pai nu am fost eu la net aseara. Asa ca... ma facusi urata dijeaba!

Cafeaua imi place tare mult cu lapte, dar nu o pot bea asa pentru ca imi da dureri de burtica... Multumesc fetelor responsabile cu cafeaua!!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, sunteti norocoase cu soarele care va zambeste!Noi avem deasupra capului doar nori amenintatori...Sper sa se faca vreme buna,nu de alta dar sa apuc si eu sa ma bucur in concediu...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Citat:

Hai buna dimineata zic!

Lili

oana

Pai nu am fost eu la net aseara. Asa ca... ma facusi urata dijeaba!

Cafeaua imi place tare mult cu lapte, dar nu o pot bea asa pentru ca imi da dureri de burtica... Multumesc fetelor responsabile cu cafeaua!!

Lili

Bine mai frumoaso.

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Oana, sunteti norocoase cu soarele care va zambeste!Noi avem deasupra capului doar nori amenintatori...Sper sa se faca vreme buna,nu de alta dar sa apuc si eu sa ma bucur in concediu...

POVESTEA MIRUNEI

O sa profit si eu acum sa ies din casa ca dupa amiaza cine stie ce ploi vin iar.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata fetelor sunt si eu o aspiranta mai veche, sa nu va suparati pe mine ca sriu la subiectul vostru, dar cititi si voi mai jos si hotarati. Eu stiu ce inseamna leucemia deoarece fratele meu a murit la varsta de 7 ani din cauza acestei boli. Daca se trimit destule sms-uri vor putea procura un nou ecograf de care au atat de mare nevoie la spitalul fundeni pentru acesti copii bolnavi. Va pup.

"In cadrul Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice.
Anual sunt inregistrate peste 5.000 de internari, iar aria de acoperire este toata suprafata Romaniei. Dupa fiecare cura citostatica, copiii fac aplazie medulara (starea de sanatate se inrautateste, ei fiind mai predispusi la infectii). Pentru a interveni prompt, medicii trebuie sa dispuna de logistica necesara. Un aparat echograf ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni. Acest aparat este esential pentru decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului sau al altor organe importante. Daca aceste modificari nu sunt descoperite la timp, multe vieti sunt curmate.

Pentru a ajuta acesti copii, sa isi implineasca visul de a fi sanatosi si de a se bucura din nou de momentele copilariei, Asociatia M.A.M.E. impreuna cu Sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni, au lansat proiectul umanitar „Atinge o Stea”. Finalitatea acestuia reprezinta strangerea de fonduri pentru cumpararea unui echograf necesar medicilor ce trateaza copiii grav bolnavi, aflati in lupta pentru viata. Valoarea aproximativa, necesara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, este de 45.000 euro.
In acest scop, Asociatia M.A.M.E. a organizat o serie de evenimente pentru a strange fonduri. Pana acum s-au strans 5.600 de euro din cei 45.000 necesari achizitionarii ecografului.

Daca doriti sa contribuiti la realizarea acestui proiect, o puteti face astfel:

• Trimitand un SMS la numarul 858 in perioada 10 iunie-10 iulie 2010 donezi 2 euro. Numarul este valabil in reteaua Vodafone, Orange, Cosmote. serviciul este gratuit si nu se percepe TVA.
• Online, folosind serviciul Paypal in contul: office@asociatiamame.com Aceast#259; adres#259; de e-mail este protejat#259; de spambo#355;i; ave#355;i nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
• Donand in conturile Asociatiei:
Cont bancar deschis la Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
Asociatia M.A.M.E - Cod de identificare fiscala: 25454339
Cont RON: RO 03 BTRL 0440 1205 N750 44XX
Cont EURO: RO 75 BTRL 0440 4205 N750 44XX"

Cori 27+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La noi e soareee!!!Pacat ca sunt la servici...N-am nici un chef de nimic.Doar sa lenevesc.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput