Aspirante cu vechime "medie" (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salutica,

Mai dar ce vorbarete sunteti.

Arde in legatura cu care subiect sa ma exprim? Cu firele? Nu stiu cum e cu cele care se reabsorb, pt ca eu am avut din alea clasice si mi-au fost scoase inainte de externare.

Monica sanatate micutzului.

Claudela, Ramo, Winter

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mai fete am vazut ca exista posibilitatea sa ne adaugam prieteni...doar ca eu nu prea sunt in tema cu faza asta...poate ma ajuta cineva...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Mai fete am vazut ca exista posibilitatea sa ne adaugam prieteni...doar ca eu nu prea sunt in tema cu faza asta...poate ma ajuta cineva...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Ai o iconita langa cea cu PM cu adauga.... ca prieten. Eu tocmai te-am adaugat la lista mea. Acum trebuie sa confirmi tu.

oana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vrmoana

Citat:
citat din mesajul lui claudela

POVESTEA MIRUNEI

Ai o iconita langa cea cu PM cu adauga.... ca prieten. Eu tocmai te-am adaugat la lista mea. Acum trebuie sa confirmi tu.

oana

Oana, mersi!M-ai luminat...nu prea intelegeam fenomenul..Te-am confirmat, draga mea!Esti a doua pe listuta mea!
Ma pregatesc sa plec acasa...a fost o zi foooaarteee lunga, de fapt asa e orice zi de luni!
Vorbim maine la cafea, va pupacesc!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Monica multa sanatate micutului!Poate totusi nu face,sau face o forma usoara.

Winter secretiile astea sunt tare pacatoase...tare greu scapi de ele...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

pAI SI CINE DA CAFEAUA? Ca eu am ajuns la serv., trebuie sa o beau pe a 2-a...

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Faimoasele mele fire... se modifica...
Ori dansele se strang pentru ca dispar, ori pielea de pe langa ele se strange in jurul lor... pentru ca zilele trecute erau largi in jurul cusaturii, iar ieri "ramasesera mici"... si se piteau in piele... dec... daca nu mai fusei in situatia asta... nu stiu ce sa zic... ma vait si eu ca zuza...
Hai buna dimineata zic!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor!Am ajuns cu cafeluta numai buna pe o vreme asa de neprietenoasa!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Va poftesc la cafeluta!

Arde cu lapte sau fara???
Ciudate firele alea ale tale...nu stiu,nu ma pricep...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Arde, da-le pace firelor ca dispar ele!Nu o sa se mai vada, cu siguranta!Important e sa te apuci serios de treaba, sa vina puiul!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput