Puiuti de Randunici 2008!! (425)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sa ma luati si pe mine la un concert, pliiiz, ca-mi doresc de muult!!!! zic si eu ca Aricel, numaoftic, numaoftic

Wow, felicitari Geckolina, sanatate multa, refacere cat mai rapida si te asteptam pe tine cu povesti! Bine ai venit bb scumpic

Ma duc sa-i bag la dus si la nani, ca m-a cam capiat Vlad azi cu tipetele lui Pe cuvant daca mai stiu ce sa-i fac copilului asta cateodata, zici ca e salbatic imi spune: mami, nu pot sa ma abtin!! stiu ca gresesc, dar nu imi dau seama sa ma controlez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Gecko, felicitari, sa-ti traiasca frumosul mik si frumosul mare, sa fiti sanatosi si fericiti mereu! Sa ai o recuperare rapida de tot! Te astept pe crengutza!

Nicoleta, am glumit stii cu modestiaMistoace rau pozele, ca intotdeauna, de altfel

Ariel, scriu si pe site, normal. Toate ii vin Dariei bine de tot! Ursuletul mik este Riel de la Ariel, asa a vrut ea.

Kya, multumesc de reteta, o fac negresit

Mimo, ma bucur ca ai avut asa stare dupa concert, dedicatiile suuper-superrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cu colantii, am

Simo sa fie siluan fffffbine

Mihatp, iubita pentru hemoroizi bai de sezut (apa cu sare/ceai de musetel+crema de galbenele, daca poti detralex)sunt minunate

Oana, dragul de Vlad cine stie, imita ceva oare?

Intrebare pentru doctorese: exista vreun pericol pentru o operatie de hernie, la un pui baietel cu varsta aproape 2 anisori

Edit: Gudinde, imi pare rau pentru disconfort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

mimo, multumim de vestile bune! deci,

BUN VENIT PE LUME MICHAEL, pui de gecko!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

nico, tiroliana aia mi-a palcut si mie mult ma rog m-as aventura eu pe una de genul

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

BUN VENIT, MICHAEL, RANDUNEL DE 2010!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty s-a dus la nani cica...

O sa sterg pozele, preventiv. Oricum, nimic interesant :D.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sanatate multa,Gecko!
Abia astept sa citesc nasterea bebeului!
Oana,asa mai facea si David cand era mai micut,imi zicea:"Mami eu vreau sa fiu cuminte dar am ceva in mine care ma face rau si nu pot sa ii rezist mereu"!sa vezi ca pe masura ce va creste va fi mai bine. baietii

Sa imi laud si eu putin bebeul:azi s-a intors de pe spate pe burta!m-a dat gata,gaza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

gudinde sa treaca oboseala, pt capitol si bafta la examen
gecko bebe Michael sa fie sanatos ,papacios si numai bine tie refacere rapida ,sanatate ,sa scapi de febre si bolesnite si te astept cu un bombocino cat mai repede

mimo pentru ca ai divulgat micul secret

ariel pentru cuvintele frumoase adresate Mihaelei

miha ai bagat la cap ,Da? capul sus ca o sa fie bine

nico pt condus

oana Andru poarta marimea 25

Siluan

noi am fost prin pat adica parc.am vazut potu mimitet care a facut puf puf la tul si care are puta(l-am intrebat acum pe seara unde a fost azi si a inceput sa-mi povesteasca...etc..apoi a ajuns la porcu mistres care intr-adevar a facut kk in timp ce ne uitam la el dar puta unde o fi vazut-o nu stiu ca eu nu-mi aduc aminte )..am 2 filmulete sper sa reusesc sa le postez...sa-l vedeti cum spune poezia cu catelus cu palu tetz...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Las pentru cand va treziti, si ceai si tot ce va pofteste sufletelul!

bravo Siluan pui scump. Simo, Micul nu a avut operatie de hernie, sau is eu dusa?

M-am delectat cu filmuletele cu Andru-barbatelul vorbaret Ramo, ai un pui pe cinste

O zi minunata, va las sa ma echipez de examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Maria,Siluan a fost operat de hernie in 15 mai.La noi au fost complicatii deoarece analizele erau f rele si facea si tratam cu ganciclovir.Dar,in mod normal ,daca copilul este sanatos este o operatie usoara,dupa 1 zi se poate pleca acasa.Normal ca se face anstezie generala,dar, ma repet,la un copil sanatos nu vor fi probleme.
Ramo,super tare Andru

Mergi la inceput